Cum să a deveni un medic naturopathic

Un doctor de naturopathy combină elemente de practică medicală tradițională (alopată) cu tehnici alternative de diagnosticare și vindecare, cum ar fi acupunctura. Naturopathy trateaza simptome de la dureri de cap la conditii de menopauza la tulburari digestive. Deveniți un doctor naturopath în același mod în care urmați o diplomă medicală convențională.

Cap 1
Continuați educația pre-medică

 1. Participa la o universitate acreditată de 4 ani care oferă o piesă pre-medicală în biologie, chimie sau psihologie și conferă o diplomă de licență (BS
  1
  Participa la o universitate acreditată de 4 ani care oferă o piesă pre-medicală în biologie, chimie sau psihologie și conferă o diplomă de licență (BS ) grad. Cele mai multe școli de absolvenți vor necesita o medie de 2,5 grade.
 2. Adăugați la licență de formare de arte prin luarea de cursuri suplimentare de știință care să satisfacă cerințele la colegiile naturopathic.
  2
  Adăugați la licență de formare de arte prin luarea de cursuri suplimentare de știință care să satisfacă cerințele la colegiile naturopathic. Puteți intra în școala medicală fără a trebui să câștigați un grad complet de diplomă.

Cap 2
Obțineți diploma medicală

 1. Aflați ce practică naturopatică implică.
  1
  Aflați ce practică naturopatică implică. Vorbiți cu medicii licențiați. Programați o vizită de birou pentru o verificare a stării de sănătate și vedeți-vă pentru ce este vorba relația medic-pacient. Aflați mai multe despre decizia de a deveni un naturopath la ScienceCareers.org (consultați Resursele de mai jos).
 2. Colegii de cercetare ale medicinei naturopatice.
  2
  Colegii de cercetare ale medicinei naturopatice. Asteptati-va un program riguros de absolvire de 4 ani. Primele 2 ani se concentrează asupra științelor de bază în domeniul sănătății, cum ar fi anatomia, fiziologia, biochimia, botanica și psihologia dezvoltării. Restul programului oferă studii mai specializate despre medicina naturală, inclusiv nutriție și homeopatie, precum și stagii practice.
 3. Luați în considerare un grad Naturopathic Doctor (ND).
  3
  Luați în considerare un grad Naturopathic Doctor (ND). Dacă sunteți serios în ceea ce privește cariera dvs., este o idee bună să lucrați pentru o diplomă de medic naturopathic. Acest lucru este la egalitate cu un grad medical și arată un nivel serios de angajament. În timp ce gradul ND cuprinde mai mult decât doar homeopatia, puteți alege homeopatia ca specialitate.

Cap 3
Începeți-vă practica

 1. Obțineți licența.
  1
  Obțineți licența. Dacă este necesar, luați pașii necesari pentru a obține o licență de homeopatie pentru zona dvs.
 2. Alăturați-vă asociațiilor locale și naționale de naturopatie.
  2
  Alăturați-vă asociațiilor locale și naționale de naturopatie. Odată ce ați obținut diplomele și licențele necesare pentru a putea practica homeopatia, trebuie să vă alăturați organizațiilor profesionale. Acest lucru vă permite să aflați despre cele mai recente informații din domeniu și de rețea cu alți furnizori. În plus, pacienții se pot simți mai bine confruntați cu un medic homeopat care este membru al asociațiilor de naturopatie.
 3. Începeți-vă practica.
  3
  Începeți-vă practica. Trebuie să găsești un spațiu pentru a începe să practici. Poate fi posibil să vă alăturați unui grup de medici care deja practică. Acest lucru vă poate ajuta să începeți, pentru că puteți obține pacienți cu decongestionare. Dacă aceasta nu este o posibilitate, trebuie să vă deschideți propria practică și să faceți publicitate pentru clienți.