Cum să devii un dezvoltator de software de succes

Paşi

 1. Fii pasionat de a fi un dezvoltator de software.
  1
  Fii pasionat de a fi un dezvoltator de software. Dacă nu sunteți pasionați de ședința în fața calculatorului pentru întreaga zi, pur și simplu vă bucurați de liniile de cod pe care le scrieți; acest lucru nu este pentru tine.
 2. Începeți întotdeauna cu lumea simplă de salut.
  2
  Începeți întotdeauna cu lumea simplă de salut.
 3. Nu încercați să aflați toate limbile de programare.
  3
  Nu încercați să aflați toate limbile de programare. Ceea ce trebuie să vă concentrați asupra înțelegerii solide sunt conceptele principale. În plus, odată ce cunoști un anumit limbaj de programare, învățarea altor limbi de programare poate fi un proces mai rapid și mai ușor pentru tine.
 4. Nu începeți programarea cu limbi precum C / C ++.
  4
  Nu începeți programarea cu limbi precum C / C ++. Încercați ceva de genul Java sau C Sharp.
 5. Când întâmpinați o eroare.
  5
  Când întâmpinați o eroare. Întotdeauna spune-te "Nu sunt singur, cineva din această lume ar fi trebuit să se confrunte cu aceeași eroare înainte". Și GOOGLE mesajul exact de eroare. Șansele sunt de 99%, veți găsi răspunsul.
 6. Implicați-vă în forumuri.
  6
  Implicați-vă în forumuri. Întreabă și răspunde la întrebări.
 7. Nu utilizați niciodată notepad-ul Microsoft pentru a face codificarea.
  7
  Nu utilizați niciodată notepad-ul Microsoft pentru a face codificarea. Utilizați cel puțin Notepad ++.
 8. Când vedeți o aplicație (aplicație web sau ferestre), spuneți-vă.
  8
  Când vedeți o aplicație (aplicație web sau ferestre), spuneți-vă. Dacă aceasta este o aplicație. Apoi este posibil din punct de vedere tehnic să construiești unul similar.
 9. Când vedeți o aplicație (aplicație web sau ferestre), încercați să o modelați în minte.
  9
  Când vedeți o aplicație (aplicație web sau ferestre), încercați să o modelați în minte. Întreabă-te mereu, poți să-ți construiești o aplicație similară. Dacă nu încercați să găsiți locul unde credeți că s-ar putea să rămâneți blocat. Și încercați să Google și să găsiți cum să o faceți.
 10. Dacă rămâneți blocat într-o logică de cod pentru mai mult de două ore; Opriți-vă munca; ieșiți să aveți un ceai sau o cafea, înainte de a încerca din nou.
  10
  Dacă rămâneți blocat într-o logică de cod pentru mai mult de două ore; Opriți-vă munca; ieșiți să aveți un ceai sau o cafea, înainte de a încerca din nou.
 11. Fii încrezător.
  11
  Fii încrezător. Ajutați-i pe alții și întrebați-i de alții Diferiți oameni vor avea aspecte diferite pentru a rezolva o problemă.
 12. Nu-ți fie rușine, când găsești bug-ul ca o singură linie de cod.
  12
  Nu-ți fie rușine, când găsești bug-ul ca o singură linie de cod. De obicei, majoritatea erorilor pot fi corectate într-o singură linie de cod. Ceea ce contează este cât de greu ați încercat în diferite aspecte pentru a rezolva problema.