Cum să ai o relație romantică cu o persoană non-religioasă

Te-ai îndrăgostit de o persoană de origine non-religioasă, de o persoană care sa născut în credința ta religioasă, dar nu o mai observă sau, cel mai rău, o persoană care se bate de religie. Acest articol este destinat să te ajute să faci alegeri sănătoase.

Paşi

 1. Cunoaște-ți mintea.
  1
  Cunoaște-ți mintea. Poți să trăiești cu o persoană care nu împărtășește credințele tale religioase? (Fără ciuma, depresie, mușcături sau un sentiment de vinovăție sau de rușine?). Poți crește copiii care nu sunt de religia ta? Ești deschisă și comunicativă? Dacă răspunsul la acestea este "nu", opriți-vă. Fii sincer cu tine și partenerul tău, nu te poți căsători cu această persoană.
 2. Aflați mintea partenerului dvs.
  2
  Aflați mintea partenerului dvs. Este ea sau ea deschisă și comunicantă? Va permite această persoană să vă manifesta deschis religia? Care sunt limitele sale (și a ta?) Partenerul tău bate religia. Dacă da, este într-adevăr modul în care doriți să vă trăiți viața?
 3. Fii sigur că poți da, și cere, respect.
  3
  Fii sigur că poți da, și cere, respect. Acest lucru este valabil pentru toate aspectele legate de căsătorie, dar cu siguranță de religie.
 4. Practicați ceea ce propovăduiți!
  4
  Practicați ceea ce propovăduiți! Sunteți un bun ambasador al religiei voastre? Esti fericit? Sunteți sănătoși psihologic și emoțional? Partenerul dvs. este mai probabil să accepte practica dvs. religioasă dacă sunteți o persoană decentă. Care sunt preceptele religiei tale? Înțelegi chiriașii săi? De ce urmezi această religie? Trebuie să puteți discuta și explica religia voastră. Aceasta nu înseamnă că sunteți expert în religie sau că trebuie să vă justificați tot timpul, dar ar trebui să puteți explica într-o manieră non-defensivă ceea ce credeți și de ce. Nimănui nu-i place ritualul gol. Religia ta are probabil ceremonii și obiceiuri. Aflați ce înseamnă aceste ritualuri și de ce le faceți.
 5. Vino la o înțelegere cu privire la modul în care vor fi ridicați copiii.
  5
  Vino la o înțelegere cu privire la modul în care vor fi ridicați copiii. S-ar putea să fiți ispitiți să "gândiți la asta când apare situația", dar nu. În familii, unele lucruri trebuie discutate în prealabil, acesta este unul dintre ele.
 6. Odată ce ați luat decizii maritale, trăiți de ei.
  6
  Odată ce ați luat decizii maritale, trăiți de ei.
 7. Nu este rezonabil să fii de acord că nu te vei ruga cu voce tare și apoi vei insista ca toți să țină mâinile și să spună har înainte de mese.
  7
  Nu este rezonabil să fii de acord că nu te vei ruga cu voce tare și apoi vei insista ca toți să țină mâinile și să spună har înainte de mese. Dacă ați fost de acord că veți participa la servicii de închinare în pace, faceți acest lucru cu bunăvoință. Simțiți-vă liber să vă invitați partenerul la evenimente speciale, dar nu încercați să vă păcăliți partenerul sau să mutați posturile de gol. Pe de altă parte, în cazul în care partenerul dvs. inițial a fost de acord că puteți să le dați copiilor instrucțiuni religioase sau să le luați cu dvs. în biserică sau în templu, aveți dreptul să insistați asupra lor.