Cum să instalează aplicația wikihow android

Aplicația eduCum Android conține o colecție de articole despre articole care vă vor ajuta să răspundeți la întrebările dvs. în ceea ce privește realizarea aproape a oricărui lucru care vă vine în cale. Ambalat cu peste 175.000 de articole, aplicația eduCum va avea cu siguranță răspunsurile de care aveți nevoie.

Cap 1
Descărcarea aplicației

 1. Deschideți aplicația Magazin Google Play de pe dispozitiv.
  1
  Deschideți aplicația Magazin Google Play de pe dispozitiv. Aveți nevoie de conexiune la internet pentru a accesa Magazinul Play.
 2. Căutați eduCum în bara de căutare.
  2
  Căutați eduCum în bara de căutare. Aplicația oficială eduCum Android se numește eduCum - modul manual
 3. Faceți clic pe Instalare
  3
  Faceți clic pe Instalare , iar aplicația se instalează pe dispozitiv.

Cap 2
Utilizarea aplicației

 1. Utilizarea sistemului eduCum pe Android este semnificativ diferită de utilizarea acestuia pe un browser web.
  1
  Utilizarea sistemului eduCum pe Android este semnificativ diferită de utilizarea acestuia pe un browser web. Categoriile
 2. Utilizați bara de navigare din partea de jos a ecranului pentru a vizualiza rapid articolele prezentate, diverse categorii, pentru a căuta un articol sau a vizualiza marcajele.
  2
  Utilizați bara de navigare din partea de jos a ecranului pentru a vizualiza rapid articolele prezentate, diverse categorii, pentru a căuta un articol sau a vizualiza marcajele.
 3. Adăugați marcaje la articolele preferate Cum Pentru a le putea vizualiza cu ușurință fără a fi nevoie să le căutați de fiecare dată când deschideți aplicația.
  3
  Adăugați marcaje la articolele preferate Cum Pentru a le putea vizualiza cu ușurință fără a fi nevoie să le căutați de fiecare dată când deschideți aplicația. Pentru a marca un articol, faceți clic pe simbolul din partea dreaptă sus a ecranului.