Cum să a construi o bună reputație cu profesorii

Indiferent dacă aveți o întâlnire părinte venită, căutați o scrisoare de recomandare sau pur și simplu doriți să fiți un student mai bun, construirea unei bune reputații cu profesorul dvs. este importantă. Nu există o cale rapidă de a vă face pe profesorii voștri ca tine, dar sunteți dispus să munceți din greu în clasă, să studiați acasă și să fiți un student bun și dedicat în viața de zi cu zi, puteți începe să construiți o reputație pozitivă împreună cu profesorii dvs. vă va ajuta în întreaga carieră academică.

Cap 1
Impresionându-le în clasă

 1. Fi atent in clasa.
  1
  Fi atent in clasa. Pentru mulți profesori, nota unui student bun nu este cea mai deșteaptă persoană din clasă, ci fiind cea care este dispusă să pună efort. Acordați atenție cadrelor didactice, țineți note în clasă și nu vă fie frică să vă ridicați mâna și să răspundeți la întrebări. [1] Dacă aveți dificultăți în a vă ține pasul cu profesorul în timp ce luați note, întreabă după clasă dacă pot avea o copie a notelor de curs sau prezentarea lecțiilor. Nu vă faceți griji cu privire la copierea notelor exact așa cum le spune profesorul dvs. În schimb, luați note care vă fac sens. Acest lucru poate însemna copierea unor fraze pline, scăparea cuvintelor cheie, a datelor și a formulelor, sau chiar desenarea sau doodling-ul. Dacă există ceva ce nu ați înțeles din clasă, adresați-vă profesorului dacă vă puteți întâlni cu ei în timpul prânzului sau după cursuri pentru a obține clarificări.
 2. Fi politicos.
  2
  Fi politicos. Și profesorii tăi sunt oameni și merită aceeași curtoazie pe care ai arăta-o pe oricine altcineva. Păstrați bunele maniere în sala de clasă, făcând un contact vizual atunci când profesorul dumneavoastră vorbește direct cu dvs., spunând vă rog și vă mulțumesc, solicitându-vă să fiți scuzați și urmând codul de conduită al clasei. [2] Acordați atenție modului în care vă invită profesorul adresați-le. Unii pot prefera domnul sau doamna, în timp ce alții ar putea alege să meargă cu un titlu ca Dr. dacă au obținut un doctorat. Priviți cu atenție codul de conduită al clasei dvs., care ar trebui să fie prezentat în programa de curs. Urmați-l cât de aproape puteți. Nu cere, de exemplu, permisiunea profesorului dvs. de a părăsi clasa, dacă declară că preferă să mergeți pur și simplu și să nu întrerupeți clasa.
 3. Întreabă întrebări.
  3
  Întreabă întrebări. Când există ceva ce nu înțelegeți sau nu doriți să clarificați, nu vă temeți să puneți întrebări. Încercați să evitați să întrebați fapte pe care le puteți găsi în cartea dvs., cum ar fi date sau formule, dar să vorbiți dacă doriți să examinați în continuare conceptele de clasă, cum ar fi de ce data a fost semnificativă sau cum să utilizați formula respectivă. vă fie teamă să întrebați pentru că credeți că întrebarea dvs. nu este inteligentă sau valoroasă. Șansele sunt, dacă nu înțelegeți, există și altcineva în clasă care dorește și clarificarea. Dacă puneți întrebări relevante pentru materialul lecției, profesorul dvs. ascultă și încearcă să se angajeze cu materialele din clasă.
 4. Participați activ.
  4
  Participați activ. Fii activ în discuțiile de clasă. Dacă profesorul dvs. pune o întrebare și cunoașteți răspunsul, ridicați-vă mâna. Dacă nu sunteți de acord cu ceea ce spune cineva, chiar și profesorul tău, să nu-ți fie frică să-ți explici raționamentul, dar fă-o politicos și cu respect. [4] Participă la curs, dar nu face acest lucru în detrimentul colegilor tăi. Evitați să strigi răspunsuri sau să vorbiți de fiecare dată când profesorul se adresează clasei. Permiteți și colegilor dvs. ocazia de a vorbi. Nu răspundeți la întrebări. Fiți dispuși să faceți voluntari pentru demonstrații și pentru activități de clasă, de asemenea. Adresați-vă profesorului dvs. dacă au nevoie de asistență care să deruleze activități pentru clasă sau departament. Aceasta poate include efectuarea de copii înainte sau după orele de curs sau ajutarea cadrelor didactice să primească materiale din alte săli de clasă.

Cap 2
Participarea în afara clasei

 1. Învățați-vă colegii.
  1
  Învățați-vă colegii. Dacă există un subiect la care excelezi, te angajează să-i ajuți pe colegii de clasă care sunt în spatele acestui subiect. Dacă ajuți pe altcineva să înțeleagă ceva, puteți înțelege mai bine acest lucru și vă puteți arăta profesorului că nu cunoașteți numai materialul, dar vă interesează și succesul colegilor dvs. [5] Întrebați-vă profesor despre programe de îndrumare în campus. Multe școli oferă sesiuni deschise de instruire peer-o dată sau de două ori pe săptămână pentru a ajuta elevii care se luptă. Luați în considerare voluntariatul pentru a instrui grade inferioare la diferite școli. Dacă, de exemplu, sunteți elev de liceu, luați în considerare orele de voluntariat după școală la gimnaziul local.
 2. Recunoaște-ți profesorul.
  2
  Recunoaște-ți profesorul. Este ușor să-l uitați pe profesor când nu sunteți în clasă, dar dacă îi vedeți în jurul campusului, salutați-vă și discutați politicos. Nu vă prelungiți această amabilitate față de profesorul dvs., ci de administratorii școlii, de personalul dvs. și de colegii dvs. Fiind amabil și amabil față de ceilalți nu este doar politicos, arată că profesorul tău îți pasă de alții din campusul tău și că ești dedicat încurajării unei atmosfere pozitive la școală.
 3. Cereți recomandări de clasă.
  3
  Cereți recomandări de clasă. Adresați-vă profesorului dvs. recomandări pentru alte clase, care ar putea fi potrivite pentru dvs. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să găsiți cursuri bune, ci vă va pune în legătură cu alți profesori care vă pot aprecia ca pe un student. Când profesorul dvs. vă oferă o recomandare, contactați-l pe potențialul profesor, fie prin întâlnirea cu ei, fie prin e-mail. Introduceți-vă și întrebați ce înțeleg pentru clasă în semestrul următor. Adresați-vă profesorului dvs. actual să vă prezinte profesorilor potențiali. Acest lucru le oferă șansa de a vorbi despre tine într-o chestiune pozitivă și de a-ți construi reputația cu ceilalți profesori de la început.
 4. Întâlniți în afara clasei.
  4
  Întâlniți în afara clasei. Dacă întâmpinați dificultăți în clasă, stabiliți-vă un timp pentru a vă întâlni cu profesorul dvs. în afara clasei și pentru a discuta problemele dvs. Fii deschis și cinstit cu profesorul tău despre locul unde te lupți și preocupările tale pentru viitorul tău academic. Discutarea preocupărilor tale personale îi ajută pe profesorul tău să te vadă în mod individual de la colegii tăi. Lăsați-i să știe cu ce vă luptați și întrebați-le ce soluții puteți urmări pentru a vă remedia temerile. Întrebați dacă vă puteți întâlni în mod regulat și puteți organiza întâlniri o dată pe săptămână sau o dată pe lună pentru a vă revizui progresul și pentru a vă arăta profesorul dvs. eforturile dumneavoastră.
 5. A se implica.
  5
  A se implica. Dacă este posibil, implicați-vă în grupuri și activități extrașcolare ale elevilor. Încercați ceva ce credeți că vă veți bucura, indiferent dacă este atletism, dramă, dezbatere, ziar școlar, anuar sau un club academic cum ar fi matematici. Acest lucru îi arată profesorului că sunteți interesat de activități școlare și că sunteți dispus să puneți timp și efort în afara clasei. Dacă nu există grupul de elevi sau organizații care vă interesează, creați unul care să se potrivească intereselor dumneavoastră. Căutați regulile școlii privind organizațiile studențești și găsiți alți colegi interesați să participe. Puteți chiar să întrebați că profesorul dvs. este consilierul facultății. Rulați pentru poziții de lider în cadrul organizației dvs., când acestea devin disponibile. Acest lucru arată că nu numai că participați, ci că sunteți responsabilitate proactivă și valoroasă.
 6. Niciodată nimănui.
  6
  Niciodată nimănui. Nimeni, în special un profesor, nu îi place pe bătăuși. Evitați nu numai violența fizică, ci și cuvintele și limbile dure cu privire la colegii voștri, la profesorul dvs. sau la oricine altcineva. Dacă vedeți pe cineva care este hărțuit, faceți tot ce puteți pentru a vă susține sau implicați o autoritate dacă este necesar. Acest lucru nu este doar politicos, arată profesorului dvs. că aveți respect față de colegii voștri. [7] Dacă există cineva pe care nu îl împărțiți la școală, încercați să găsiți modalități sănătoase de a face față sentimentelor dvs. și pur și simplu nu vă angajați dacă este provocat. Mersul departe este adesea cea mai bună opțiune în astfel de cazuri.
 7. Evitați atenția negativă.
  7
  Evitați atenția negativă. Dacă aveți mai mulți profesori, nu vă concentrați doar pe obținerea unei persoane care să vă placă. Profesorii vorbesc unul cu celălalt, chiar dacă se află în departamente diferite, așa încât să se comporte bine în toate clasele tale. Nu ajungeți în biroul directorului în fiecare zi pentru încălcarea regulilor în mod repetat. Este posibil să nu încercați să construiți o mare reputație cu toți profesorii, dar trebuie să fiți în termeni pozitivi cu toți. Tratează fiecare dintre profesorii tăi cu amabilitate în interiorul și în afara clasei.

Cap 3
Studiu la domiciliu

 1. Fă-ți tema.
  1
  Fă-ți tema. Indiferent dacă implică alocări din cartea dvs., citiri, prezentări sau orice altceva, este important să vă faceți temele în fiecare zi. Acest lucru nu numai că îi arată pe profesorul dvs. că sunteți dedicat și acordați o atenție deosebită, ci vă ajută să învățați materialul și să faceți mai bine în clasă. [8] Dacă există vreodată un motiv legitim că nu vă puteți completa temele, cum ar fi o urgență medicală, contactați-vă profesorul cât mai curând posibil în mod rezonabil pentru a le informa și a solicita o prelungire. Dacă există ceva în temele pe care nu le înțelegeți sau doriți să le revizuiți, adresați-vă profesorului dvs. în ziua următoare, în timpul sau imediat după curs.
 2. Cercetați subiectul.
  2
  Cercetați subiectul. Nu te limita la ceea ce ți se atribuie în clasă. Dacă găsiți un subiect interesant, faceți puțin timp să-l căutați singur. Citiți materiale suplimentare online și în format tipărit și explorați subiectul interactiv prin activități precum experimente, muzee sau vizitarea altor site-uri legate de subiect. Acest lucru arată că profesorul dvs. sunteți dispus să vă inițiați și că sunteți un cursant activ. [9] Adresați-vă profesorului dvs. pentru o bibliografie a citirilor cu privire la porțiunile subiectului care vă interesează. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține noi surse și de a-ți arăta profesorul interesul tău. Evitați întreruperea clasei cu noile informații. Demonstrați-vă cunoștințele în lucrări sau sarcini, dar înțelegeți-vă că profesorul dvs. a dezvoltat lecția pentru a acoperi problemele specifice și pentru a-și respecta eforturile în clasă.
 3. Corectați și editați.
  3
  Corectați și editați. Când lucrați la proiecte la domiciliu, faceți-vă puțin timp să vă asigurați că nu sunt făcuți, dar asigurați-vă că se fac bine. Corectați-vă sarcinile și verificați-vă locul de muncă când este cazul. Profesorul tău te va lua mult mai puțin în serios ca student, dacă te întorci frecvent în muncă necorespunzătoare sau neautorizată. [10] Dacă este posibil, trebuie să îți revizuiți corespondența sau sarcina pentru a vă asigura că este făcut corect și că are sens. Utilizați recomandările oferite de profesorul dvs. sau scrise în programa dvs. pentru a vă asigura că alocările dvs. sunt formatate și editate corect.