Cum să aplică machiajul pentru școală

Încercați să purtați machiaj pentru a adăuga apariția aspectului. S-ar putea chiar să ia cutia aceea să te observe. Este ușor să intrați într-o rutină de machiaj excelent pentru școală. Curățați-vă și hidratați-vă fața astfel încât machiajul dvs. să meargă mai ușor și să dureze mai mult. Utilizați fundație, concealer și pulbere pentru a vă alinia tenul. Adăugați un machiaj pentru a evidenția ochii. Finisați-vă aspectul cu un luciu de buze într-o lumină umbroasă pe care o puteți reaplica pe tot parcursul zilei. Începeți și terminați rutina curățându-vă fața.

Cap 1
Curățați-vă fața

 1. Spălați-vă fața dimineața.
  1
  Spălați-vă fața dimineața. Utilizați un detergent delicat și apă caldă. Încercați unul cu medicamente pentru acnee dacă aveți piele grasă sau erupții frecvente. Îndepărtați ușor fața. Nu vă frecați niciodată fața să o usuce. [1]
 2. Aplicați toner.
  2
  Aplicați toner. Găsiți un toner care este Ph-echilibrat și glisați ușor pe fața și gâtul cu o minge de bumbac. Utilizarea tonerului va face hidratantul mai eficient. Alegeți un toner cu castraveți și vitamina B5 dacă aveți orice înroșire sau dacă pielea dumneavoastră este sensibilă. [2] Evitați tonerul care afișează alcoolul sau parfumul ca unul din primele ingrediente pentru a evita alergiile. Nu folosiți toner cu mentol, mentă sau ulei de citrice pentru că vă pot irita pielea. Nu opriți utilizarea unui toner dacă atingeți când îl aplicați.
 3. Utilizați un hidratant.
  3
  Utilizați un hidratant. Găsiți un hidratant ușor, de preferat unul care se dublează ca o protecție solară. Luați unul cu peroxid de benzoil dacă aveți acnee. Asigurați-vă că hidratați, chiar dacă aveți piele grasă sau pauză adesea.

Cap 2
Îmbrăcați-vă complexul

 1. Utilizați un concealer.
  1
  Utilizați un concealer. Încearcă să folosiți un concealer ușor, într-un ton care se potrivește cu fundația. Aplicați-l sub ochii dvs. pentru a scăpa de cercuri. Utilizați-l ușor peste pleoape pentru a obține un aspect neted și pentru a crea o bază eficientă pentru umbra ochilor. Aplicați-l în jurul ochilor cu un burete și utilizați o mică perie de machiaj pentru a-l aplica pe cosuri sau pete. [3]
 2. Aplicați fundația.
  2
  Aplicați fundația. Utilizați o fundație ușoară în timp ce sunteți încă în școală. Alegeți o cremă BB în loc de fundație dacă doriți ceva mai ușor și mai ușor de utilizat. Găsiți o culoare care să corespundă tonului pielii dvs. Începeți prin aplicarea cu o pensulă de burete sau fundație din centrul feței, apoi amestecați-o afară. De asemenea, amestecați fundația sub bărbie, astfel încât să nu arătați ca și cum ați purta o mască. [4] Folosiți fundații care reduc strălucirea sau aplicați pulbere (în vrac sau presată) cu un burete sau o pensulă dacă aveți ulei piele. Încercați un hidratant colorat dacă aveți piele uscată. Obțineți o fundație cu SPF. Cremele BB au SPF. [5]
 3. Setați machiajul cu pulbere liberă.
  3
  Setați machiajul cu pulbere liberă. Alegeți o nuanță mai deschisă decât tonul pielii sau o pulbere translucidă dacă aveți piele grasă. Uleiurile din piele vor face ca pulberea să apară mai întunecată. Încercați o pulbere cu talc care va absorbi uleiul [6].
 4. Adăugați o strălucire roz la tenul vostru cu fard de obraz.
  4
  Adăugați o strălucire roz la tenul vostru cu fard de obraz. Sugeți-vă în obraji pentru a vă găsi pomeții. Rulați fardul de-a lungul pomeților tăi în temple dacă ai o față rotundă. Aplicați un strat de lumină strălucitoare de sub cea mai mare parte a pomeții (merele) până la linia de păr, dacă aveți o față în formă de inimă. Faceți o linie orizontală, orizontală, în partea de sus a pomeții dvs., dacă aveți o față lungă. Alegeți o nuanță roz deschisă. Rozul roz va completa culoarea pielii.

Cap 3
Îți fac ochii

 1. Deschideți-vă ochii sau adăugați culoarea la aspectul dvs. cu ochelarii.
  1
  Deschideți-vă ochii sau adăugați culoarea la aspectul dvs. cu ochelarii. Încercați o linie simplă de linie Kohl în maro închis sau negru moale, dacă vi se permite. Închide ochii și răstoarnă niște căptușeli în genele tale. Apoi, trageți o linie subțire de la colțul interior la cel exterior al ochiului dvs. [8] Folosiți o cămașă bej sub genele inferioare pentru a vă deschide ochii. Aplicați o linie de culoare strălucitoare la genele inferioare. Faceți curse scurte de la colțurile interioare la cele exterioare. Îmbrățișați o pereche colorată de culori cu o fard de ochi potrivită pentru un pop de culoare.
 2. Fă-ți ochii să iasă în evidență cu fardul de ochi.
  2
  Fă-ți ochii să iasă în evidență cu fardul de ochi. Alege culoarea ușoară pentru școală. Puneți o culoare în partea de jos a capacului. Încercați o lumină bej sau roz în apropierea osului dvs. de frunză pentru a vă ușura ochii. [9] Faceți-vă ochii să pară mai mari prin aplicarea unei strălucire strălucitoare a strălucitorului în colțurile interioare ale ochilor dvs. [10]
 3. Finalizați aspectul cu rimel.
  3
  Finalizați aspectul cu rimel. Rotiți bagheta din tubul de mascara pentru a obține rimelul pe baghetă. Ștergeți rimelul suplimentar pe un țesut înainte de al pune pe ochi. Acest lucru îl va împiedica să se uite în clopot. Puneți niște rimel pe genele de jos. Poate doriți să vă înclinați capul într-un unghi bun. Apoi, priviți direct la oglindă și periați rimelul deasupra genelor de vârf o dată sau de două ori. Alegeți o rimelă rezistentă la apă dacă jucați sport. Nu va alerga cand transpirati sau inotati. Utilizați o mașină de curățat genele pentru o definiție mai bună și pentru a vă face ochii să pară mai mari. Dacă bagheta dvs. de rimel este aglomerată, pur și simplu înmuiți-o în apă fierbinte. Se scapa de bucati!

Cap 4
Menținerea uitei tale pe tot parcursul zilei

 1. Aduceți-vă pulberea și hârtiile de blot cu dumneavoastră.
  1
  Aduceți-vă pulberea și hârtiile de blot cu dumneavoastră. Aplicați pulbere pe tot parcursul zilei pentru a vă menține aspectul moale și proaspăt. Blotați la orice pete uleioase pe care le vedeți în timpul zilei cu hârtii de ștergere. Reduceți strălucirea transpirației după clasa PE cu hârtii de ștergere și apoi un strat de pulbere. [12] Aduceți, de asemenea, balsam de buze sau luciu de buze împreună cu dvs. pentru a vă menține buzele umede și căutați moale.
 2. Nu vă atingeți fața.
  2
  Nu vă atingeți fața. Păstrați-vă mâinile departe de fața dumneavoastră, astfel încât să nu-ți face machiajul. Atingerea feței dvs. va transfera, de asemenea, uleiurile și germenii pe mâini pe fața dvs., iar acestea vă pot face să vă descurcați. Practicați-vă să faceți altceva cu mâinile, cum ar fi să-i pliați pe birou sau să-i puneți în poală.
 3. Îndepărtați machiajul la sfârșitul zilei.
  3
  Îndepărtați machiajul la sfârșitul zilei. Luați-vă machiajul înainte să vă spălați fața. Utilizați un jeleu de petrol, o cremă pe bază de ulei sau un ulei de curățare. Fii foarte blând, mai ales în jurul ochilor tăi. Păstrați-vă fața curată dimineața și noaptea vă va ajuta să mențineți un aspect minunat în fiecare zi. [14] Obțineți obiceiul de a vă trata ușor fața pentru a evita ridurile și acneea mai târziu în viață.