Cum să omori cu o pușcă de luptă în halo 3 multiplayer

Armele de luptă sunt esențiale în jocul Halo 3 Multiplayer. Dacă puteți obține unul și știți cum să-l utilizați, acesta poate fi mortal.

Paşi

 1. În primul rând are scopul.
  1
  În primul rând are scopul. Nu căutați capul atunci când utilizați un BR. Modelul de răspândire face rău să-l vizați. În schimb, țintă pentru gât toate loviturile vor lovi capul.
 2. Înainte este un lucru esențial.
  2
  Înainte este un lucru esențial. NU NOOB COMBO !!! Dacă știți că nu știți ce este noob-comboing atunci când trageți un pistol cu ​​plasmă complet încărcat împușcat pe cineva și capul împușcat cu BR. Acest lucru va face pe oameni să te urăsc și-ți face ratingul de jucător foarte mic pentru că toată lumea te evită. În loc să faci combinații noob, încercați să aruncați grenade
 3. înainte de fotografiere sau sniping înainte de fotografiere.
  3
  înainte de fotografiere sau sniping înainte de fotografiere. Aceasta este o modalitate perfectă de a ucide.
 4. În al treilea rând, trebuie să învățați cum să scăpați.
  4
  În al treilea rând, trebuie să învățați cum să scăpați. Dodgingul simplificat până la elementele de bază implică direcționarea, direcția de salt și direcția inversării. Strafing este atunci când vă mutați la stânga sau chiar acum adăuga sărind la acest lucru. Cel mai bun pariu este să adăugați salturi aleatoriu voi încerca să demonstreze cu un model S este strafe J este salt. S_J_S_S_S_S_J_S_J_S_S_J: Aceasta oferă o palmă bună în adversarii dvs. cu care se confruntă încercarea de a schimba scopul de BR lor. Acum direcția inversării este întotdeauna o modalitate bună de a ajuta și ea să facă adversarul tău să se întoarcă pentru a ajunge la tine. Deci, din nou, un model, cu excepția acum, adăugăm R pentru schimbarea direcției. S_S_J_S_S_S_S_J_R_S_J_R_S_S_S_S_J. Deci adversarul tău trebuie să se întoarcă de 3 ori pentru a ajunge la tine
 5. În al patrulea rând, nu este vorba despre scop.
  5
  În al patrulea rând, nu este vorba despre scop. Nu există nicio diferențiere în ceea ce privește stabilirea unui criteriu de extindere în raport cu NS. Fără scopuri pe un BR implică ținta spre tine corpul adversarilor NU capul lor decât dacă prea aproape de tine.
 6. Ei bine am fost de gând să adăugați ceva, dar a uitat ce a fost, astfel că este ghidul meu
  6
  Ei bine am fost de gând să adăugați ceva, dar a uitat ce a fost, astfel că este ghidul meu