Cum să fii într-o relație căsătorită

Cum este căsnicia de dragoste diferită de căsătoria aranjată? Persoana care cere acest lucru nu era încă căsătorită. Toate căsătoriile ar trebui să fie pline de iubire, fie ele aranjate sau nu.

Paşi

 1. Planificați ca unul, nu doi.
  1
  Planificați ca unul, nu doi. Plan pentru ce? Ei bine, ca o persoană pe care o avem cu toții numai atunci când ne mărităm, trebuie să combinăm obiectivele și să le reorientăm ca obiectiv comun unul pentru celălalt. Obiectivul familiei / casei. Am gasit doua tipuri de cuplu, unul in care unul dintre soti se auto-sacrifica si altul este prea obosit despre sine (citit ca dominant, ego etc.). În ambele cazuri este creat un dezechilibru. În această relație, cred că cheia este de a lua în considerare ambele împreună și de planificare. Este mai ușor de zis decât de făcut. Planificați întotdeauna și așteptați ca acesta să nu fie același când va veni pentru execuție.
 2. Executați ca unul.
  2
  Executați ca unul. Devine ușor să faci ceva ca indivizi, decât să devii unul. Dacă se face planificarea, execuția poate fi încercată ca una. Executarea ca una nu înseamnă executarea aceluiași lucru, înseamnă ca pe interes, nivel de confort, forță și slăbiciune individuală, să se execute conform scopului personal comun. Iubesc și mulțumesc reciproc pentru a fi pe drumul cel bun și au întotdeauna metrici definiți pentru evaluarea fiecăruia. Evaluarea este cheia pentru orice execuție, deoarece ne ține pasul cu obiectivul nostru.
 3. Toletați diferențele celuilalt și știți că dragostea față de celălalt înlocuiește toate diferențele.
  3
  Toletați diferențele celuilalt și știți că dragostea față de celălalt înlocuiește toate diferențele. Nu argumentați, critizați, condamnați, luptați sau strigați.
 4. Vedeți și simțiți dragoste în jur.
  4
  Vedeți și simțiți dragoste în jur. Deoarece majoritatea dintre noi sunt atât de sceptici în legătură cu totul și cu orice altceva, avem tendința de a vedea întotdeauna ceea ce trebuie să facem, dacă suntem pe drumul cel bun, dacă lipsește ceva, etc. Lucruri bune precum dragostea, speranța că se ascund în detaliu, care sunt ușor de pierdut. Lupta nu, pentru că ne place. Cei mai mulți dintre noi iubim destinația atât de mult încât dorim să apreciem și să ne bucurăm de momentul prezent. "Dragostea este în jur". Ne dorim să vedem că suntem prea concentrați pentru a ne urmări pe noi înșine în viitor.
 5. Semnale.
  5
  Semnale. Dacă un individ și-a pierdut opinia în relație, înțelegeți că va face rău relației pe termen lung. Amintiți-vă, majoritatea dintre noi sunt ocupați muri, înțeleg, gândesc și trăiesc ocupați. Dacă această relație nu este viu și este moartă cea mai mare șansă este că veți începe să muriți ocupat. "Grăbește-te, trăiește pe moarte" - Răscumpărarea Shawshank
 6. Amintiți-vă de regula de aur.
  6
  Amintiți-vă de regula de aur. Faceți-le altora cum ați face altora pentru voi. Puteți dormi ca indivizi, dar niciodată nu vă treziți ca indivizi.