Cum să atingi o remiză sau să pierzi

A fi capabil să lovească o remiză sau decolorare pe terenul de golf este o abilitate cheie pentru a avea dacă doriți să vă îmbunătățiți drastic jocul. Mai bine încă, lovirea unei remize va crește distanța medie a unităților dvs. Dacă nu se specifică altfel, acest tutorial oferă informații despre cum să atingi ambele fotografii numai cu un driver. Citiți mai departe pentru mai multe informații despre cum să atingeți o remiză sau o decolorare cu un șofer.

Cap 1
Efectuarea unei desene

 1. Utilizați o prindere puternică.
  1
  Utilizați o prindere puternică. A lovit o lovitură înseamnă lovirea mingii, pentru un jucător cu mâna dreaptă, mingea se curbează ușor de la dreapta la stânga. Folosirea a ceea ce se numește o prindere puternică vă va ajuta să faceți acest lucru. Mâinile slabe tind să provoace dispariția, în timp ce mânerul puternic încurajează tragerea la sorți. Pentru a lovi o remiză: Puneți mâna stângă pe partea superioară a mânerului, cu încheietura mâinii întoarse către corpul dvs., astfel încât să apară unele articulații. Puneți mâna dreaptă sub mâna stângă, acoperind degetul mare stâng, cu creasta din mâna dreaptă înclinată spre umărul drept. Palmele ar trebui să se confrunte reciproc. Notă
 2. Urmați-vă în dreapta țintei.
  2
  Urmați-vă în dreapta țintei. Îndreptați-vă picioarele și umerii astfel încât acestea să fie îndreptate ușor spre dreapta țintei dorite, dar obiectivul dvs. împușcat chiar la țintă. Aceasta se numește o față închisă a clubului. Când atingi mingea, ar trebui să pornească chiar de la țintă inițială, curbându-se spre stânga, cu cât se apropie mai mult. Unii jucători preferă să renunțe la umărul din față, crezând că mai multă traiectorie ascendentă pe minge contribuie la tragerea la sorți.
 3. Desenați o linie imaginară pentru a trage cu un leagăn rotunjit.
  3
  Desenați o linie imaginară pentru a trage cu un leagăn rotunjit. Ce inseamna asta? Când vă așezați picioarele și umerii, trageți o linie imaginară pe care atât picioarele și umerii dvs. vă îndreaptă spre. Pe tava, ține-ți leagănul jos și pe interiorul acestei linii imaginare. Încercați să obțineți mai mult un leagăn rotunjit decât o leagăn vertical.
 4. Îndreptați mâna dreaptă afară imediat la coborâre.
  4
  Îndreptați mâna dreaptă afară imediat la coborâre. Când clubul începe să coboare, încercați să vă îndreptați brațul drept. Aceasta va crea o viteză bună a capului clubului, promovând o cale dreaptă spre stânga în zborul mingii. În timp ce faceți acest lucru, mențineți-vă umărul drept înapoi cât mai mult posibil. Acest lucru, în combinație cu un braț drept drept, îi va ajuta pe club să se confrunte cu timp, creând o remiză.
 5. Păstrați degetul în picioare al clubului în fața călcâiului clubului.
  5
  Păstrați degetul în picioare al clubului în fața călcâiului clubului. Pe măsură ce loviți mingea, încercați să vă asigurați că vârful clubului se află în fața călcâiului; pe măsură ce vă continuați urmărirea, piciorul clubului ar trebui să călătorească mai departe în fața călcâiului decât atunci când ați intrat în contact. Pentru a face acest lucru, brațul drept va trece peste brațul stâng pe măsură ce intră în contact cu mingea. Aceasta va crea arcul de tragere a semnăturii.

Cap 2
Apărând o decolorare

 1. Îndepărtați-vă prinderea.
  1
  Îndepărtați-vă prinderea. Dacă ești un jucător de golf pe dreapta, mișcă-ți puțin mâna în stânga. Asigurați-vă că articulațiile de pe mâna stângă nu sunt vizibile pe mânerul dvs., dar vă sunt articulații drepte. Nu exagerați. O estompare se poate transforma cu ușurință într-o felie dacă vă mutați prea mult în stânga. Asigurați-vă că mâna stângă se află pe partea dreaptă a mâinii tale drepte cât mai mult posibil. Țineți-vă fața clubului pătrată în calea de eliberare sau chiar deschideți-o.
 2. Scopul ușor spre stânga.
  2
  Scopul ușor spre stânga. O estompare este în cazul în care mingea începe la stânga și încet drifts înapoi la centru. Pentru a vă asigura că estomparea nu devine o felie, îndreptați-o ușor spre stânga țintei cu picioarele și umerii.
 3. A lovit cu o față ușor deschisă.
  3
  A lovit cu o față ușor deschisă. La impact, lovește mingea astfel încât vârful clubului să fie înclinat ușor în spate și călcâiul este în fața degetului. [3] Acest lucru va promova mișcarea de la stânga la dreapta pe care o căutați cu o decolorare.
 4. Nu leagăn.
  4
  Nu leagăn. Swinging foarte greu, cu un leagăn deschis încurajează o felie. Deci nu ucideți mingea. Leagăn în mod egal, astfel încât mâinile să nu se întoarcă. [4]
 5. Tee mingea scăzut și linia de centru de minge cu loc dulce de conducătorul auto.
  5
  Tee mingea scăzut și linia de centru de minge cu loc dulce de conducătorul auto. O înălțime mai mică pe bilele teed-up vă va ajuta să vă mișcați mai mult la impact.