Cum să a învinge regele boo în soare super mario

Regele Boo este o fantomă care a apărut pentru prima dată în Conacul lui Luigi ca șef final. Acum, el se întoarce în Super Mario Sunshine, gata pentru acțiune! Pentru a afla tactici despre baterea lui, citiți mai departe.

Paşi

 1. Du-te la nivelul din plaja Sirena, intitulat "King Boo Down Below".
  1
  Du-te la nivelul din plaja Sirena, intitulat "King Boo Down Below". Mergeți la managerul hotelului lângă ușa din față a hotelului. Va spune că este închis, dar te va lăsa oricum. Mergeți în hotel și discutați cu pionierul Pianta în fața ușii spre cazinoul din stânga. El te va lăsa în casino. Mergeți spre roata ruletei și împăturiți butonul purpuriu. Roata se va separa în segmente și se va scufunda în subsol.
 2. King Boo va apărea cu un slot machine.
  2
  King Boo va apărea cu un slot machine. Împingeți segmentele purpurii pentru a opri roata ruletei și împroșcați apă la King Boo pentru al face să activeze slotul. Acum, încercați să vă îndreptați spre fructe. Regele Boo nu-i plac mancarurile picante, asa ca atunci cand obtineti fructele, ridicati ardeiul rosu si aruncati-l la el.
 3. Apoi, în timp ce limba este în foc, ridicați orice fruct (cu excepția altui piper) și aruncați-l la el.
  3
  Apoi, în timp ce limba este în foc, ridicați orice fruct (cu excepția altui piper) și aruncați-l la el. El luminează purpuriu pentru a arăta că l-ai stricat.
 4. Acum, împrăștiați segmentele purpurii pentru a opri roata ruletei.
  4
  Acum, împrăștiați segmentele purpurii pentru a opri roata ruletei. Spray King Boo din nou și el va activa slotul. Când luați fructul, aruncați din nou un ardei și apoi vreun alt fruct.
 5. Repetați pașii 3 și 4 din nou pentru a învinge pe regele Boo și pentru a vă aduna Shine Sprite.
  5
  Repetați pașii 3 și 4 din nou pentru a învinge pe regele Boo și pentru a vă aduna Shine Sprite.