Cum să evitați keyloggerii și virușii în runescape

Doriți ca contul dvs. să fie în siguranță? Doriți să împiedicați contul dvs. să fie hacked? Virușii și keyloggerii vă pot fura contul Runescape, care nu este niciodată un lucru bun. Este important să luați anumite măsuri pentru a vă menține computerul în siguranță și în siguranță.

Paşi

 1. "Nu descărcați niciun software sau program care pretinde că face Runescape mai bun sau pentru a îmbunătăți gameplay-ul!
  1
  "Nu descărcați niciun software sau program care pretinde că face Runescape mai bun sau pentru a îmbunătăți gameplay-ul! Aceasta include auto-mineri, autos (macros), boti, hacks, "Runescape 3". Aceste programe sunt adesea asociate cu keyloggers / cai troieni. Keyloggerii sunt programe ascunse care înregistrează apăsările de pe tastatură pe computerul dvs. și le trimit hackerului. Aceste programe vă vor fura parola. Acestea sunt împotriva regulilor jocului și vor determina interzicerea permanentă a contului dvs. Chiar dacă s-ar părea că ar fi un program curat, este mai bine să îl joci în siguranță decât să ai contul tău furat sau interzis. Multe dintre aceste programe nu funcționează, sunt pur și simplu purtători de keylogeri.
 2. Actualizați versiunea Windows.
  2
  Actualizați versiunea Windows. Acesta este probabil cel mai important dintre toate. Windows este cunoscut pentru a lansa noi actualizări de securitate la fiecare 1-2 zile, împreună cu actualizări la apărător Windows. Nu riscați niciodată siguranța dvs. și obțineți cea mai recentă versiune de Windows.
 3. Actualizați frecvent Java-ul.
  3
  Actualizați frecvent Java-ul. Versiunile vechi ale Java sunt cunoscute pentru că au găuri de securitate, care pot permite virușilor să intre în computer. Este posibil să primiți un virus în timp ce jucați Runescape cu o versiune veche a Java. Cu toate acestea, acest virus nu vine de la Jagex, provine de la alți hackeri care au găsit gaura de securitate!
 4. Instalați un antivirus.
  4
  Instalați un antivirus. Anti virusurile sunt esențiale pentru toate calculatoarele pentru siguranță și securitate. Acest lucru va împiedica computerul să primească viruși. Scanați cu regularitate. Pentru antivirus-uri gratuite, descărcați Avast! antivirus, antivirus AVG sau antivirus Microsoft Security Essentials (MSE).
 5. Instalați un antispyware.
  5
  Instalați un antispyware. Acest lucru este foarte recomandat, deoarece unele antivirusuri nu găsesc spyware. Unele programe bune sunt Webroot Spy Sweeper și Spyware Doctor. Dacă nu doriți să plătiți, există programe anti-spyware gratuite, cum ar fi Microsoft Windows Defender, Lavasoft Adaware și Spybot Search & Destroy.