Cum să fii inspirat de liz lee

Vrei să ai indie / hipster persona chic ca Liz? Este vorba despre fiecare, făcându-ți propriul lucru, principiile tale și turma ta, cei mai buni prieteni pe care îi vei avea vreodată.

Paşi

 1. Știți cine vreți să fiți.
  1
  Știți cine vreți să fiți. Fata care stă la o cafenea și bloguri sau fata care pare să se strecoare de-a lungul scenei, dar toată lumea se întâmplă să o observe departe. Florile Ramona în felii tale mici de Canada care caută Scott. Sau, desigur, ca Liz, fata care are cele mai bune boboci, un gust minunat de muzică și tipul aproape perfect ca prieten / mai mult decât prieten.
 2. Nu te potrivi cu Stereotipul nimănui.
  2
  Nu te potrivi cu Stereotipul nimănui. .. Fă ce te face fericit și fii încrezător în ea. Dacă vă place de benzi desenate, atunci vă place de benzi desenate și nu au nimic de a fi rușine de. Îți plac jocurile video și anime, apoi ieși afară și ai timp bun pentru tocilari. De asemenea, a fi un tocilar nu este întotdeauna un lucru rău. Lasati-va pavilionul vostru ciudat!
 3. Crede-te în moralitatea ta.
  3
  Crede-te în moralitatea ta. Cunoașteți valorile voastre și rămâneți cu ele. Indiferent dacă credeți că sunteți împotriva cruzii animalelor, salvați sexul pentru căsătorie sau doar codul moral comun al omenirii.
 4. Încercați să găsiți propriul sentiment al acestui stil.
  4
  Încercați să găsiți propriul sentiment al acestui stil. Liz are semnătura roșie a părului și a buzelor roșii, și dacă chiar îți place să încerci și să vezi dacă funcționează pentru tine. Dacă nu încercați unele din propriile dvs. idei. Dacă aveți nevoie de inspirație, verificați unele articole indie sau hipster când căutați stilul de coafură pentru semnături. cerul este limita!
 5. Luați inspirația și lucrați-l în propria voastră.
  5
  Luați inspirația și lucrați-l în propria voastră. Deci nu arăta undeva ca o clonă. Luați niște note cu privire la modul în care se îmbracă Liz, culorile și ce piese fac un costum răcoros. Luați câteva din acele piese cheie și lucrați-le pentru a vă potrivi. Sau dacă aveți nevoie doar de un sentiment general de îmbrăcăminte, verificați anumite indicații indie / hipster pentru alegerea îmbrăcămintei. Doar amintiți-vă să adăugați o atingere a dvs. la ea.
 6. Amintiți-vă că turma dvs. este cel mai apropiat prieten care este acolo pentru dvs., indiferent de ce.
  6
  Amintiți-vă că turma dvs. este cel mai apropiat prieten care este acolo pentru dvs., indiferent de ce. Persoanele pe care le poți conta pe o luptă epică de sabie. Pentru a vă împrumuta benzi desenate și pentru a vă face cunoscute eroi noi. Acestea sunt cele pe care le obțineți dvs. benzi de mix și de a împărtăși muzică bună cu.