Cum să fii ninja fată

Ai vrut vreodată să fii ninja de fată? Citește mai departe.

Paşi

 1. Găsiți un costum de ninja bun și strâns.
  1
  Găsiți un costum de ninja bun și strâns. Dacă este slăbit, poate să stea în picioare și să declanșeze niște senzori laser sau să fie prinși pe ceva asemănător unui copac și veți fi blocați acolo și veți fi prinși de cineva.
 2. Găsiți unele din armele tale preferate de ninja.
  2
  Găsiți unele din armele tale preferate de ninja. Sabia obișnuită de ninja este, de asemenea, mai scurtă și mai dreaptă decât o samurai katana. Cuțitele de aruncare sunt foarte sofisticate și sunt mai greu de folosit.
 3. Găsește pe cineva care este un ninja bun pentru că te poate ajuta urcând pe stâncă, aruncând o frânghie în jos pentru tine și te trag de el, îl poți ajuta, ținându-l în căutarea lui în timp ce el eliberează camera dacă există multe baietii rai pot lucra impreuna.
  3
  Găsește pe cineva care este un ninja bun pentru că te poate ajuta urcând pe stâncă, aruncând o frânghie în jos pentru tine și te trag de el, îl poți ajuta, ținându-l în căutarea lui în timp ce el eliberează camera dacă există multe baietii rai pot lucra impreuna.
 4. Fiți conștienți de cine știe că sunteți un ninja.
  4
  Fiți conștienți de cine știe că sunteți un ninja. Dacă spui unei persoane aleatorii ești un ninja amintiți-vă că ninja sunt secrete doar împărtășesc talentele ninja cu partenerul tău ninja.