Cum să fii un bun jucator de echipa in cetatea echipei 2

L-ai găsit pe coechipieri care țipau constant la tine să nu mai fie enervant? Simti ca trebuie sa devii un jucator mai bun in echipa? Acest lucru vă va învăța ceea ce trebuie să știți pentru a fi un avantaj pentru echipa dvs. Pentru echipa Fortress 2, cel puțin.

Paşi

 1. Nu striga la oameni pentru greșelile și / sau eșecurile lor.
  1
  Nu striga la oameni pentru greșelile și / sau eșecurile lor. Ei vor fi foarte supărat pe tine atunci când continuă să strige la ei, eventual în cele din urmă părăsind jocul. Acest lucru este rău, mai ales dacă au fost un jucător bun. Toată lumea face greșeli uneori.
 2. Nu alerga în jurul lor "corp la corp" tot jocul.
  2
  Nu alerga în jurul lor "corp la corp" tot jocul. Acest lucru îi va face foarte supărați, mai ales că nu vă concentrați asupra uciderii celeilalte echipe sau asupra capului. Dacă focul prietenos este pornit, există șansa de a fi interzis și de pe server.
 3. Felicită-le pentru faptele lor bune și le mulțumește oamenilor ca medicii și inginerii pentru că te vindec cu pistoalele și dozatoarele.
  3
  Felicită-le pentru faptele lor bune și le mulțumește oamenilor ca medicii și inginerii pentru că te vindec cu pistoalele și dozatoarele.
 4. Încearcă să joci jocul corect și bine.
  4
  Încearcă să joci jocul corect și bine. Dacă sunteți nou, vă sugerăm să căutați câteva sfaturi și să vă exersați cu prietenii sau într-un meci privat de unul singur, pentru a vă pune la îndoială. Ar trebui să găsiți clasa cu care vă simțiți mai bine.
 5. Stați împreună.
  5
  Stați împreună. Nu stați în baza dvs. toată ziua sau nu vă grăbiți prea mult în fața colegilor de echipă, deoarece veți muri.
 6. Nu dăruiți nici celeilalte echipe - este posibil să fiți împreună cu ei mai târziu.
  6
  Nu dăruiți nici celeilalte echipe - este posibil să fiți împreună cu ei mai târziu.
 7. Dacă echipa dvs. se plânge de micul dvs. telefon, opriți-l, nu continuați să vorbiți sau să vă distrați de ele pentru că sunteți supărați.
  7
  Dacă echipa dvs. se plânge de micul dvs. telefon, opriți-l, nu continuați să vorbiți sau să vă distrați de ele pentru că sunteți supărați.