Cum să treci peste omul tău

Deci, omul tău sa despărțit de tine și de o mizerie. Voi plângeți-vă să dormiți în fiecare seară, vă gândiți la el în mod constant, și este nevoie de tot ce este în interiorul vostru să nu-l chemați să vadă cum face. Ai încercat totul să-l duci înapoi. Dar te-ai gândit vreodată să treci peste asta?

Paşi

  1. Luați un nou hobby, cum ar fi tricotarea, cântatul, aerobicul sau rezervarea de resturi.
    1
    Luați un nou hobby, cum ar fi tricotarea, cântatul, aerobicul sau rezervarea de resturi. În acest fel, când te gândești la el noaptea sau în timpul zilei sau oriunde, asta îți va opri mintea!
  2. Șterge-l din agenda telefonică, închide-ți Myspace-ul, închide-ți Facebook-ul, oprește-ți lista de e-mail sau AIM-ul tău.
    2
    Șterge-l din agenda telefonică, închide-ți Myspace-ul, închide-ți Facebook-ul, oprește-ți lista de e-mail sau AIM-ul tău. Cea mai bună modalitate de al șterge din minte este să-l ștergi de fapt! Lucrurile pe care le-ați folosit împreună, cum ar fi plimbările cu bicicleta prin parc sau plimbările lungi în jurul orașului, începeți să faceți cu prietenii. Astfel, data viitoare când vei decide să faci una din aceste lucruri, nu te vei gândi la el, te vei gândi la marile momente pe care le-ai avut cu prietenii tăi! WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_298fe5d846')