Cum să devii un jucător mai bun de baschet pentru tineri

Baschetul este un sport popular, ușor de jucat, dar poate fi dificil să arați bine pe teren, mai ales când sunteți adolescent. Acești pași ar trebui să vă ajute să vă îmbunătățiți la baschet, astfel încât să nu mai fiți puștiul blocat greu și să pierdeți fotografiile ușoare ...

Paşi

 1. Nu încerca să fii prea fantezie.
  1
  Nu încerca să fii prea fantezie. Sigur, arată foarte bine când Kobe Bryant creează un jumper nebun, cu doi apărători pe el, dar tu nu ești Kobe Bryant și șansele sunt că nu vei reuși să încerci să faci unul dintre acele poze fanteziste. Doar jucați baschet bun și simplu și executați fundamentele. Veți arăta mult mai bine dacă puteți lovi în mod consecvent doi pointeri din apropiere, decât dacă vă scufundați acel set de spate în spate în a 20-a încercare.
 2. Nu arunci mingea.
  2
  Nu arunci mingea. Baschetul este un sport de echipă, iar dacă vrei să câștigi, trebuie să lucrezi cu ceilalți colegi de echipă. Nu încercați întotdeauna să driblați pe lângă apărători și să înscrieți, treci mai departe, mai ales dacă credeți că colegul tău are o șansă mai bună să facă lovitura decât tine. Tipul care trece adesea și împușcă atunci când are încredere va primi mai multă dragoste de la coechipierii săi decât jark care este stabilit la fotografiere în momentul în care atinge mingea.
 3. Ia-o ușor cu trucurile.
  3
  Ia-o ușor cu trucurile. Sigur, e bine să faci un crossover ciudat (și dacă ești calificat la trucuri, atunci poți să-l integrezi în jocul tău), dar mersul pe o mișcare de dribling și urmărirea balonului este una dintre cele mai jenante sentimente pe care le vei face ajungeți în curte. Nu fi prea fantezie.
 4. Nu faceți lucruri mai grele decât sunt deja.
  4
  Nu faceți lucruri mai grele decât sunt deja. Baschetul nu este deloc un sport ușor, deci nu trebuie să încercați să faceți ante chiar mai mult. Dacă aveți împușcat la layup deschis, luați layup-ul; nu încercați să vă întoarceți și să mergeți pentru un jupuitor.
 5. Rămâi în zonă.
  5
  Rămâi în zonă. Impuscarea unei mingi de aer nu inseamna ca ai un motiv sa-l faci pe tine insuti si pe toata lumea din jurul tau. Într-un joc real, ar fi o greșeală tehnică, așa că țineți-vă sub control. Dacă jucați un joc de pickup casual cu câțiva prieteni, jurământul ocazional este bine, dar nimeni nu vrea să se joace cu un sport rău. De asemenea, fii un câștigător grațios; nu te lauda, ​​nu te superi.
 6. Fa un efort.
  6
  Fa un efort. Dacă nu vă deranjează să sari suficient de înalt pentru a apuca această revenire, atunci nu veți lua acea revenire și veți arăta leneș. Faceți întotdeauna un efort, indiferent de ce; veți arăta mai bine și veți juca și mai bine.
 7. Nu vă faceți griji.
  7
  Nu vă faceți griji. Când joci baschet, ca și în orice alt sport, nu ar trebui să scoți în evidență. Dacă nu răsturnați împușcatul, atunci veți avea mai multe șanse de a înscrie. Baschetul este ceva care ar trebui să vină în mod natural; nu încercați să vă răsturnați sau vă faceți griji prea mult, doar să jucați. Vei face mult mai bine pentru asta.
 8. Practica, practica, practica.
  8
  Practica, practica, practica. Aceasta se leagă cu efort; trebuie să practice să joci mai bine. Uneori, practica cea mai eficientă este doar să joci niște pickup de unul singur sau de un prieten, dar este, de asemenea, bine să practicăm fundamentele; ia aruncări libere sau practică trei pointeri sau ceva de genul asta. De asemenea, nu vă faceți griji cu privire la încercarea unor fotografii nebunești, este întotdeauna distractiv să le vedeți pe cei care intră. Totuși, nu pierdeți prea mult timp în fotografii; șansele să nu le folosiți foarte des într-un joc real.