Cum să fii cool, dar să fii mare la școală

Ați auzit vreodată mesajul "Rămâi răcoros și rămâneți în școală"? Ești inteligent, dar vrei să te uiți - și să fii - cool în același timp? Sau esti cool cautati, dar doriti sa fiti inteligenti fara a arata ca un tocilar? Ei bine, există o soluție, ca să puteți fi amândoi.

Paşi

 1. Începeți prin a fi inteligenți și inteligenți, dar nu exagerați.
  1
  Începeți prin a fi inteligenți și inteligenți, dar nu exagerați. Dacă sunteți unul dintre acei copii răi care vor doar să fie inteligenți, puteți începe să studiați și să luați școala într-un nou concept.
 2. Arată grozav.
  2
  Arată grozav. Privirea la rece este destul de simplă pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, poate fi o provocare pentru persoanele care nu sunt cool, așa că fii tu singur. Dacă doriți, puteți obține contacte și schimbați coafura. Încercați să vă schimbați uniforma pentru a se potrivi aspectului pentru care mergeți - trebuie doar să păstrați în conformitate cu regulile școlii.
 3. Odată ce începeți să vă răcoriți sau încercați să deveniți inteligenți, nu uitați să studiați.
  3
  Odată ce începeți să vă răcoriți sau încercați să deveniți inteligenți, nu uitați să studiați. Închiriați un tutore dacă este posibil, sau întreabă pe cineva pentru ajutor de la un profesor sau de la un alt coleg.
 4. Schimbarea poate să nu vină cu ușurință.
  4
  Schimbarea poate să nu vină cu ușurință. Dacă sunteți o persoană interesantă și doriți să fiți inteligenți, studiați și veți ajunge acolo. Și dacă dvs. deștept, dar doriți să vă răcoriți și să fiți mai sociali, faceți niște prieteni noi.