Cum să găsiți un loc de muncă de telecomunicații online

Lucrările de telecomunicații devin din ce în ce mai populare pentru lucrătorii din întreaga lume care preferă să lucreze acasă, în loc să meargă în fiecare zi la un birou sau alt loc de muncă. Lucrările de telecomunicații pot include scrierea, scrierea, introducerea bazelor de date și design-ul independent, precum și activitatea de call center, munca de secretariat și sondajele clienților. Găsirea unui loc de muncă de lucru online necesită perseverență și timp, precum și capacitatea de a comunica eficient cu angajatorul și, dacă este cazul, cu clienții, prin e-mail sau telefon. Următorii pași vă vor arăta cum să găsiți un loc de muncă de lucru la domiciliu online.

Paşi

 1. Faceți o căutare pe Internet pentru posturi de telecomunicații.
  1
  Faceți o căutare pe Internet pentru posturi de telecomunicații. Într-un motor de căutare cum ar fi Google sau Bing, introduceți cuvintele "joburi telecommuting" și vedeți ce rezultate sunt. Veți vedea, cel mai probabil, o listă de linkuri pentru site-uri cu locuri de muncă independente de telecomunicații.
 2. Vizitați site-ul asociat cu fiecare legătură.
  2
  Vizitați site-ul asociat cu fiecare legătură. Acordați atenție modului în care apare site-ul web și modul în care funcționează. Un site web lustruit și ușor de navigat are mai multe șanse de a avea locuri de muncă de telecomunicații de încredere decât unul slab conceput. Identificați listele de locuri de muncă de pe site pentru a vedea dacă există ceva potrivit pentru dvs.
 3. Du-te la portaluri de locuri de muncă on-line pentru a căuta un loc de muncă telecommuting.
  3
  Du-te la portaluri de locuri de muncă on-line pentru a căuta un loc de muncă telecommuting. Craigslist, Elance, Guru, IHA și Worldwide Work at Home sunt câteva dintre cele mai cunoscute portaluri de locuri de muncă care permit solicitanților de locuri de muncă să se conecteze cu potențialii angajatori. Elance și Guru au chiar sisteme online care vă permit să licitați pentru locuri de muncă, să negocieze taxe, să aveți despăgubiri pe bază de escrow până când se face treaba și să mediațiți conflictele prin intermediul organizațiilor lor. Vi se va cere să creați un profil care să includă experiența și portofoliul dvs., astfel încât angajatorii să le poată examina. De asemenea, puteți cere angajatorilor să vă evalueze munca după ce ați terminat o sarcină. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_bbf35df711')
 4. Utilizați site-urile de rețele sociale pentru a vă conecta cu alți freelancatori care telecommute, precum și cu potențiali angajatori.
  4
  Utilizați site-urile de rețele sociale pentru a vă conecta cu alți freelancatori care telecommute, precum și cu potențiali angajatori. Site-urile de rețele sociale, cum ar fi LinkedIn și Facebook, pot fi de neprețuit atunci când vine vorba de extinderea rețelei dvs. pentru oportunități de telecommute independente. Cu cât știți mai multe persoane, cu atât veți ști mai multe despre deschiderea locurilor de muncă de telecomunicații.
 5. Aplicați pentru locuri de muncă telecommuting.
  5
  Aplicați pentru locuri de muncă telecommuting. În funcție de abilitățile dvs., trebuie să aplicați pentru una sau mai multe locuri de muncă în același timp. Mulți profesioniști, cum ar fi scriitori, designeri grafici și fotografi, lucrează la mai multe proiecte diferite pentru mai multe companii, dar alți telecomunicați, cum ar fi specialiști în asistență tehnică și secretari virtuali, lucrează cu normă întreagă la domiciliu pentru companii individuale.
 6. Urmați instrucțiunile aplicației la litera.
  6
  Urmați instrucțiunile aplicației la litera. De obicei, va trebui să trimiteți un angajator prin e-mail o scrisoare de intenție și mostre de muncă și / sau referințe de la angajatori sau clienți anteriori.