Cum să fii o echipă de lunetiști de scor Airsoft

Un lunetist poate transforma valul unui război moale, dar numai prin disciplină, instruire și practică. Air sniping moale este cu adevărat o artă. Multe noi produse de dedurizare a aerului încep să spună: "Vreau să fiu un lunetist!", Așteptând că în fiecare secundă vor fi cheltuite runde care nu vor rata niciodată și că nu va avea nici o practică ca expert. Adevărul despre a fi un lunetist este că ești un lucru subevaluat care primește două victime într-un joc în funcție de tipul de meci. Acum, dacă acest lucru nu pare a fi un fel de rol într-un meci, vă sugerăm să nu mai citiți acum. Cu toate acestea, dacă sunteți unul dintre cei puțin selectați, care vă pot da seama că nu aveți nevoie de recunoaștere pentru a vă simți bine cu privire la munca pe care ați făcut-o, atunci acesta este articolul pentru dvs.

Cap 1
Programul de antrenament pentru sniper

 1. Un lunetist nu este un lup singuratic.
  1
  Un lunetist nu este un lup singuratic. Asta repetă: un lunetist nu este un lup singuratic. El ar trebui să aibă întotdeauna un spotter care să-și acopere spatele gata să cheme o țintă, să-l protejeze pe lunetist sau chiar pe informații radio înapoi către comandant.
 2. Reprezentantul dvs. este acela de a identifica obiectivele pentru partenerul său.
  2
  Reprezentantul dvs. este acela de a identifica obiectivele pentru partenerul său. Când vizionăm un film sau jucăm un joc video, nu trebuie să ne facem griji cu privire la modul în care glonțul călătorește. Acest lucru este foarte nerealist. BB-urile pe care le veți folosi în pușca dvs. sunt afectate de tot, de la gravitate la vânt, iar dvs. ca spotter trebuie să puteți măsura modul în care acești factori și alți factori vor afecta împușcarea unui lunetist. Acest lucru ne arată încă o dată motto-ul vechi de vârstă, "O singură lovitură, o singură lovitură." Singura modalitate pentru dumneavoastră ca un spotter de a anticipa modul în care condițiile vor afecta un împușcat de lunetist este prin practică. Echipa de lunetist trebuie sa lucreze constant pentru a-si mentine abilitatile. Iar acest lucru include observatorul observând fotografiile chiar și atunci când acestea practică doar. Unii observatori văd momentul în care partenerul lor practică timp liber pentru a petrece doar să stea, dar acest lucru nu mai poate fi fals. Un observator și un lunetist trebuie să lucreze întotdeauna împreună pentru a asigura cele mai bune fotografii.
 3. În afară de costumul de ghillie pe care observatorul trebuie să îl poarte, potrivind un ghillie al unui lunetist, spotterul ar trebui să aibă mai multe piese de echipament pe care lunetiștii nu le vor folosi.
  3
  În afară de costumul de ghillie pe care observatorul trebuie să îl poarte, potrivind un ghillie al unui lunetist, spotterul ar trebui să aibă mai multe piese de echipament pe care lunetiștii nu le vor folosi. Una dintre cele mai importante piese de echipament pe care un spotter le are este fie binoclu, fie un anumit tip de acoperire. Punctul de acoperire pe care îl alege ar trebui să aibă o mărire asemănătoare opțiunii asupra puștii lunetistului. De asemenea ar trebui să fie înarmat cu un fel de pușcă de carabină. Jobul secundar al spotterului este acela de a asigura o protecție apropiată a lunetistului și nu poate face asta cu o pușcă de acțiune. Ceea ce observatorul trebuie să realizeze este că, dacă nu sunt angajați, spotterul va răsuna rar o rundă. Să ne confruntăm cu asta, nu este treaba lui să fie cea care declanșează.
 4. Acum, să ne uităm la slujba lunetistului.
  4
  Acum, să ne uităm la slujba lunetistului. Trebuie să fie capabil să tragă o lovitură pe care infanteria normală nu o poate face. Asta înseamnă să fii un lunetist. El are nevoie de o pușcă bună care să fie menținută și are un fps (picioare pe secundă) de cel puțin 450. Are nevoie de o optică (domeniu) care are o mărire similară cu cea a binoclurilor spotterului sau a gamei de spoturi. În afară de pușca normală un lunetist trebuie să aibă o arma laterală care să-l protejeze în cele mai multe situații. Nu recomand orice automatizare doar un pistol simplu, sigur. Dacă în șansa de a vă descoperi că nu puteți doar să stați acolo în timp ce observatorul tău încearcă să șteargă inamicul cu pușca lui și cu siguranță nu o poți face cu pușca dvs. de lunetist, așa că trebuie să fii o lovitură mare cu acel pistol și să ai destulă muniție pentru el.
 5. Trebuie să fii un mare sportiv.
  5
  Trebuie să fii un mare sportiv. Și asta vine de la ore neobișnuite de practică. Deci, modul de a fi cel mai bun este să pierzi o mulțime de timp cu armele. Atât arma laterală, cât și arma primară. Deci, pentru a vă ajuta să deveniți lunetistul viselor dvs., am inclus câteva sfaturi despre cum să deveniți minunat.

Cap 2
Ce lunetist trebuie sa aiba succes

 1. Precizie
  1
  Precizie
 2. hoție
  2
  hoție
 3. Bună stamină
  3
  Bună stamină
 4. Comunicare bună între lunetist și spotter
  4
  Comunicare bună între lunetist și spotter