Cum să a crea un nou club pe fanpop

Fanpop este un site uimitor și distractiv în care puteți să vă susțineți seria preferată sau altul și să întâlniți oameni uimitori care vă plac aceleași lucruri ca dumneavoastră. Acest articol vă va arăta cum să faceți un nou club pe Fanpop pentru orice doriți și doriți să îl sprijiniți.

Cap 1
Faceți un nou club pe fanpop

 1. Găsiți un subiect de făcut într-un club.
  1
  Găsiți un subiect de făcut într-un club. Nu poate fi un duplicat, despre ură, de auto-promovare sau de spam. Deci, alegeți un subiect autentic și asigurați-vă că aveți interes pentru el. Căutați site-ul pentru club înainte de a face acest lucru, deoarece acest lucru vă va ajuta să vedeți ce site-uri sunt disponibile pentru a face și ce există deja.
 2. Du-te la pagina principală a Fanpop și faceți clic pe Creați un nou club.
  2
  Du-te la pagina principală a Fanpop și faceți clic pe Creați un nou club. Când faceți clic pe buton, veți ajunge la o pagină nouă. Trebuie să fii logat pentru a face un club. Butonul "Creați un nou club" va arăta ca imaginea de mai sus.
 3. Completați formularul pentru a crea un nou club.
  3
  Completați formularul pentru a crea un nou club. După aceasta, veți ajunge la o altă pagină care este noul tău club. Puteți începe să contribuiți la clubul dvs. Primele contribuții pe care vi se va solicita să faceți sunt să faceți un banner și să adăugați primul conținut pe site-ul dvs.
 4. Publicați-vă site-ul și distrați-vă.
  4
  Publicați-vă site-ul și distrați-vă. Mult noroc!

Cap 2
Completați formularul de subiect pe fanpop

 1. Accesați formularul Creați un nou club.
  1
  Accesați formularul Creați un nou club. Uită-te la forma și realizează cele mai bune modalități de a-l completa.
 2. Alegeți o temă și un motto.
  2
  Alegeți o temă și un motto. Motto-ul poate fi orice vrei. Acestea ar trebui să explice subiectul și să introducă utilizatorii site-ului. Ele pot fi, de asemenea, pline de umor, grave, etc.
 3. Alegeți canalele pe care site-ul dvs. le potrivește cel mai bine.
  3
  Alegeți canalele pe care site-ul dvs. le potrivește cel mai bine. Puteți alege trei dintre ei. Alegeți cu atenție și alegeți cel mai bun la început. Faceți tot ce este mai bun, deoarece clubul nu se potrivește întotdeauna perfect într-un canal.
 4. Acum alegeți Cuvinte cheie.
  4
  Acum alegeți Cuvinte cheie. Ar trebui să explice clubul și să fie cuvinte de descriere. Ar trebui să aveți cel puțin 6 ani, nu vă faceți griji dacă aveți mai mult de atât.
 5. Apăsați pe Trimite când ați completat formularul.
  5
  Apăsați pe Trimite când ați completat formularul. Trimiteți trebuie să fie direct sub formular. Acum veți trece la site-ul dvs. completat și vor fi făcute mai multe solicitări din partea dvs.