Cum să obțineți alerte de mesaje text de pe Facebook

Pentru a evita conectările frauduloase, Facebook are notificări de avertizare text care vă anunță dacă accesul contului dvs. este efectuat pe un alt dispozitiv sau computer. În acest fel, veți putea lua imediat măsuri pentru a împiedica continuarea acelui utilizator necunoscut. Când primiți o alertă despre un login pe care nu îl recunoașteți, ar trebui să vă schimbați imediat parola.

Cap 1
Înregistrarea numărului dvs. mobil pe facebook

 1. Conectați-vă la contul dvs. Facebook.
  1
  Conectați-vă la contul dvs. Facebook. Deschideți un browser web și introduceți facebook.com în caseta URL. Veți fi condus la pagina de conectare Facebook. Introduceți adresa dvs. de e-mail înregistrată sau numele de utilizator și parola în câmpurile din dreapta sus. Apoi faceți clic pe "Înscrieți-vă" pentru a continua.
 2. Înregistrați-vă numărul mobil.
  2
  Înregistrați-vă numărul mobil. Dacă nu v-ați înregistrat numărul de telefon pe Facebook, va apărea o fereastră de tip pop-up pentru a vă ajuta să vă înregistrați numărul de telefon mobil. Acesta vă va afișa codul de țară ales deasupra unui câmp care spune "numărul dvs. de telefon". Faceți clic pe acest câmp și introduceți numărul mobil în el. Când ați terminat, faceți clic pe "Adăugați un număr" în partea de jos a ferestrei pop-up. Un SMS va fi trimis cu codul de confirmare.
 3. Confirmați înregistrarea dvs. pentru dispozitive mobile.
  3
  Confirmați înregistrarea dvs. pentru dispozitive mobile. Un nou pop-up va apărea pe ecranul dvs. Facebook cu un mesaj "Confirmare număr". Faceți clic pe câmpul "Cod de confirmare" și introduceți codul de confirmare pe care l-ați primit în SMS. Faceți clic pe butonul "Confirmare" din partea dreaptă a câmpului și veți înregistra numărul dvs. mobil cu contul dvs. Facebook.

Cap 2
Setarea alertelor mesajelor de tip text

 1. Conectați-vă la contul dvs. Facebook.
  1
  Conectați-vă la contul dvs. Facebook. Deschideți o filă sau o fereastră nouă de browser web și vizitați facebook.com. Introduceți adresa dvs. de e-mail și parola în câmpurile din partea dreaptă sus a ecranului și faceți clic pe "Înscrieți-vă" pentru a continua.
 2. Deschideți meniul Setări.
  2
  Deschideți meniul Setări. În mod implicit, veți fi dus la feed-ul dvs. de știri după ce vă conectați. În partea din dreapta sus va fi un mic triunghi cu capul în jos. Faceți clic pe acesta, iar din opțiunile care apar, selectați "Setări"
 3. Mergeți la Securitate.
  3
  Mergeți la Securitate. Se va deschide pagina Setări. În panoul din stânga sunt opțiunile Setări. Faceți clic pe "Securitate" aici, iar panoul din dreapta se va schimba pentru a afișa setările de securitate pe care le puteți schimba.
 4. Selectați "Alerte log.
  4
  Selectați "Alerte log. Aceasta va fi prima opțiune din Setările de securitate. Opțiunile pentru "alertele de alertă" vor fi deschise spre dreapta.
 5. Obțineți alerte de mesaje text de pe Facebook.
  5
  Obțineți alerte de mesaje text de pe Facebook. Ultima secțiune a Alertelor de conectare este "Mesajele textului". Vă sunt oferite două opțiuni pentru mesajele text: "Alerte de conectare de tip pentru [numărul dvs. înregistrat]" și "Nu primiți alerte text". Selectați prima opțiune. Acum, dacă tu sau oricine altcineva te loghezi în contul tău, Facebook va trimite un mesaj de alertă numărului tau de telefon înregistrat.