Cum să găzduiască o cină educațională

Cina de afaceri de multe ori implică vorbitori sau prelegeri. De exemplu, o cină de angajat poate coincide cu un seminar de instruire educațională. Să ai mese educaționale este o modalitate excelentă de a-ți răsplăti clienții, potențialii clienți și angajații, oferindu-le totodată informații valoroase. Cu toate acestea, aceste mese de mese reprezintă o provocare pentru vorbitor. Dacă lectorul staționează pur și simplu pe scenă în timp ce toată lumea mănâncă, există o șansă bună ca nimeni să nu-i acorde atenție.

Paşi

 1. Alegeți o dată pentru cină.
  1
  Alegeți o dată pentru cină.
 2. Alegeți locația și negociați cele mai bune prețuri posibile.
  2
  Alegeți locația și negociați cele mai bune prețuri posibile. Ori de câte ori este posibil, veți dori să utilizați o sală de banchet sau o zonă de luat masa privată pentru evenimentul dvs.
 3. Închiriați un proiector online.
  3
  Închiriați un proiector online. Închirierea de la restaurant poate părea convenabilă, dar cu siguranță va plăti cu ușurință pentru închirierea dvs., plus nu există nici o garanție că oricine din restaurant va putea oferi asistență tehnică dacă aveți provocări cu echipamentul, deoarece aceste opțiuni includ, de obicei, unități vechi.
 4. Creați lista de invitați și invitați participanții.
  4
  Creați lista de invitați și invitați participanții. Insistați-vă asupra unui RSVP, deoarece restaurantul va cere să furnizați un număr de cap. Adresați-vă restaurantului dacă veți fi taxat (ă) în funcție de RSVP sau de numărul real de mese festive.
 5. Oamenii care stau la o cină educațională nu vă vor da niciodată toată atenția, astfel încât prezentarea să fie simplă.
  5
  Oamenii care stau la o cină educațională nu vă vor da niciodată toată atenția, astfel încât prezentarea să fie simplă. Diapozitivele de pe ecran trebuie să aibă cât mai puține cuvinte și ar trebui să fie grele. De asemenea, nu împachetați prea multe diapozitive în prelegere. Probabil că veți avea doar atenția deplină a jumătății audienței la un moment dat. Restul va acorda atenție mâncării lor sau poate discuta cu vecinii.
 6. Ajungeți devreme pentru a vă pregăti și pentru a vă pregăti pentru evenimentul dvs.
  6
  Ajungeți devreme pentru a vă pregăti și pentru a vă pregăti pentru evenimentul dvs.
 7. Nu uitați să vă mulțumiți gazdei și / sau sponsorului dvs., precum și tuturor participanților pentru atenția acordată.
  7
  Nu uitați să vă mulțumiți gazdei și / sau sponsorului dvs., precum și tuturor participanților pentru atenția acordată.
 8. Evitați tentația de a circula prea repede prin diapozitive.
  8
  Evitați tentația de a circula prea repede prin diapozitive. Probabil că veți avea toate datele dvs. arse pe un DVD care progresează automat prin prezentare. Deci, vorbiți prin discursul dumneavoastră în prealabil. Timp cât durează să treceți prin fiecare secțiune a discuției și apoi adăugați câteva secțiuni suplimentare la acel total. Apoi, utilizați acest lucru ca timp între diapozitive.