Cum să găsești festivaluri și evenimente speciale în Seattle

Seattle, Washington este un oraș al cărui guvern local se mândrește cu instituțiile sale culturale și artistice. Seattle are cea mai mare participare la muzică și dans pe cap de locuitor din Statele Unite. Situat între intervale de munte și căi navigabile, în fiecare an, Seattle se ridică la aproximativ 8,8 milioane de vizitatori. Seattle găzduiește numeroase festivaluri și evenimente culturale, inclusiv muzică, teatru, artă, mâncare și dans. Dacă intenționați o călătorie, va trebui să știți cum să găsiți festivaluri și evenimente speciale în Seattle.

Cap 1
Pe net

 1. Căutați pe Internet o listă a festivalurilor și a evenimentelor speciale din Seattle.
  1
  Căutați pe Internet o listă a festivalurilor și a evenimentelor speciale din Seattle. Veți găsi calendare online ale evenimentelor, precum și descrieri. Site-ul local guvernamental din Seattle deține un calendar de evenimente pentru zonă. Site-ul Centrului de Convenții din Seattle, Convenția de Stat și Centrul de Comerț din Washington, conține o listă de evenimente organizate în centrul orașului. Site-ul Biroului de vizitare din Seattle, Convenția de la Seattle și Biroul pentru vizitatori, deține și un calendar de evenimente pentru zonă.

Cap 2
Publicații locale

 1. Uitați-vă la publicațiile locale pentru evenimentele mai puțin advertizate.
  1
  Uitați-vă la publicațiile locale pentru evenimentele mai puțin advertizate. Seattle are 2 reviste săptămânale importante, Seattle Magazine și Seattle Met Magazine. Ambele publicații conțin programe săptămânale și lunare de evenimente mici și mari. Ziarul local, The Seattle Times, conține, de asemenea, o secțiune de metrou și artă și divertisment cu liste de evenimente.

Cap 3
Patronii anuale

 1. Cunoașteți evenimentele mari.
  1
  Cunoașteți evenimentele mari. În timp ce Seattle găzduiește numeroase festivaluri și evenimente mici și mari, există câteva evenimente anuale cunoscute care atrag turiștii și localnicii. Bumbershoot este cel mai mare festival de muzică din Seattle, care a avut loc în weekend-ul Zilei Muncii. Formația trupelor variază de la an la an, dar include întotdeauna mai multe trupe naționale de turnee. Festivalul de folclor Nordwest a avut loc pe Ziua Memorialului timp de 40 de ani. Acest festival de muzică atrage peste 250.000 de oameni. Fiți conștienți de faptul că acest festival este orientat spre cultura hippie. Ballard Seafood Fest este ținut pentru un weekend în fiecare iulie sărbătorind patrimoniul scandinav al zonei și fructe de mare vaste. Seafair este un festival de o lună care se desfășoară în jurul lunilor iulie și august. Evenimentele anuale includ festivaluri de muzică și artă, muzică, curse și spectacole de aer. Plajele și malul mării din Seattle sunt înfloritoare în timpul verii. Vizitați digul pentru a vedea evenimente locale, inclusiv o serie de concerte de vară.