Cum să ții pasul cu telenovele

Poate fi dificil să ții pasul cu săpunurile în timpul unei vieți agitate. În timp ce se joacă neîncetat de luni până vineri pentru orice perioadă între 30 de minute și o oră, programul dvs. nu este atât de tăiat și uscat. Dacă aveți mai multe opere pe care vă place să le urmăriți, sau chiar doar una cu o mulțime de spectacole, această vizionare a săpunului trebuie să fie echilibrată cu tot ceea ce faceți în viața voastră.

Paşi

 1. Planificați emisiunile în programul dvs.
  1
  Planificați emisiunile în programul dvs. Încercați să vedeți dacă puteți șterge timpul pentru a face vizionarea spectacolului un lucru zilnic. Este cel mai simplu mod de ao face.
 2. Prindeți-vă prin posturile de televiziune proprii la cerere.
  2
  Prindeți-vă prin posturile de televiziune proprii la cerere. Dacă postul dvs. TV oferă redări prin intermediul rețelei web, creați un cont și urmăriți episoadele online într-un moment mai convenabil pentru dvs. Asigurați-vă că observați durata disponibilității - multe posturi TV limitează timpul în care se oferă redarea.
 3. Prindeți-vă prin Youtube.
  3
  Prindeți-vă prin Youtube. În unele cazuri, utilizatorii încărcați episoade complete de anumite săpunuri, unele chiar cu calitate HD, pe Youtube. Dacă aveți noroc, s-ar putea chiar încărca câteva minute după difuzarea emisiunii. Acesta este un alt mod ușor de accesat și mobil, ideal pentru orice destinație. Ca un bonus suplimentar, este ușor să ignorați părțile din trecut pe care nu doriți să le vedeți.
 4. Utilizați DVR-ul.
  4
  Utilizați DVR-ul. Înregistrați episoadele. Încă o dată, acest lucru vă stă la dispoziție. În plus, puteți avansa rapid prin lucruri de care nu aveți nevoie în grabă.
 5. Abonați-vă la Hulu sau alte site-uri.
  5
  Abonați-vă la Hulu sau alte site-uri. Verificați și vedeți dacă au săpun. De exemplu, Hulu are spitalul general, și astfel de spectacole similare.
 6. Uita-te cu alte persoane.
  6
  Uita-te cu alte persoane. Puteți petrece timpul cu oamenii și spectacolul? Omoară două păsări cu o singură piatră.
 7. Prindeți-vă în weekend.
  7
  Prindeți-vă în weekend. Nu există episoade noi care să se strecoare și să se oprească. Foloseste-l!
 8. Discutați cu oamenii dacă nu puteți viziona un episod.
  8
  Discutați cu oamenii dacă nu puteți viziona un episod. Dacă aveți prieteni care urmăresc să le întrebați despre episod. Cu toate acestea, veți vorbi cu ei, așa că ar putea fi și despre săpunul tău.