Cum să a obține un nou număr 844 de vanitate

Numerele fără taxă au fost un mod popular pentru ca întreprinderile să ajungă la consumatori și viceversa în ultimele decenii. Emanând din zilele anterioare ale utilizării telefonului, atunci când furnizorii au încasat tarife atribuite pentru apelurile plasate în afara zonei locale de apelare stabilite, au fost create numere gratuite pentru a elimina tarifele pentru apelurile la distanță, pentru a permite clienților să ajungă la afaceri. Aceste cifre au evoluat în cele din urmă de la "telefoane" până la "numere de vanitate". Cu timpul, FCC a aprobat prefixe noi în efortul de a ține pasul cu creșterea cererii și popularitatea a 800 de numere. Cel mai nou prefix programat pentru lansare până la sfârșitul anului 2013 este prefixul 844. Utilizați acest ghid util pentru a afla cum puteți beneficia rapid de lansarea prefixului prelungit de 844.

Paşi

 1. Utilizați o tablă albă pentru a crea idei creative toate combinațiile de numere de vanitate.
  1
  Utilizați o tablă albă pentru a crea idei creative toate combinațiile de numere de vanitate. Asigurați-vă că acestea sunt relevante pentru direcția dvs. de afaceri și sunt ușor de reținut. Asigurați-vă că aveți o mulțime de opțiuni disponibile, amintiți-vă că aveți permisiunea de a avea cifre din urmă la numărul dvs. de vanitate. Asigurați-vă că aveți mai multe opțiuni de top în cazul în care unul sau mai multe nu este disponibil în ziua lansării oficiale.
 2. Utilizați un instrument pentru a găsi toate combinațiile posibile numere gratuite de număr gratuit pe care le doriți.
  2
  Utilizați un instrument pentru a găsi toate combinațiile posibile numere gratuite de număr gratuit pe care le doriți. Mulți furnizori de servicii gratuite oferă un instrument similar cu acesta pe site-urile lor. Acesta permite utilizatorilor să caute numere de vanitate folosind litere în loc de numere și prin alocarea prefixului dorit, care ar putea include noul prefix 844.
 3. Pre-comandați numărul dvs. 844.
  3
  Pre-comandați numărul dvs. 844. Precomandarea vă va oferi posibilitatea de a obține cel mai bun număr pentru afacerea dvs. mică.
 4. Între momentul și data oficială a lansării, cu cât mai devreme vă ordonați numărul de ortografie 844, cu atât mai bine.
  4
  Între momentul și data oficială a lansării, cu cât mai devreme vă ordonați numărul de ortografie 844, cu atât mai bine. Aceasta crește șansele de a asigura rezervarea. Mulți furnizori de servicii gratuite vor include, de asemenea, o varietate de facilități care pot include mesageria vocală, redirecționarea apelurilor și accesul pentru a măsura valorile volumului apelurilor.
 5. Salvați corespondența de confirmare.
  5
  Salvați corespondența de confirmare. După ce ați comandat numărul dvs., asigurați-vă că salvați orice corespondență pentru referințe ulterioare. Acest lucru vă va permite să activați cu ușurință numărul dvs. precomandat, odată ce este timpul să faceți acest lucru.