Cum să faci o hârtie de acasă înainte de a se termina

Toți elevii trebuie să se ocupe de grămezi și grămezi de teme în fiecare zi în timpul anului școlar. Problema este, cu toate temele pe care le-ai urmat a doua zi, cum ar trebui să o faci bine? Acest articol vă va ajuta.

Paşi

 1. Obțineți toate materialele pregătite.
  1
  Obțineți toate materialele pregătite. Asigurați-vă că aveți un creion, stilou, majuscule, hârtie pentru acasă, o gumă de șters și resursele necesare pentru a vă ajuta (liant, manual, calculator, atlas etc.). Alte materiale opționale pe care le puteți dori include o gustare sănătoasă și un cronometru / ceas / ceas.
 2. Asigurați-vă că nu există distrageri.
  2
  Asigurați-vă că nu există distrageri. Opriți telefonul și televizorul și mergeți într-o cameră liniștită, fără distragere a atenției. Textul nu vă va ajuta să vă concentrați și nu veți reuși niciodată să faceți acest lucru. De asemenea, având televizorul este una dintre cele mai bune modalități de a vă distrage atenția de la munca dvs.
 3. Mâncați o gustare sănătoasă înainte de a începe.
  3
  Mâncați o gustare sănătoasă înainte de a începe. Evitați orice gustări zaharoase sau cofeină care ar putea să vă aducă hiper și nefocusing.
 4. Împărțiți-vă timpul astfel încât să puteți realiza temele în momente diferite.
  4
  Împărțiți-vă timpul astfel încât să puteți realiza temele în momente diferite. Nu vrei să aștepți până la sfârșitul zilei și să îți faci toate temele imediat. Acesta este un mod de a stresa si te vei imbolnavi de a-ti face temele si de a te ruga prin ea, cauzand raspunsuri gresite. Împărțiți-vă timpul astfel încât să puteți face 1-2 subiecte la un moment dat, să faceți o pauză și să terminați ultimele 1-2 subiecte (exemplu: Matematică și Știință pentru o oră și apoi Arte Lingvistice și Studii Sociale timp de o oră).
 5. Obțineți mai întâi cele mai mari / cele mai grele lucruri.
  5
  Obțineți mai întâi cele mai mari / cele mai grele lucruri. În mod obișnuit, veți fi mai concentrat la începutul sesiunii de acasă, apoi la final, astfel încât proiectele dvs. mai mari / mai grele trebuie să faceți mai întâi pentru a reuși. Atunci chestia ușoară va fi o briză.
 6. Luați mici pauze.
  6
  Luați mici pauze. După aproximativ o oră de a face temele (sau când nu vă mai puteți concentra), faceți apoi o scurtă pauză. Încercați să setați un cronometru timp de o jumătate de oră, astfel încât să știți când să vă întoarceți la teme și să nu luați prea mult timp de pauză. În timpul pauzei, aveți o gustare, vă uitați la TV, citiți o carte, faceți ceva pentru a vă relaxa creierul timp de câteva minute. Evitați să vă luați un pui de somn sau să vizionați un film, deoarece acest lucru vă va face mai obosit să vă faceți restul temelor.
 7. Utilizați toate resursele dvs.!
  7
  Utilizați toate resursele dvs.! Găsiți toate răspunsurile dvs. în cărți de text, note, online etc., astfel încât să știți că aveți răspunsul potrivit. Verificați toate problemele de matematică cu un calculator, astfel încât să vă asigurați că nu faceți mici greșeli care ar putea ruina întreaga problemă. Aveți un membru de familie (mama, tata sau frații mai mari) verificați dacă lucrați, deoarece probabil că au făcut aceleași lucruri pe care lucrați.
 8. Stabiliți câteva goluri!
  8
  Stabiliți câteva goluri! Păstrați-vă motivat în timp ce faceți temele, stabilind un scop pentru tine. Acestea ar putea fi ceva de genul ca un test, obțineți A drept, sau pur și simplu întoarceți toate temele la timp în această săptămână.
 9. Recompenseaza-te!
  9
  Recompenseaza-te! După ce ați lucrat din greu la temele dvs. sau ați realizat un gol, tratați-vă cu gustări delicioase, mergeți la cumpărături, tot ce doriți să faceți. Fi mandru!