Cum să sculpte o cutie de ceai pepene verde

Un pepene verde nu este numai răcoritor și delicios de mâncat, ci face și o mare piesă centrală pentru orice masă, indiferent de celebrare. Fii primul la bloc pentru a-ți invita prietenii pentru o petrecere de ceai după-amiaza, cu o piesă centrală care este ceainicul. Utilizați shooter grapefruit pepene verde, cupe crab pepene verde, și pepene verde într-o pătură pentru o petrecere delicioasă ceai pepene verde. Pentru petrecerea unui copil, serviți un lichid răcoritor de pepene verde pe bază de pepene verde, care vă va plăcea.

Paşi

 1. Folosind un pepene galben alungit sau rotund, tăiați o bucată de aproximativ 1 ½ inci pe capătul tijei.
  1
  Folosind un pepene galben alungit sau rotund, tăiați o bucată de aproximativ 1 ½ inci pe capătul tijei.
 2. Tăiați mânerul mic, rotund al capacului afară din centrul piesei folosind un mic tăietor rotund de bucătărie sau tăiați manual.
  2
  Tăiați mânerul mic, rotund al capacului afară din centrul piesei folosind un mic tăietor rotund de bucătărie sau tăiați manual. Așezați "inelul" mai mare pe plăcuța de servire pentru a acționa ca bază și așezați întregul pepene verde deasupra acestuia, tăiați partea în jos.
 3. Răsturnați aproximativ 10 cm (10 cm) de la celălalt capăt al pepenelui și lăsați-o deoparte.
  3
  Răsturnați aproximativ 10 cm (10 cm) de la celălalt capăt al pepenelui și lăsați-o deoparte. Scoateți carnea de pepene verde folosind un balon de pepene galben și lăsați-l deoparte.
 4. Împărțiți o bucată de pepene groasă de 4 inci pe jumătate, pe lungime, făcând două bucăți rotunde de 2 inch.
  4
  Împărțiți o bucată de pepene groasă de 4 inci pe jumătate, pe lungime, făcând două bucăți rotunde de 2 inch. Utilizați piesa de capăt rotundă pentru capacul ceainic. Faceți tăieturi decorative în coajă cu un baller de pepene galben și umpleți găuri cu bile de pepene galben
 5. Așezați restul de pepene galben în jos și tăiați în jumătate, făcând mânerul și ghearele din fiecare jumătate.
  5
  Așezați restul de pepene galben în jos și tăiați în jumătate, făcând mânerul și ghearele din fiecare jumătate. Scoateți carnea roșie. Faceți tăieturi decorative în coaja mânerului cu un balon de pepene galben și umpleți cu bile de pepene galben. Este posibil să trebuiască să tăiați butonul și să manipulați bucățile astfel încât acestea să se potrivească plat față de pepene. Atașați-vă cu scobitori rotundi, rotunzi