Cum să a cumpăra un sistem de lojack pentru o mașină

Potrivit Biroului Federal de Investigații Uniforme de Criminalitate Rapoarte din 2009, după cum a raportat Institutul de Informații de Asigurări, la fiecare 40 de secunde, un autovehicul este furat în Statele Unite. "LoJack" este denumirea comercială a unui emițător radio de frecvență radio instalat într-un vehicul care trimite un semnal la poliție dacă și când vehiculul este furat sau mutat fără cunoștințele sau permisiunea proprietarului. Un sistem LoJack nu are ca scop descurajarea furtului de autovehicule, ci ca ajutor pentru recuperare dacă vehiculul este furat. (Același raport al FBI, citat de cel de-al III-lea, a declarat că doar 12,4% din furturi au dus la arestarea sau la recuperarea vehiculelor.) Sistemele LoJack sunt disponibile pentru autoturisme, motociclete, autoturisme și camioane, precum și pentru echipamente de construcție grele. Iată cum puteți cumpăra un sistem LoJack pentru mașina dvs.

Paşi

 1. Aflați dacă acoperirea LoJack este disponibilă în zona dvs.
  1
  Aflați dacă acoperirea LoJack este disponibilă în zona dvs. Odată ce un vehicul este raportat furat, sistemele LoJack transmit un semnal radio inaccesibil de la unitatea LoJack instalată la poliția locală pentru a urmări poziția vehiculului. Acest semnal este suficient de puternic pentru a transmite prin garajul de parcare și pereții tunelurilor, frunzișul dens și containerele navei; dar mașinile de poliție, avioanele și elicopterele trebuie să fie echipate cu echipamente informatice speciale pentru urmărirea semnalului. Cu excepția cazului în care locuiți sau frecvent călătoriți în zone acoperite, cumpărarea unui sistem LoJack nu vă va aduce beneficii. O listă a județelor din statele în care acoperirea LoJack este disponibilă sunând la 1-800-456-5225 (1-800-4-LoJack).
 2. Cunoașteți vârsta mașinii dvs.
  2
  Cunoașteți vârsta mașinii dvs. Sistemele LoJack sunt instalate de tehnicieni calificați într-o locație nedezvăluită de pe vehicul și își descarcă energia de pe bateria autovehiculului sau de propria lor baterie de rezervă. Pentru autoturismele fabricate înainte de 1985 (mașini clasice), LoJack oferă un sistem autonom, care nu are nevoie să se conecteze la sistemul electric al mașinii.
 3. Decideți nivelul de protecție dorit.
  3
  Decideți nivelul de protecție dorit. Sistemul de bază de recuperare a vehiculelor furate LoJack constă dintr-un transmițător de frecvență radio ascuns de dimensiunea unui pachet de carduri. Pentru o taxă suplimentară, LoJack oferă un sistem de avertizare timpurie care include un permis cheie pe care îl aveți la conducere și vă anunță prin telefon, telefon mobil, e-mail, mesaj text sau pager dacă mașina dvs. a fost mutată fără permisiunea dvs. . (Alegi metodele pe care vrei să le contactezi când înregistrezi LoJack-ul.)
 4. Căutați un dealer LoJack.
  4
  Căutați un dealer LoJack. Site-ul LoJack include o bază de date cu dealerii autorizați. Introduceți codul poștal, marca vehiculului și raza căutării, iar site-ul web va furniza o listă de dealeri autorizați LoJack care vă pot satisface nevoile. Un câmp de căutare cu cod poștal este disponibil pe majoritatea paginilor site-ului web.
 5. Cumpărați un sistem LoJack pe linie.
  5
  Cumpărați un sistem LoJack pe linie. De asemenea, puteți cumpăra un sistem LoJack pentru mașina dvs. direct de la LoJack la adresa https:
  store.lojack.com/.