Cum să fiți drăguți dacă sunteți nemulțumiți de aspectul dvs.

Este întotdeauna minunat să arăți frumos. Totuși, este important să rețineți că hormonii vă pot face să vă simțiți urâți, chiar dacă nu sunteți - și vor exista întotdeauna oameni care văd lucruri frumoase despre tine, întotdeauna cineva care se va îndrăgosti de tine și acolo întotdeauna să fie ceva minunat despre tine înăuntru și afară.

Paşi

 1. Fii încrezător.
  1
  Fii încrezător. Nu are nici un rost să stai în dormitorul tău îngrijorându-ți aspectul. Vă puteți schimba și există modalități de aducere în siguranță. Mergeți cu spatele drept și nu vă loviți. Aveți o viziune pozitivă asupra tuturor lucrurilor. Ești frumoasă, indiferent de felul tău.
 2. Fiți curat și igienic.
  2
  Fiți curat și igienic. În fiecare zi, faceți baie sau duș. Spălați-vă parul într-un program regulat care funcționează pentru dvs. Utilizați un gel de baie care miroase minunat și încercați loțiuni de piele dacă aveți piele uscată.
 3. Găsiți o tunsoare care se potrivește cu forma feței dvs. și achiziționați produsele de spălare și de styling potrivite pentru tipul de păr.
  3
  Găsiți o tunsoare care se potrivește cu forma feței dvs. și achiziționați produsele de spălare și de styling potrivite pentru tipul de păr. Cel mai bine este să lași asta profesioniștilor și să-l taie la salon. Nu numai că acest lucru va fi mai precis, stilul vă va încadra corect fața, stilistii vă vor ajuta să alegeți un stil cu dvs. pentru a vă potrivi, iar produsele folosite vor fi mult mai bune. Încearcă produse cum ar fi: cremă pentru îndreptare pentru spumă ser pentru seringă sau spray Spray pentru par (pentru a purta părul în sus) Accesorii pentru păr
 4. Spălați-vă fața și hidratați-vă.
  4
  Spălați-vă fața și hidratați-vă. Dacă purtați machiaj, îndepărtați-l corespunzător cu dispozitivul de îndepărtare a machiajului. Curățați fața cu spălare facială (acest lucru vă va ajuta cu pete), încercați o cremă de piele dacă aveți adesea acnee și hidratați pielea zilnic.
 5. Țineți unghiile în ordine.
  5
  Țineți unghiile în ordine. Asigurați-vă că unghiile nu sunt niciodată murdare. Purtați lacuri de unghii dacă doriți. Dacă nu sunteți un fan al culorii pe unghii, purtați un lac de unghii clar. Acest lucru va face nu numai unghiile mai puternice, dar va adăuga strălucire. Încercați să le scufundați în ulei de măsline în fiecare noapte, ceea ce va ajuta la construirea unghiilor puternice și la vindecarea cuticulelor. (Asigurați-vă că uleiul de măsline rămâne pe cuticulele dvs. timp de 2-3 minute.) De ce să nu-i jazzi un pic cu o nuanță sensibilă dar destul de pastelă? O manichiură franceză este întotdeauna cea mai eficientă. Faltele unghii sunt supra-evaluate și inutile în opinia multora.
 6. Încercați un machiaj mic.
  6
  Încercați un machiaj mic. Dacă aveți sub 18 ani, este mai bine să o mențineți tonifiat. Dacă aveți acnee, încercați să scăpați de ea cu remedii la domiciliu sau să vă gândiți la fundație - dar asigurați-vă că este aceeași culoare și tonă ca și pielea și purtați pulberea de culoare peste partea de sus. Pentru o opțiune mai ușoară, aplicați agentul concealer care se potrivește cu culoarea pielii. Încercați să acoperiți cercurile sub ochi în același mod. Adăugați vaselină la buzele dvs. și adăugați ușor roz pentru obraji pentru o strălucire roz (apoi adăugați o mică vaselină pentru o "strălucire"). Încercați un pic de rimel. Nu simți că trebuie să poarte machiaj pentru a fi frumos.
 7. Scoateți-vă fața dacă aveți păr pe ea.
  7
  Scoateți-vă fața dacă aveți păr pe ea. Nu mergeți până la genele false și faceți-o să pară naturală, totuși vizibilă. Asigurați-vă întotdeauna că păreți natural și nu purtați decât machiajul decât în ​​cazul unor ocazii speciale.
 8. Fii o persoană drăguță.
  8
  Fii o persoană drăguță. Dacă sunteți oribil în interior, atunci acesta va apărea în exterior. Fii drăguț cu oamenii, împărtăși-ți lucrurile și muncești din greu în lecții.
 9. Zâmbet.
  9
  Zâmbet. Zâmbetul te face să te uiți mai atractiv. Când cineva vă prinde ochiul, zâmbiți cu încredere. Fii politicos pentru oameni. Acest lucru pare mult mai atractiv decât încruntarea și mormăierea.
 10. Spala-te pe dinti!
  10
  Spala-te pe dinti! Încercați bananele pentru o respirație bună și un pic de albire a dinților, dar nu o faceți prea mult.
 11. Rochie frumos.
  11
  Rochie frumos. În loc să purtați blugi plictisitori, încercați fuste și colanți (sau jambiere). Alternativ, încercați o eșarfă elegantă și niște cercei și dacă rămâneți la categoria "clasă", nu vă recomandăm cercuri. Șuruburile sunt o idee mai bună.
 12. Nu deveniți obsedat de aspect.
  12
  Nu deveniți obsedat de aspect. Este ceea ce contează în interior.
 13. Spălați-vă fața de două ori pe zi și hidratați-vă cu o loțiune bună și potrivită și asigurați-vă că ați pieptănat și periat părul.
  13
  Spălați-vă fața de două ori pe zi și hidratați-vă cu o loțiune bună și potrivită și asigurați-vă că ați pieptănat și periat părul.
 14. Mănâncă sănătos și exercițiu!
  14
  Mănâncă sănătos și exercițiu! Stai în formă! Asigurați-vă că pentru a juca sau a lua în afara cel puțin 60 de minute pe zi și să mănânce sănătos! Exercițiul nu trebuie să fie plictisitor! Încercați înotul sau călăria, mersul pe jos, WiiFit sau chiar yoga sau artele marțiale. Fructul și iaurtul ajută și încercați să vă îndepărtați de alte alimente nesănătoase, cum ar fi tort, bomboane, înghețată etc.
 15. Coordonați-vă hainele!
  15
  Coordonați-vă hainele! Purtați culori pe care credeți că le va face să arătați bine. Fiți îndrăzneți, purtați haine de bună calitate și planificați îmbrăcăminte înainte de timp.
 16. Nu ascultați atunci când alți oameni vă pun jos, știți că vă pun în jos în timp ce vă duceți cu viața voastră.
  16
  Nu ascultați atunci când alți oameni vă pun jos, știți că vă pun în jos în timp ce vă duceți cu viața voastră. Amintiți-vă că ei încearcă doar să te facă să te simți mai rău și să te simți mai bine decât tine. Nu vrei să te scufunzi la nivelul lor spunând ceva înapoi.
 17. Purtați haine care se potrivesc de fapt, vă va face să pari mult mai atrăgător.
  17
  Purtați haine care se potrivesc de fapt, vă va face să pari mult mai atrăgător. Dar întotdeauna amintiți-vă, nu întotdeauna conteaza pe prelatul dvs., este vorba despre ceea ce este în inima ta care contează. Întotdeauna să fii tu, chiar dacă oamenii nu te plac pentru cine ești!