Cum să controlați și să conduceți un cal folosind scaunul și picioarele

Da, puteți să vă îndreptați un cal și chiar să opriți și să vă întoarceți un cal fără frâiele voastre. Amintiți-vă că, în timp ce un cal bine antrenat se va îndepărta de presiune, instinctul natural al unui cal este acela de a presa împotriva presiunii, deci asigurați-vă că conduceți un cal antrenat dacă încercați această tehnică!

Cap 1
Preparare

 1. Înainte de a vă duce chiar la grajd, stați pe un scaun cu picioarele pe podea, cu o poziție bună.
  1
  Înainte de a vă duce chiar la grajd, stați pe un scaun cu picioarele pe podea, cu o poziție bună. Păstrați-vă coatele îndoite, de parcă vă țineți în mâini. Împingeți coatele jos. Acest lucru ar trebui să vă ajute să stați adânc.
 2. Glisați-vă mâinile sub obraji.
  2
  Glisați-vă mâinile sub obraji. Ar trebui să vă simțiți oasele.
 3. Schimbați ușor greutatea în stânga.
  3
  Schimbați ușor greutatea în stânga. Mâna ta stângă ar trebui să simtă presiunea osului tău mult mai mult decât dreapta ta. Practicați acest lucru fără a vă înclinați în lateral.
 4. Puneți o căpăstru pe calul dvs. și, dacă vă face mai confortabil, legați frânghia de plumb în jurul gâtului.
  4
  Puneți o căpăstru pe calul dvs. și, dacă vă face mai confortabil, legați frânghia de plumb în jurul gâtului.

Cap 2
Direcție

 1. Ia-ți calul la un mic rotund sau ai să te conducă pe cineva sau să te părăsească.
  1
  Ia-ți calul la un mic rotund sau ai să te conducă pe cineva sau să te părăsească.
 2. Aplicați o presiune asupra osului drept, așa cum ați practicat.
  2
  Aplicați o presiune asupra osului drept, așa cum ați practicat. Calul dvs. ar trebui să se deplaseze spre stânga sau să virați la stânga.
 3. Împingeți vițelul stâng (utilizați partea interioară, nu partea din spate a piciorului) de partea sa atunci când întoarceți la dreapta și piciorul drept atunci când virați la stânga.
  3
  Împingeți vițelul stâng (utilizați partea interioară, nu partea din spate a piciorului) de partea sa atunci când întoarceți la dreapta și piciorul drept atunci când virați la stânga.

Cap 3
Oprire

 1. Du-te înapoi la scaunul tău.
  1
  Du-te înapoi la scaunul tău. Împingeți pelvisul înainte. Acest lucru se poate simți în mâinile tale ca și cum ai elibera presiunea, dar spatele unui cal este în formă diferită.
 2. Încercați exercițiul de mai sus cu o anumită presiune a piciorului (Se pare că acest lucru învinge punctul, dar vă oprește calul din capătul din față).
  2
  Încercați exercițiul de mai sus cu o anumită presiune a piciorului (Se pare că acest lucru învinge punctul, dar vă oprește calul din capătul din față). Unii cai vor lua mai mult timp pentru a primi mesajul, astfel încât uneori o mică strângere a mâinii pe frânghie va primi atenția. Nu spune "Whoa" cu excepția cazului în care calul nu răspunde la fund.
 3. De asemenea, păstrați-vă vindecarea.
  3
  De asemenea, păstrați-vă vindecarea. Și nu "închideți" sau strângeți mușchii.