Cum să ajungi în jurul valorii de florence pe ieftine

Florența se află în partea centrală de nord a Italiei. Odată ce centrul Imperiului Roman, Florența este acum un mecca pentru turiști. De fapt, trebuie să opriți persoanele care sunt interesate de artă, vin și mâncare. Deși acest oraș poate fi scump, înconjurul orașului nu trebuie neapărat să coste o mulțime de bani. Urmați aceste sfaturi pentru a ajunge în jurul valorii de Florența pe ieftine.

Paşi

 1. Mergeți în jurul orașului.
  1
  Mergeți în jurul orașului. Multe dintre cele mai frumoase părți ale Florenței se găsesc pe drumurile din spate, alei și ascunse în spatele colțurilor. Mersul pe străzi va ajuta la economisirea banilor și vă va oferi o viziune locală asupra orașului. Persoanele fizice care au o perioadă dificilă de mers pe jos pentru o perioadă lungă de timp ar putea dori să ia în considerare să ia un tur. Tururile de mers pe jos sunt călătorii preplanificate concepute pentru a viza o anumită parte a orașului și pot varia în timp, de oriunde până la jumătate de zi. Site-urile web, cum ar fi http:
  www.walksinsideflorence.it/, oferă excursii de mers pe jos ale Florenței, chiar și pentru cel mai pretențios turist. Programarea unuia dintre aceste excursii pe jos este o modalitate foarte bună de a vedea unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din Florența, evitând în același timp orele petrecute pe picioare.
 2. Călărește autobuzul.
  2
  Călărește autobuzul. Folosirea transportului public este foarte populară. Autobuzele din Florența conțin adesea un număr de locuitori locali care ar putea fi dispuși să vă ofere sfaturi de vizitare a obiectivelor turistice. Cele mai multe autobuze din Florența sunt portocalii și biletele sunt ușor cumpărate la gări, mese de ședere și magazine de tutun. Biletele de autobuz pot fi achiziționate până la oră sau pe zi. Persoanele care intenționează să rămână în Florența pentru o perioadă lungă de timp ar putea dori să ia în considerare o trecere săptămânală de autobuz.
 3. Închiriați o bicicletă.
  3
  Închiriați o bicicletă. Închirierea și călărirea unei biciclete în Florența este aproape la fel de ieftină ca mersul pe jos. Bicicletele pot fi închiriate la un număr de gări și piețe pentru aproximativ 1,5 euro pe oră.