Cum să a vindeca blocul scriitorului repede

Încercați să scrieți o poveste? Indiferent dacă este vorba de o poveste scurtă sau roman sau de ce trebuie să scrie, poate apărea blocarea scriitorului. Dar există lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta și a clarifica blocul scriitorului, rapid.

Paşi

 1. Ia o pauză!
  1
  Ia o pauză! Nu stați pe calculator sau pe hârtie timp de ore încercând să veniți cu ceva. Ia-o departe de el pentru o vreme, și nu te gândi la asta. Dacă în timpul pauzei apare o idee, notați-o! Ia-ți un pui de somn! Cine știe? Poate poți scrie despre visul tău. Mergi la plimbare. Intrați cu adevărat în împrejurimile voastre. Indiferent dacă călătoriți într-un loc plin de natură sau un oraș mare, există o inspirație acolo. Dacă există animale sau oameni în jur, urmăriți-i. Este important să vă gândiți la povestea dvs., dar nu vă concentrați asupra acesteia. Uitați-vă doar pentru inspirație!
 2. Uită-te la Internet pentru inspirație.
  2
  Uită-te la Internet pentru inspirație. Povești sau imagini de inspirație Google. Ce te inspiră? Poate că există o celebritate care te inspiră. Căutați videoclipuri pe YouTube. Google solicită unele. Există o serie de idei "de a începe" pentru a scrie acolo și, chiar dacă nu este în zona de subiect curentă, citirea acestor sugestii vă poate ajuta să vă gândiți și să vă inspirați.
 3. Dig în alte povești sau piese de scriere pentru a obține idei pentru a vă crea creativitatea.
  3
  Dig în alte povești sau piese de scriere pentru a obține idei pentru a vă crea creativitatea. Citește o carte! Doar asigurați-vă că, dacă vine o idee la citire, că nu copiați cartea / cărțile pe care le citiți. Vizionați un film! Dar, din nou, nu copiați ideile altora.
 4. Intrați în starea de spirit.
  4
  Intrați în starea de spirit. Poate petrece câteva minute (în capul tău), care îți povestește viața. Niciodată nu știți, ați putea obține ceva și mulți oameni consideră că este mai ușor să vorbești cu voce tare decât să scrii lucrurile jos. Vedeți dacă puteți obține ideile dvs. de bază schițate verbal înainte de a pune stiloul pe hârtie.
 5. Scrie ceva!
  5
  Scrie ceva! Scrieți tot ce vă puteți gândi, ca un flux de exerciții de conștiință. Doar introduceți o poveste rapidă sau poate câteva dintre ele. Ar putea fi unul foarte rău, dar ar putea exista ceva aur în el! Și este bine să treci mai întâi pe cei răi. Începeți să scrieți. Nu faceți un plan, începeți să scrieți și să vedeți unde mergeți. Nu trebuie să aibă un plan, ci să scrie ceva. Ai nevoie doar de o linie de deschidere pentru a face restul povestii să meargă. "Ea a luat pistolul de pe pământ, a știut ce are nevoie să facă" este un început bun. E o ofițer de poliție? Un criminal? Se luptă cu un monstru? "El a așteptat cu nerăbdare în sala de așteptare, el putea doar să spună că totul ar fi bine" este altul. Este mama, sora, fratele, cel mai bun prieten sau prietena în camera de gardă? Sau poate că este pe punctul de a obține un ac? Poate că șobolanul lui de animale are o tumoare eliminată.