Cum să alegi filme de groază bune (pentru adolescenți)

Uneori ai nevoie de un film de groază, dar uneori tot ce primești este filmul cu efecte speciale de gunoi și sânge fals. Doriți să obțineți un film foarte bun? Urmați acești pași!

Paşi

 1. Gândește-te cât de înfricoșător vrei să fie filmul tău.
  1
  Gândește-te cât de înfricoșător vrei să fie filmul tău. Nu alegeți unul foarte înfricoșător dacă continuați să săriți în timpul filmului și ascunzându-vă în spatele pernelor. Dacă vrei tot sângele și dă-i drumul. Fi avertizat însă că, cu cât filmul este mai înfricoșător, cu atât este mai mare vârsta.
 2. Accesați cel mai apropiat magazin sau închiriere DVD.
  2
  Accesați cel mai apropiat magazin sau închiriere DVD. Găsiți insula oroare și uita-te la capacele frontale ale DVD-urilor. Dacă imaginile au o acoperire înfricoșătoare, probabil acest film va fi înfricoșător.
 3. Uită-te la ratingul de vârstă.
  3
  Uită-te la ratingul de vârstă. De obicei, ratingul de vârstă este mai mare dacă filmul este mai agresiv și înfricoșător decât alții. Aceste filme pot avea, de asemenea, sugestii sexuale, așa că citiți mereu motivul ratingului din spate dacă sunteți ofensați de astfel de scene.
 4. Citește distracția filmului.
  4
  Citește distracția filmului. Aceasta are de obicei câteva imagini ale unor scene din film. Uită-te la aceste poze, sunt în ghidul tău film? Este interesant interesul? Unele DVD-uri au extras, ca în spatele scenei. Dacă are ceva copilăresc, cum ar fi caracterul "Faceți-vă propriul monstru", probabil că nu este înfricoșător.
 5. Cereți opinia unora.
  5
  Cereți opinia unora. Dacă încă nu sunteți sigur că cereți sfatul magazinului dacă este un magazin DVD. Dacă nu au urmărit-o, ar putea să-și dea încă o părere despre cum pare.
 6. Cumpără unul care sună cel mai bine.
  6
  Cumpără unul care sună cel mai bine. Asigurați-vă că vă place și nu doar cumpărați, deoarece prietenii dvs. au urmărit-o. Lăsați magazinul cu bunica și bucurați-vă acasă!