Cum să a diminua aspectul acneei în câteva minute

Acneea este o afecțiune comună a pielii care afectează persoanele de orice vârstă. Ea poate lua diferite forme, cum ar fi sub formă de albii, negre și acnee chistică. Practic, având o acnee este, cu siguranță, jenant și enervant în același timp. Poate ataca chiar și în cel mai incomod timp. Dacă vă aflați în aceeași situație și vă grăbiți să vă acoperiți acneea, puteți lua în considerare următorii pași de pregătire.

Paşi

 1. Spala-te pe fata.
  1
  Spala-te pe fata. Trebuie să vă spălați fața înainte de a continua să faceți cosmetice pe față. Deoarece fața dumneavoastră este predispusă la acnee, faceți posibilă selectarea unei spălări facial care este non-comedogenic și este fără ulei. Acest lucru vă va ajuta să vă calmați pielea și spălarea feței va fi cu siguranță blândă chiar dacă pielea dumneavoastră este sensibilă. Fii blând și nu-ți freca pielea. După spălare, spălați-vă pielea cu ajutorul prosopului curat.
 2. Aplicați cubul de gheață.
  2
  Aplicați cubul de gheață. Este o tehnică tradițională de a aplica un cub de gheață în zona afectată pentru a calma cosurile. Puneți cubul de gheață într-o cârpă sau plastic. După care puteți plasa acum zona afectată timp de cel puțin 30 de secunde. Acest lucru va ajuta la diminuarea dimensiunii acneei și la diminuarea acesteia la nivelul suprafeței pielii.
 3. Tone pielea ta.
  3
  Tone pielea ta. Este mai bine să începeți să vă calmați pielea tonizând-o. Permiteți utilizarea unui toner fără alcool. Practic, alcoolul poate fi foarte dur pe piele, ceea ce poate doar să vă inflameze pielea prea mult timp sau să provoace roșeață.
 4. Hidrata.
  4
  Hidrata. După ce ați lăsat pielea să se usuce din toner, puteți continua cu o aplicare hidratantă. Dacă veți selecta un hidratant, este mai bine să utilizați unul care este formulat pentru acnee și nu va bloca porii. Dacă puteți preveni punerea hidratante pe acnee, mult mai bine. Se spune că unele hidratante fac totul mai rău prin umplerea cu murdărie, bacterii și ulei deja prezente în acneea afectată.
 5. Aplicați agentul concealer.
  5
  Aplicați agentul concealer. Selectarea unui agent de corecție pentru pielea cu acnee predispusă trebuie făcută și în mod corect. Pe cât posibil, utilizați un agent de concelare care conține acid salicilic. Nu există alte îngrijorări cu privire la acest lucru pentru că veți folosi doar agentul anti-îngheț pentru tratamentul la fața locului.
 6. Doar puneți o cantitate mică de concealer pe fiecare acnee.
  6
  Doar puneți o cantitate mică de concealer pe fiecare acnee. Nu puneți prea mult, deoarece acest lucru va duce la aglomerări. Este mult mai bine să îndreptați concealerul folosind degetul arătător pentru a regla suprafața acoperită cu agentul de concelare.
 7. Aplicați pulberea de față.
  7
  Aplicați pulberea de față. Alegerea pudrei de față trebuie să fie cel puțin corectă. Ar trebui să utilizați pulberi de față care nu vor fi iritante și nu vor cauza prea mult ulei în pielea ta. Asigurați-vă că ați pulverizat cu grijă zonele ascunse. Puteți începe prin a lăsa pudra pe zonele ascunse înainte de a pulveriza alte zone neacoperite ale feței.