Cum să a alege între cumpărarea unui nou automobil sau a unui automobil nou

Există avantaje pentru a cumpăra noul dvs. automobil cu motor nou sau cumpărați-l la mâna a doua, fie de la distribuitorul local, fie în mod privat. Aceasta depinde în cea mai mare parte de utilizarea dorită pentru vehicul și bugetul dumneavoastră. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți între noi sau folosite.

Paşi

 1. Luați în considerare dacă preferați să personalizați.
  1
  Luați în considerare dacă preferați să personalizați. Cumpararea noului dvs. motorhome de la distribuitorul local este excelentă pentru cei care doresc să își personalizeze rulota. Veți putea alege specificația exactă a vehiculului de bază și a părții de locuit astfel încât să obțineți aspectul final dorit. Ar trebui să existe o serie de caracteristici și accesorii pentru alegerea dvs., de la dimensiunea și performanța motorului la perdele și culori ale covoarelor. Cu un nou habitaclu, veți avea, de asemenea, reasigurarea unei garanții a producătorului în cazul în care nu se întâmplă nimic în primii câțiva ani.
 2. Luați în considerare dacă sunteți mai interesat doar de a testa viabilitatea de a deține un motorhome.
  2
  Luați în considerare dacă sunteți mai interesat doar de a testa viabilitatea de a deține un motorhome. Cumpararea unui motorhome secondhand poate fi un excelent starter RV. Dacă bugetul dvs. nu vă permite să cumpărați un automobil nou, aceasta este opțiunea mai puțin costisitoare. Uneori puteți găsi modele deja personalizate sau versiuni mai vechi ale modelului dorit. De asemenea, în funcție de vârsta vehiculului, îl veți asigura într-o poliță de asigurare de "valoare de piață" prin care veți primi valoarea de piață curentă a automobilului în cazul în care acesta va fi deteriorat după reparația economică sau furat și nu recuperat.
 3. Alege cu înțelepciune.
  3
  Alege cu înțelepciune. Indiferent dacă cumpărați noi sau second-hand, asigurați-vă că obțineți rulota care se potrivește nevoilor dvs. în ceea ce privește spațiul, facilitățile și prețul!