Cum să faci scutterul

Revoluționarul luptător japonez Riki Choshu a inventat un hibrid al Crabului din Boston și figura patru-blocare a piciorului, pe care el la numit "sasori-gatame" sau "scorpion hold". Dupa ce a fost adoptat de Bret "The Hitman" Hart, incheierea de depunere finala a devenit cunoscuta sub denumirea de Sharpshooter, si este una dintre cele mai comune si populare finisaje in toate luptele profesionale. Mișcarea este identificată cel mai mult cu Hitman, dar mulți luptători au folosit-o cu mare efect, inclusiv Sting, Shawn Michaels, Edge și mulți alții. Este o mișcare populară și simplă de efectuat, cu ajutorul unui participant doritor. Consultați Pasul 1 pentru mai multe informații.

Cap 1
Dându-i pe sharpshooter

 1. Plasați adversarul pe spate în centrul inelului.
  1
  Plasați adversarul pe spate în centrul inelului. Pentru a face o mișcare corectă, trebuie să începeți prin poziționarea adversarului, astfel încât să fie departe de frânghii, pentru ca depunerea să fie mai credibilă. În general, mișcarea este aplicată în centrul inelului, astfel încât oponentul nu poate să-l prindă pe frânghii pentru a rupe mânerul. Este obișnuit să trageți sau altfel plasați adversarul în centru din acest motiv. Jocurile de wrestling profesionale sunt manevre complicate coregrafice care trebuie să fie efectuate într-un inel de lupte de doi luptători care comunică și lucrează împreună. Acoperitorul de ciocan este o mișcare care arată devastatoare când este efectuată corect, dar nu ar trebui să provoace absolut nici un disconfort. Făcut incorect, riscați să cauzeze răni grave la spate.
 2. Ridicați picioarele adversarului prin prinderea arcurilor picioarelor.
  2
  Ridicați picioarele adversarului prin prinderea arcurilor picioarelor. Luați fiecare picior în mână și țineți-i la nivelul taliei, formând un "V" cu picioarele adversarului.
 3. Treceți cu piciorul dvs. dominant.
  3
  Treceți cu piciorul dvs. dominant. Dacă aveți picioare drepte, treceți prin V din picioarele adversarului și puneți piciorul drept pe covorul de lângă abdomen. Continuați să vă țineți în picioare. Puteți face mutarea în ambele părți, trecând prin fiecare picior. Bret Hart a pășit întotdeauna cu piciorul stâng, așa că din punct de vedere tehnic, a face o lovitură de aruncător înseamnă că ar trebui să te duci în stânga ta. Cu toate acestea, mișcarea este aceeași, indiferent de direcția în care vă deplasați; singura diferență implică ordinea în care traversați picioarele adversarului, discutate în pasul următor.
 4. Traversați picioarele adversarului în jurul piciorului, începând cu piciorul apropiat.
  4
  Traversați picioarele adversarului în jurul piciorului, începând cu piciorul apropiat. Dacă ați pășit la dreapta, traversați piciorul adversarului spre dreapta (piciorul stâng) deasupra coapsei, apoi treceți celălalt picior (piciorul drept) deasupra acestuia. Puneți-vă glezna potrivită în subsuoară, așa cum ați putut pentru o încuietoare frontală, prinzând-o ferm. Începeți întotdeauna cu piciorul pe partea spre care ați urcat. Dacă treceți cu piciorul stâng, treceți mai întâi piciorul drept al adversarului.
 5. Pivotați și rotiți-vă adversarul prin trecerea peste.
  5
  Pivotați și rotiți-vă adversarul prin trecerea peste. Dacă ați început mișcarea cu piciorul drept, întoarceți-vă și treceți peste corpul adversarului, răsuciți-l în timpul procesului. Aceasta ar trebui să fie o mișcare de cooperare: în timp ce sprijiniți picioarele adversarului, el ar trebui să-și biciuiască brațele ca și cum ar încerca să reziste, dar ar trebui să schimbe greutatea pentru a se rostogoli confortabil. Acest lucru ar fi foarte greu de făcut în cazul în care adversarul tău a fost mort sau a rezistat.
 6. Squat și sprijin propriul dvs. greutate.
  6
  Squat și sprijin propriul dvs. greutate. Întoarceți-vă într-o poziție ghemuită, în timp ce încă țineți ambele picioare. Sprijina genunchiul adversarului cu mâna. Ar trebui să stați în picioare chiar deasupra feselor adversarului. Luptătorii vor repeta adesea o astfel de depunere în oglindă în timp ce se află la sală, pentru a obține un sentiment cum ar trebui să arate. Nu trageți înapoi pe picioarele adversarului, dar vă prefaceți că vă retrageți prin întinderea feței și aruncând capul înapoi. Credinciozitatea mișcării depinde de faptul că ai arătat că tragi greu, dar nu. În nici un caz nu trebuie să stai cu toată greutatea pe fundul sau înapoi al adversarului. Acesta este un aspect absolut esențial al mișcării. În timp ce se pare că Bret Hart stă și se mișcă, el face într-adevăr o ghemuire adâncă, susținând propria greutate. Este nevoie de o mulțime de bază și de putere inferioară pentru a susține greutatea picioarelor adversarului și propria greutate în timp ce stați ghemuit.

Cap 2
Primirea instrumentului sharpshooter

 1. Răsfoiți ajutorul.
  1
  Răsfoiți ajutorul. Nu stați acolo doar ca un sac de nisip. Ca receptor al dispozitivului ascuțit, ajutați-vă să vă țineți cât mai mult picioarele și să vă ușurați deplasarea greutății pe cot și umăr în timp ce sunteți rulat. În funcție de povestea care a fost spusă, ar putea fi important să dați și aspectul luptei. Răsuciți-vă brațul liber și puneți-vă o privire de teamă pe față. Ar arata mult mai bine.
 2. Vinde-l.
  2
  Vinde-l. Odată ce ați fost răsturnat, trebuie să începeți să jucați. Scream și ghinion ca și cum ar fi dureros, ca și când ai scos picioarele din prize. O mulțime de luptători își vor lua capul, se vor bate pe covor și se vor târî pentru corzi. Dacă stați acolo, mișcarea nu arată bine. Într-un anumit mod, este mai mult ca voi să faceți sau să întrerupeți mișcarea. Dacă meciul vă cere să atingeți "să renunțați", nu o faceți imediat. Renunță la impresia pe care încerci să o ții, încerci să ieși din ea și nu vrei să dai meciul. Apoi, atingeți piciorul adversarului de trei ori, fără nici o îndoială, semnalizând retragerea. Check out "Stone Cold" Vânzarea de către Steve Austin a instrumentului ascuțitor de la Wrestlemania 13 pentru inspirație. Este una dintre imaginile iconice ale luptei.
 3. Lucrați pe reversele și evadările obișnuite.
  3
  Lucrați pe reversele și evadările obișnuite. Doar pentru că ați fost înfășurată într-o suspendare a trimiterii nu înseamnă că singura opțiune este pentru tine să apăsați. Există mai puține inversări clare decât în ​​alte tipuri de depuneri, dar există câteva pe care le poți lucra cu adversarul tău, în funcție de faptul dacă povestea o cheamă sau nu. Cap pentru frânghii

Cap 3
Efectuarea variațiilor

 1. Încercați Scorpion Death Lock.
  1
  Încercați Scorpion Death Lock. Wrestler Sting folosea aceeași lovitură de bază ca o manevră de finisare, cu diferențe subtile. Blocarea Scorpionului de Death întotdeauna se rostogolește spre dreapta, de exemplu, și de obicei, Sting va face mare lucru să se rostogolească încet pe adversar, în timp ce Bret Hart o găsește rapid. În timp ce Sting o rotește, el arată cu mâna cealaltă drept în sus pe cer și strigă către mulțime, aplaudând sălbatic, înainte de ghemuire. Potrivit lorei de lupte, Bret Hart a învățat de fapt mișcarea atunci când un angajat din culise a sugerat că el a încercat lupta Sting finisare mișcare ca o supunere dețin, făcând Scorpion Death Lock inițial iterația de reținere. [1]
 2. Încercați dispozitivul ascuțit inversat sau "Edgecator.
  2
  Încercați dispozitivul ascuțit inversat sau "Edgecator. "Una dintre mișcările brevetate ale ediției" Rated R Superstar ", educatorul a fost practic un ascuțitor complet încheiat. Pentru a face mișcarea, încheiați picioarele adversarului în mod normal și începeți să vă răsuciți, dar opriți-vă la jumătate. Piciorul tău este în picioare pe un genunchi, așa că adversarul tău este pe umăr, dând aspectul de a fi îndoit lateral. Opriți-vă adversarul să-și sprijine greutatea pe umăr, făcând, în esență, o punte laterală. arata bine.
 3. Încercați distrugătorul de cruce dublă.
  3
  Încercați distrugătorul de cruce dublă. În pro lupte, ascuțitorul a devenit sinonim cu controversa din jurul meciului din 1997 Survivor Series cunoscut sub numele de "Montreal Screwjob", în care Bret Hart - necunoscut lui - pierdut după ce a fost pus în propria sa mișcare de finisare. Datorită acestui lucru, operatorul de ascuțit este mișcarea de mișcare dacă se întâmplă ceva umbros în meci. Folosirea instrumentului ascuțitor poate fi un sfat al pălăriei până la finalul controversat.