Cum să știți dacă voința dvs. este depășită

Crearea unei voințe este un prim pas important pentru a vă asigura că banii și activele pe care le-ați câștigat cu greu la persoanele pe care le doriți să le obțineți atunci când muriți. Cu toate acestea, circumstanțele (și legile) se pot schimba, lăsând produsul planificării tale atent depășite. Examinați-vă voința cel puțin o dată pe an și puneți-o în context cu restul conturilor și planurilor imobiliare, astfel încât să știți dacă voința dvs. este depășită. Când găsiți probleme, schițați un codicil pentru a vă modifica voința, astfel încât acesta să rămână exact. [1]

Cap 1
Evaluarea voinței tale

 1. Uită-te la activele enumerate.
  1
  Uită-te la activele enumerate. Dacă voința dvs. include elemente specifice pe care nu le mai deții, acesta este un semn sigur că voința dvs. este depășită. Atunci când se numește un bun care nu este disponibil, instanțele nu vor înlocui altceva - "moștenirea va eșua în întregime și beneficiarul acelui bun nu primește nimic". [2] În timp ce vă dați seama că trebuie să vă actualizați voința dacă vindeți-vă casa sau cumpărați proprietăți suplimentare, dacă ați enumerat articole personale personale cum ar fi mașini sau bijuterii, este posibil să nu vă gândiți la voința dvs. atunci când decideți să le vindeți. Același lucru este valabil pentru activele sau proprietățile nou achiziționate. În timp ce majoritatea testamentelor includ o declarație conform căreia orice proprietate personală care nu este listată în mod specific se referă la un beneficiar numit, dacă ați cumpărat recent ceva pe care doriți să îl aibă un anumit individ, acesta trebuie inclus în voința dvs. Rețineți că unul dintre scopurile principale ale voinței este de a vă controla cine vă moștenește posesiunile după ce ați murit. nimic nu este prea mic pentru a fi inclus în cazul în care persoana care o primește este importantă pentru dumneavoastră. Acest lucru poate atenua luptele și confuzia după moartea ta. De exemplu, dacă i-ați spus mereu nepotului că va primi colecția dvs. de vinil atunci când treceți, ar trebui să fie specificată în voința ta. În caz contrar, cine primește restul proprietății dvs. personale, care nu a fost în mod special cerut, va obține acea colecție de vinil, iar ei ar putea să se abată de la predarea nepotului tău, indiferent de ce i-ai spus.
 2. Verificați numele beneficiarilor.
  2
  Verificați numele beneficiarilor. Persoanele cărora le-ați lăsat activele pot fi la fel de importante ca și activele pentru a determina dacă voința voastră este depășită. Beneficiarii dvs. trebuie să fie vii și ar trebui totuși să fie importanți pentru dvs. [3] [4] Gândiți-vă în ceea ce privește locația. De exemplu, dacă ați lăsat inițial moștenirea domiciliului dvs. primar la sora dvs., dar acum locuiește în cealaltă parte a țării și va fi împovărată de menținerea proprietății, poate doriți să o dați altcuiva. La fel cum circumstanțele se schimbă odată cu timpul, sentimentele tale despre oameni se pot schimba și ele. Când ți-ai făcut voia, ai fi fost extrem de aproape de cineva pe care acum nu-l poți sta din cauza unei căderi. De asemenea, copiii sau nepoții noștri au intrat în imagine. Dacă da, va trebui să vă gândiți cum doriți să le includeți. Acordați atenție și relațiilor. Dacă unul dintre beneficiarii dvs. a divorțat recent, un bun lăsat în comun cu aceștia și cu soțul / soția lor ar putea eșua. De asemenea, doriți să fiți atenți cu privire la limbajul în care ați lăsat în mod intenționat pe cineva din voința voastră. În unele state, trebuie să precizați în mod explicit că dezinherizați unul dintre copiii voștri, sau instanța de probă poate ordona o acțiune pentru ei împotriva dorințelor voastre.
 3. Contactați un avocat de planificare a proprietății.
  3
  Contactați un avocat de planificare a proprietății. Deși nu trebuie neapărat să aveți un avocat care să vă revizuiască voința în fiecare an, modificările aduse legii pot afecta funcționarea voinței dvs. și pot cauza că unele moșteniri vor eșua. Un avocat cu experiență în domeniul planificării imobilului va înțelege cele mai recente modificări ale legii și modul în care ele ar putea afecta voința dvs. [5] [6] Dacă vă revizuiți voința în fiecare an, aveți un avocat să îl priviți la fiecare trei ani sau la fiecare cinci ani la cel mai înalt nivel. Nu numai că legile privind moștenirea se schimbă în statul dvs., dar deciziile instanței pot influența o anumită limbă în voința dvs., cerând ca aceasta să fie rescrisă pentru a ține cont de această schimbare în interpretare. În plus față de recenzii obișnuite, doriți ca un avocat de planificare a imobilului să vă revizuiască voința ori de câte ori vă căsătoriți, divorțiți, aveți un copil sau vă mutați într-un alt stat. Aceste evenimente majore de viață duc, de obicei, la modificări semnificative ale planurilor tale imobiliare. Dacă ați avea un avocat care să vă schimbe voința originală, acesta va fi de obicei dispus să îl caute periodic gratuit sau pentru o taxă fixă ​​redusă substanțial. Tot ce trebuie să faceți este să întrebați.
 4. Luați în considerare discuția cu un profesionist contabil sau fiscal.
  4
  Luați în considerare discuția cu un profesionist contabil sau fiscal. Nu vrei ca moștenirea să fie o povară financiară nejustificată pentru moștenitorii tăi. Schimbările în situația dvs. financiară sau în codul fiscal pot face ca voința voastră să fie depășită, în sensul că transmiterea unui activ generează costuri pe care nu le-ați propus. [7] [8] În timp ce un avocat de planificare a proprietății depinde de obicei de viteza ultimele modificări ale legilor privind moștenirile și impozitele pe proprietăți, un contabil va putea să defalcă impozite și cheltuieli specifice, astfel încât să puteți planifica în mod corespunzător și să înțelegeți costurile care vor fi transferate diferiților beneficiari. Aceste costuri se pot schimba în funcție de datoriile dvs., inclusiv în mod specific orice ipotecă pe care o aveți asupra proprietății dvs. imobile. Cantitatea de lichidități sau active lichide lasate beneficiarilor poate avea, de asemenea, implicații fiscale semnificative. Doriți să discutați cu un profesionist contabil sau fiscal, în special dacă ați lăsat conturi, iar suma din aceste conturi a crescut substanțial de când ați creat inițial voința dvs.
 5. Examinați executorii dvs. numiți.
  5
  Examinați executorii dvs. numiți. A fi un executor este o responsabilitate extraordinară. Nu numai că trebuie să vă asigurați că persoanele pe care le-ați numit sunt încă în viață, dar trebuie să confirmați că sunt încă dispuși să-și asume acest rol. [9] În mod obișnuit, executorul dvs. trebuie să fie rezident al statului în care voința voastră este probată , astfel încât dacă persoana pe care ați numit-o inițial s-a mutat într-o altă stare (sau dacă aveți), este posibil să aveți nevoie să numiți pe altcineva. Deși nu trebuie să faceți acest lucru în fiecare an, este, de asemenea, o idee bună să verificați periodic persoana care ați numit-o ca executant și să confirmați că este încă capabil și dispus să o facă. Uneori este o evaluare pe care o poți face singur. De exemplu, dacă persoana pe care ați numit-o inițial ca executant se luptă cu probleme serioase de sănătate, ați putea fi mai bine să mergeți înainte și să alegeți pe altcineva. De asemenea, doriți să luați în considerare sentimentele și relațiile. Dacă aveți o relație tensionată cu persoana pe care ați numit-o inițial ca executant, vă recomandăm să mergeți cu altcineva.

Cap 2
Plasarea voinței tale în context

 1. Verificați beneficiarii numiți în alte conturi.
  1
  Verificați beneficiarii numiți în alte conturi. Dacă aveți conturi de pensionare sau polițe de asigurare de viață, trebuie să menționați cel puțin un beneficiar. Aceste conturi nu trebuie neapărat să fie detaliate în voința ta. Dacă acestea sunt, asigurați-vă că ceea ce sa afirmat în voința dvs. se potrivește cu contul dvs. sau cu documentele de politică. [10] Când voința dvs. spune că un lucru, dar alt document spune altceva, creați confuzie pentru executorul dvs. și membrii de familie care au supraviețuit, Battles. Rețineți că, în mod obișnuit, conturile cu beneficiari numiți nu trebuie să treacă prin probate, deci nu este nevoie să le menționați în voia voastră. Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că împărțirea activelor dvs., atât în ​​ceea ce privește elementele din voința dvs., cât și celelalte conturi, corespunde intenției dvs. De exemplu, dacă intenția dvs. este de a împărți în mod egal toate activele în rândul celor trei copii, dar aveți copilul cel mai mare listat ca beneficiar în contul de pensionare și polița de asigurare de viață, aceasta ar putea duce la o distribuție inegală - nu la menționați provocarea tensiunilor dintre copiii dumneavoastră.
 2. Determinați modul în care vor fi gestionate cheltuielile și preferințele de înmormântare.
  2
  Determinați modul în care vor fi gestionate cheltuielile și preferințele de înmormântare. Rețineți că, în mod obișnuit, voința dvs. nu poate face față cheltuielilor imediate, deoarece trebuie mai întâi să treacă prin procesul de probate. Cheltuielile finale trebuie în mod obișnuit tratate într-un mod mai direct. [11] Tinerii nu intră adesea în probate decât după terminarea înmormântării, ceea ce înseamnă că voința voastră de obicei nu este cel mai potrivit loc pentru a oferi detalii despre dorințele voastre sau intenții pentru aceste ritualuri finale. Poate doriți să elaborați un document separat care să enumere dorințele voastre pentru înmormântare și înmormântare, incinerare sau alte dorințe - mai ales dacă propriile voastre dorințe se împotrivesc ceea ce se face tradițional în familia voastră. De exemplu, să presupunem că doriți să fiți incinerați și să aveți cenușa împrăștiată pe plaja preferată. Cu toate acestea, familia dvs. are parcele la un anumit cimitir în care membrii familiei au fost îngropați de generații. Dacă nu-ți faci cunoscut dorințele în scris, probabil că vei ajunge în acel cimitir în mod implicit. Gândiți-vă la a face lucrurile cât mai ușoare posibil pentru membrii familiei dumneavoastră. Ei vor fi îndurerați pierderea voastră, astfel încât instrucțiunile și planurile voastre ar trebui să fie prezentate cât mai clar cu cât mai multe detalii pe care le aveți.
 3. Creați planuri pentru tratarea deciziilor la sfârșitul vieții.
  3
  Creați planuri pentru tratarea deciziilor la sfârșitul vieții. În mod esențial, voința voastră nu are efect în timp ce sunteți încă în viață, astfel încât nu este locul de a numi oameni care se vor ocupa de afacerile voastre sau vor lua decizii pentru dvs. dacă veți deveni incapabili spre sfârșitul vieții dvs. [12] Există două documente - - o voință vie și o putere de procurare a asistenței medicale - care poate fi utilizată pentru a vă informa familia despre dorințele dumneavoastră de sfârșit de viață și pentru a vă permite să numiți o anumită persoană pentru a lua aceste decizii pentru dumneavoastră. Dacă nu aveți deja aceste documente, discutați cu un avocat de planificare imobiliară cu privire la redactarea acestora pentru dvs. Rețineți că puteți elabora aceste documente pe cont propriu utilizând formulare sau șabloane disponibile gratuit sau contra unei taxe nominale. Cu toate acestea, de obicei, nu aveți nicio garanție că documentele create utilizând aceste șabloane vor fi valide în starea dvs.
 4. Luați în considerare crearea unui memorandum de proprietate personală tangibilă (TPPM).
  4
  Luați în considerare crearea unui memorandum de proprietate personală tangibilă (TPPM). Dacă voința voastră include numeroase moșteniri de proprietăți personale, un TPPM vă poate economisi mult timp și probleme, deoarece poate fi schimbat mai ușor decât voința însăși. [13] Un TPPM este un document separat care este încorporat în voința ta prin referinţă. Deoarece nu este un document testamentar sau voință, formalitățile necesare pentru semnarea unei voințe nu sunt necesare, iar acest document poate fi modificat în orice moment. Nu totuși fiecare stat recunoaște TPPM-urile ca valide. Puteți solicita un avocat de planificare imobiliară dacă TPPM-urile sunt recunoscute în statul dvs. Chiar și în situația în care TPPM-urile nu sunt considerate autoritare, executorii încearcă de obicei să le îndeplinească cât mai mult posibil. Avocatul dvs. vă poate oferi mai multe informații despre modul în care TPPM-urile sunt tratate în statul dvs. și dacă cineva ar lucra pentru dvs.

Cap 3
Elaborarea unui codicil

 1. Luați notă cu privire la dispozițiile pe care doriți să le modificați.
  1
  Luați notă cu privire la dispozițiile pe care doriți să le modificați. Un codicil vă va modifica voința, astfel încât aceasta să nu mai fie depășită. Totuși, din moment ce nu redactați o voință nouă, trebuie să menționați în mod specific clauzele sau secțiunile pe care intenționați să le schimbați. [14] Cum observați că modificările dvs. în codicilul în sine vor depinde de modul în care este organizată voința dumneavoastră. Dacă clauzele au numere sau litere, scrieți-le în jos, astfel încât să le puteți menționa în mod specific în codicil. Dacă secțiunile au propriile titluri, de obicei doriți să includeți și acestea.
 2. Decideți dacă aveți nevoie de o voință nouă.
  2
  Decideți dacă aveți nevoie de o voință nouă. În timp ce un codicil poate modifica o voință existentă, dacă modificările pe care doriți să le faceți sunt extinse sau implică aspecte fundamentale pentru documentul în ansamblul său, ar putea fi mai ușor să începeți de la zero. [15] Codicile sunt adesea cele mai bune dacă faceți modificări minore sau adăugați ceva voinței voastre. Cu toate acestea, rețineți că codicilele pot fi pierdute sau deplasate greșit și pot deschide o oportunitate pentru cineva să vă conteste voința - mai ales dacă sunt dezonorate în codicil. Orice modificări sau adăugiri menite să respecte o modificare a legislației imobiliare probabil merită elaborarea unei noi voințe. În mod similar, luați în considerare redactarea unei noi voințe dacă doriți să înregistrați modificări în proprietatea imobiliară. Dacă decideți să utilizați un codicil mai degrabă decât să redactați o voință nouă, asigurați-vă că păstrați documentul semnat împreună cu voia originală. În timp ce nu ar trebui să atașați sau să strângeți documentele împreună, doriți să vă asigurați că ambele vor fi găsite în același timp.
 3. Titlul documentului.
  3
  Titlul documentului. Codicilul dvs. trebuie să fie denumit în mod similar cu modul în care este numit voința dvs., conținând atât titlul voinței dvs., cât și numele dvs. legal complet, așa cum apare în voința însăși. Din motive de continuitate, încercați să utilizați aceeași formatare ca cea folosită în voia dvs. [16] De asemenea, doriți să identificați care este codicilul, deci nu există nicio întrebare - chiar dacă documentul va fi datat. S-ar putea să credeți că acesta va fi singurul codicil pe care îl veți face vreodată, dar nu știți asta, așa că spuneți doar că este primul. De exemplu, s-ar putea scrie "Primul codicil la ultima voință și testament despre Sally Suzanne Sunshine, Esq."
 4. Schimbați-vă schimbările.
  4
  Schimbați-vă schimbările. Începeți codicilul utilizând același tip de introducere care a fost folosit în voința însăși, apoi adăugați paragrafe individuale care notează modificările fiecărei dispoziții pe care intenționați să o faceți. Consultați un avocat de planificare imobiliară dacă nu sunteți sigur de limba pe care o utilizați. [17] De obicei, doriți să includeți orice modificări înainte de a lista eventualele adăugări. Când listați modificările sau completările pe care doriți să le faceți la voia originală, urmați aceeași ordine și organizație ca cea folosită în voia originală. Acest lucru va face ușor de referință înapoi la celălalt document.
 5. Reafirmă restul voinței tale.
  5
  Reafirmă restul voinței tale. Pentru a păstra celelalte moșteniri în voința originală, care rămân neschimbate, includeți un paragraf la sfârșitul codicilului, care afirmă în mod explicit că, în afară de amendamentele pe care le-ați făcut, tot doriți ca orice altceva să treacă sub termenii voinței inițiale. [18] [19] Dacă vă redactați codicil-ul pe cont propriu, puteți găsi limba corespunzătoare pe formulare sau șabloane online. Această limbă nu diferă substanțial de la stat la stat. Scopul reafirmării voinței voastre este să vă asigurați că nu există nici o îndoială cu privire la intenția dvs. în elaborarea codicilului. Fără aceasta, existența unui codicil poate deschide ușa provocărilor, în special din partea membrilor de familie care nu sunt mulțumiți de ceva conținut în vreun document.
 6. Semnează codicilul tău.
  6
  Semnează codicilul tău. Pentru ca un codicil să aibă efectul corect al modificării voinței, trebuie semnat folosind aceleași formalități ca voința în sine. În majoritatea statelor, aceasta înseamnă că trebuie să o semnați în fața a cel puțin doi martori. [20] [21] Martorii dvs. trebuie să fie indivizi care vă cunosc, dar care nu sunt menționați ca beneficiari. Nu trebuie să citească voința ta înainte să semneze ca martori - sunt martori la faptul că ai semnat-o și ai minți și trupuri sănătoase atunci când ai făcut-o, nu la conținutul documentului. În unele state trebuie să aveți documentul notarial, în plus față de semnarea acestuia de către martori. Când sunteți îndoieli, căutați sau gândiți-vă la ceea ce a fost necesar atunci când ați semnat voința originală - procesul va fi același pentru codicil. Verificați legea statului dvs. sau contactați un avocat de planificare imobiliară dacă aveți întrebări cu privire la formalitățile cerute. După semnarea codicilului, păstrați-l într-un loc sigur - de preferință același loc unde vă păstrați voința. Dacă aveți copii ale voinței dvs. în mai multe locuri, faceți același număr de copii ale codicilului, astfel încât să le puteți stoca împreună.