Cum să capturați capcane perfecte

Headshot-urile sunt esențiale pentru fiecare profesionist. Un cap de criminal ucigaș nu va reprezenta numai persoana, ci, de asemenea, reflectă personalitatea sa generală. Spre deosebire de alte forme de fotografie, împușcarea perfectă a capului este mai dependentă de modul în care subiectul se exprimă în fața camerei. Deși, în calitate de fotograf, nu veți reuși să controlați acest lucru, prin informarea adecvată a subiectului dvs., veți putea captura fotografii ucigașe. Iată cum trebuie să planificați headshoturile:

Paşi

 1. Asigurați-vă că subiectul este relaxat.
  1
  Asigurați-vă că subiectul este relaxat. În afară de caracteristicile faciale, singurul lucru care se reflectă în headshot-uri este expresia subiecților. Un subiect nervos și subliniat va face, prin urmare, fotografiile dvs. să pară ciudate. Chiar dacă fotografiați un model extrem de frumos, zâmbetul său nervos va strica aspectul imaginilor. Oamenii sunt cam timizi; nivelul de timiditate variază, dar fiecare ființă umană de pe acest pământ va reacționa diferit în fața camerei. Este responsabilitatea dvs. de a vă face pe subiecții să se simtă în largul lor. Înainte de a începe împușcarea, dați câteva minute să discutați cu ei. Întrebați-le despre familia lor, animalele de companie, hobby-urile lor, vremea și aproape orice credeți că se vor simți confortabil vorbind. Nu pierde timpul pentru a-ți configura gadgeturile tale fanteziste; ele vor eșua dacă subiectul tău îți dă un zâmbet fals.
 2. Mențineți contactul vizual cu subiectul.
  2
  Mențineți contactul vizual cu subiectul. Contactul cu ochii este important. Headshot-urile trebuie să fie simple și trebuie să reflecte personalitatea persoanei. Prin urmare, asigurați-vă că fotografiați subiecții de la nivelul ochilor. Cereți-le să privească direct în aparat, astfel încât imaginile să poată face instantaneu un contact vizual cu telespectatorii, permițând astfel atenția lor. Fotografia la nivelul ochilor subiectului este inevitabilă pentru captarea capturilor de cap.
 3. Fii încrezător.
  3
  Fii încrezător. Dacă sună nervos, subiectul tău se va simți mai inconfortabil. Nu arătați niciodată nervozitatea subiectului dumneavoastră. În schimb, fii încrezător și continuă să zâmbești. Cu cât suntem mai prietenoși, cu atât mai confortabil vă va simți subiectul. Chiar dacă nu sunteți în măsură să vă configurați echipamentul pentru a captura acea fotografie uimitoare, stați relaxat. Nu-ți arăți nemulțumirea, chiar dacă subiectul tău nu-și pierde nervozitatea. De fapt, continuați să oferiți complimente în mod regulat, astfel încât să se simtă mai bine.
 4. Aprindeți corespunzător.
  4
  Aprindeți corespunzător. O lumină difuză moale este foarte recomandată atât pentru portret, cât și pentru capul capului. Utilizați un difuzor pentru a difuza lumina provenită de la sursa de lumină. Deoarece trebuie să faceți ca subiectul să arate frumos, utilizați iluminarea laterală pentru a ascunde cicatricile și semnele. Utilizați o lumină de păr pentru a da o strălucire aspectului firelor de păr, astfel încât acestea să nu par să se amestece cu fundal.
 5. În timp ce lucrați la headshot-uri, focalizați în primul rând pe expresiile subiectului.
  5
  În timp ce lucrați la headshot-uri, focalizați în primul rând pe expresiile subiectului. Restul corecțiilor se pot face mai târziu în timpul procesului post-producție.