Cum să vă păstrați casa fără rozătoare

Rozătoarele sunt peste tot și își doresc o călătorie liberă. Va fi descoperit orice acces pe care îl veți da alimentelor, apei, căldurii și adăpostului. Cheia protejării împotriva rozătoarelor la domiciliu este să le împiedicați să intre.

Paşi

 1. Curățați spațiul de accesare cu crawlere.
  1
  Curățați spațiul de accesare cu crawlere. Dacă aveți rozătoare, veți vedea izolarea agățată în jos (le place să cuibărească în ea) și excrementele pe bariera de vapori. Dacă este rău, scăpați de ambele. Odată ce zona este curată, puteți vedea ce trebuie făcut. Rozătoarele pot purta unele boli urât (Hantavirus pentru unul, dar este rar), așa că poate doriți să purtați o protecție respiratorie de înaltă calitate.
 2. Uită-te în jurul interiorului și în exteriorul spațiului tău de accesare.
  2
  Uită-te în jurul interiorului și în exteriorul spațiului tău de accesare. Examinați cu atenție pentru orice deschidere de 1/4 "sau mai mare.Îchideți orice ușă spațiu crawl cu o ușă reală în loc de o închidere casual, cum ar fi o bucată de lemn tras peste o deschidere.Puteți ușa deschideri mici cu oțel de vată. să fie pătrată cu o cârpă hardware (plasă) de 1/4 "prinsă peste deschidere. Asigurați-vă că pentru a verifica în cazul în care instalațiile sanitare, electrice și încălzire intra și ieși din casa ta.
 3. Verificați foarte bine fața exterioară a casei.
  3
  Verificați foarte bine fața exterioară a casei. Umpleți sau decupați punțile în care casa întâlnește terenul pentru a împiedica intrarea. Ar trebui să vă ridicați în siguranță pe acoperișul pregătit pentru a umple găurile în cazul în care gurile de ventilație ieșesc din acoperiș și unde se intersectează două linii de acoperiș. Aduceți de-a lungul țesăturilor și materialelor de umplere utilizate în spațiul de accesare cu crawlere. Acest lucru este important deoarece șobolanii arborici nu au nici o problemă să sară în casă, să se mute și să-și găsească drumul spre livrările dvs. generoase de hrană, apă, căldură și adăpost.
 4. Verificați mansarda pentru a vedea dacă aveți activitate sus acolo.
  4
  Verificați mansarda pentru a vedea dacă aveți activitate sus acolo. Puneți niște capcane în sus, verificați deschiderile de umplere și amintiți-vă să resetați capcanele frecvent până când nu aveți nicio activitate.
 5. Îndepărtați toți copacii cu ramuri lângă acoperiș pentru a încetini săriturile pe acoperiș.
  5
  Îndepărtați toți copacii cu ramuri lângă acoperiș pentru a încetini săriturile pe acoperiș.
 6. Dacă ați avut doar o infestare minoră, puneți câteva capcane.
  6
  Dacă ați avut doar o infestare minoră, puneți câteva capcane. Ar trebui să o facă. Puneți o mulțime, mai întâi, înfundată, dar fără a le pune. Aceasta se numește prebațiune, și au ideea că momeala pe micile platforme de lemn este sigură. Untul de arahide face o momeală bună. După pregătire, setați capcanele. Asigurați-vă că le verificați.
 7. Dacă aveți o infestare proastă și sunteți în pereți, lăsați câteva puncte de ieșire, astfel încât să poată ieși și să nu moară în casă.
  7
  Dacă aveți o infestare proastă și sunteți în pereți, lăsați câteva puncte de ieșire, astfel încât să poată ieși și să nu moară în casă. După ce au dispărut, sigilați găurile.
 8. Curățați garajul și dormitorul din spate.
  8
  Curățați garajul și dormitorul din spate. Șobolanii consideră că aglomerația dvs. este un loc minunat, nepermis pentru a trăi. Ușile de garaj sunt greu de exclus datorită deschiderilor mici din jurul ușii și faptului că trebuie să deschideți ușa. Sunați-vă binele, Sfântul Vincent sau 1800 Got Junk pentru a șterge lucrurile.
 9. Când ați terminat și credeți că ați rezolvat problema dvs. cu rozătoarele, înlocuiți izolația și bariera de vapori care au eșuat în spațiul de accesare a crawlerului.
  9
  Când ați terminat și credeți că ați rezolvat problema dvs. cu rozătoarele, înlocuiți izolația și bariera de vapori care au eșuat în spațiul de accesare a crawlerului. Urmăriți conductele de congelare dacă trageți izolația în timpul iernii.
 10. Căutați probleme cu ușa dvs. de garaj.
  10
  Căutați probleme cu ușa dvs. de garaj. O garnitură de etanșare a ușii de garaj este utilizată pentru a etanșa spațiul dintre perimetrul unei uși de garaj și cadrul ușii. Materialul folosit este realizat dintr-un cauciuc flexibil, care este vulnerabil la mestecare prin șoareci și alți rozătoare. Rozătoarele mestec prin colțurile inferioare pentru a avea acces la noua lor casă. O bandă metalică flexibilă poate fi fixată la garnitura de etanșare a ușii de garaj, în cazul în care garnitura atinge solul. Garajul / casa va fi apoi protejat mai bine împotriva rozătoarelor plictisitoare care se strecoară în interior.