Cum să construiește un piept de jucărie

Jucăriile de jucărie sunt disponibile în toate gamele de prețuri, dimensiuni și forme. Nu este nimic, cu toate acestea, apreciat la fel de mult ca cel pe care tu te construiesti. Puteți realiza această sarcină cu unelte de mână și unelte de bază în 4 până la 6 ore. Utilizați MDF sau placaj și urmați pașii de mai jos.

Paşi

 1. Schițați designul cutiei de jucării pe hârtie.
  1
  Schițați designul cutiei de jucării pe hârtie. Luați notă de forma și dimensiunea pieptului pe care doriți să-l construiți. Includeți hardware-ul și o listă de tăiere a pieselor pe pieptul de jucărie de pe schiță.
 2. Achizitionati materialele si hardware-ul necesar de la un magazin de imbunatatire a locuintei.
  2
  Achizitionati materialele si hardware-ul necesar de la un magazin de imbunatatire a locuintei. Lista materialelor va fi MDF sau placaj de 3/4 inchi (19 mm), balamale aplicabile și (dacă se utilizează MDF # 8 1.5 inch (3.8 cm) MDF) șuruburi cu cap plat plat sau (pentru placaj) 1.5 inch (3.8 cm). WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_964e1e52b0')
 3. Așezați piesele de care aveți nevoie pentru a tăia pe MDF sau placaj, folosind un pătrat de lemn și un creion.
  3
  Așezați piesele de care aveți nevoie pentru a tăia pe MDF sau placaj, folosind un pătrat de lemn și un creion.
 4. Tăiați MDF-ul sau placajul la dimensiune cu ajutorul unui ferăstrău circular.
  4
  Tăiați MDF-ul sau placajul la dimensiune cu ajutorul unui ferăstrău circular. Aceasta va fi 2 bucăți de 18 x 36 inci (45,7 x 91,44 cm) pentru față și spate. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_ed2040f884')
 5. Începeți asamblarea prin introducerea cleiului de-a lungul marginilor din față și din spate ale piesei inferioare.
  5
  Începeți asamblarea prin introducerea cleiului de-a lungul marginilor din față și din spate ale piesei inferioare.
 6. Fixați fiecare piesă cu cleme de bara de 2, 24-inch (70 cm) pentru a ține piesele la loc în timp ce le înșurubați împreună.
  6
  Fixați fiecare piesă cu cleme de bara de 2, 24-inch (70 cm) pentru a ține piesele la loc în timp ce le înșurubați împreună.
 7. Aplicați adeziv pe fiecare parte și pe partea inferioară a celor două capace.
  7
  Aplicați adeziv pe fiecare parte și pe partea inferioară a celor două capace.
 8. Glisați-le în poziție folosind clemele pentru a le ține în timp ce înșurubați partea frontală, spate și partea inferioară spre capete.
  8
  Glisați-le în poziție folosind clemele pentru a le ține în timp ce înșurubați partea frontală, spate și partea inferioară spre capete.
 9. Ștergeți totul de pe lipici care a fost scos din rosturi cu o cârpă moale.
  9
  Ștergeți totul de pe lipici care a fost scos din rosturi cu o cârpă moale.
 10. Asigurați-vă că ați scufundat toate capetele de șurub sub suprafața panourilor.
  10
  Asigurați-vă că ați scufundat toate capetele de șurub sub suprafața panourilor. Umpleți toate găurile și îmbinările cu șuruburi cu chit de lemn. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_062d212a7b')
 11. Închideți sau ușurați toate colțurile expuse în timp ce șlefuiți ușor.
  11
  Închideți sau ușurați toate colțurile expuse în timp ce șlefuiți ușor. Începeți cu 120 grit și finisați cu 240 de șmirghel.
 12. Vopsea exteriorul și interiorul cutiei, precum și capacul și fundul cu culoarea vopselei pe care ați ales-o.
  12
  Vopsea exteriorul și interiorul cutiei, precum și capacul și fundul cu culoarea vopselei pe care ați ales-o. Urmați recomandările producătorului.
 13. Atașați partea superioară la pieptul jucăriilor folosind o balama de pian de 30 inch (76,2 cm), centrat pe marginea din spate a capacului.
  13
  Atașați partea superioară la pieptul jucăriilor folosind o balama de pian de 30 inch (76,2 cm), centrat pe marginea din spate a capacului. Asigurați-vă că balamaua este la același nivel cu partea din spate a cutiei. De asemenea, acesta trebuie să fie centrat astfel încât să fie de 1/2 inch (13 mm) de pe fiecare parte a cutiei, corespunzând fiecărui capăt al vârfului. O modalitate ușoară de a centra balama este de a marca centrul balamalei de pe partea superioară și din spate a cutiei. Centrul ar fi de 15 centimetri pentru o balama de pian de 30 inch (76,2 cm). Apoi marcați centrul pe capac și pe spatele cutiei. Aliniați semnele și atașați balamaua. Acest lucru vă va oferi o buză de 1 inci (26 cm) în față pentru a facilita deschiderea.
 14. Conectați rulourile de pe rotile pentru a face pieptul jucăriilor ușor de mutat atunci când este încărcat.
  14
  Conectați rulourile de pe rotile pentru a face pieptul jucăriilor ușor de mutat atunci când este încărcat.