Cum să a stabili cu ușurință o tastatură pe Windows Vista

Ați pornit vreodată computerul și tastatura dvs. nu funcționează? Poate butoanele de comenzi rapide de top (adică Sleep, Internet, Email, Search, etc) funcționează, dar toate celelalte butoane nu fac nimic când le apăsați! Acest lucru poate deveni foarte frustrant și se poate întâmpla de mai multe ori!

Paşi

 1. Faceți clic pe "Panou de control".
  1
  Faceți clic pe "Panou de control".
 2. Navigați în modul "Device Manager":
  2
  Navigați în modul "Device Manager": Dacă vă aflați în ecranul implicit al Panoului de control, faceți clic pe "Hardware și sunet". Apoi, faceți clic pe "Device Manager". WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_9afda75e6d')
 3. Ar trebui să existe un copac cu numele calculatorului dvs. chiar la rădăcină.
  3
  Ar trebui să existe un copac cu numele calculatorului dvs. chiar la rădăcină. Faceți clic dreapta pe numele computerului dvs. și faceți clic pe "Scanare modificări hardware". WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_32c1441105')
 4. Ar trebui să fie mai multe HID enumerate cu o imagine în partea stângă.
  4
  Ar trebui să fie mai multe HID enumerate cu o imagine în partea stângă. Unul dintre ele va avea un triunghi galben cu un semn de exclamare. Faceți clic dreapta pe dispozitiv și faceți clic pe "Dezinstalați".
 5. Încă o dată, faceți clic dreapta pe numele computerului dvs. la rădăcina copacului.
  5
  Încă o dată, faceți clic dreapta pe numele computerului dvs. la rădăcina copacului.
 6. Selectați opțiunea "Scanare modificări hardware" din meniul derulant.
  6
  Selectați opțiunea "Scanare modificări hardware" din meniul derulant.
 7. Calculatorul dvs. ar trebui să înceapă în mod automat să instaleze driverele corecte și cele mai recente pentru tastatură.
  7
  Calculatorul dvs. ar trebui să înceapă în mod automat să instaleze driverele corecte și cele mai recente pentru tastatură. Asta e, ați terminat!