Cum să a șterge toate ecranele de start pe un android

Android oferă o mulțime de moduri de a vă putea personaliza ecranul de pornire, deși ștergerea uneori a ecranelor de acasă nu este la fel de intuitivă cum v-ați dori. Există diferite versiuni de Android produse de diferiți producători și nu au întotdeauna același proces atunci când vine vorba de a elimina ecranele de start. Lansatorii au, de asemenea, o metodă proprie de creare și ștergere a ecranelor de start, însă procesul general este destul de simplu.

Cap 1
Ștergerea ecranelor de pornire din google now launcher

 1. Începeți să ștergeți ecranul.
  1
  Începeți să ștergeți ecranul. Deoarece lansatorul Google Now nu dispune de o opțiune clară de setare pentru a elimina ecranele de start, va trebui să ștergeți ecranul prin eliminarea individuală a pictogramelor și widget-urilor. Faceți acest lucru atingând și menținând widgetul sau pictograma pe care doriți să o eliminați.
 2. Ștergeți widgetul sau pictograma.
  2
  Ștergeți widgetul sau pictograma. Glisați widget-ul sau pictograma în partea superioară a ecranului, chiar acolo unde este localizată opțiunea "Remover". Apoi eliberați widget-ul sau pictograma pentru ao șterge din ecranul de start.
 3. Repetați procesul.
  3
  Repetați procesul. Faceți acest lucru pentru toate pictogramele și widgeturile de pe ecranul de pornire pe care doriți să le ștergeți. Odată ce a fost eliminată ultima pictogramă sau widget, ecranul de start ar trebui să fie șters.

Cap 2
Ștergerea ecranului dvs. inițial pe touchwiz

 1. Accesați ecranul de pornire.
  1
  Accesați ecranul de pornire. Dacă nu sunteți încă pe ecranul de întâmpinare, mergeți acolo făcând clic sau atingând butonul de pornire de pe dispozitivul dvs. Samsung.
 2. Accesați controlul ecranului de pornire.
  2
  Accesați controlul ecranului de pornire. Executați un gest de împingere pe ecran și trebuie să apară controlul ecranului de pornire.
 3. Ștergeți ecrane.
  3
  Ștergeți ecrane. Atingeți și mențineți apăsat un ecran de pornire printre previzualizări și trageți-l în partea de sus sau în partea inferioară (în funcție de dispozitivul dvs.) unde există o pictogramă X sau o coș de gunoi. Eliberați-vă apăsarea pe ecran și ecranul de start ar trebui șters.
 4. Repetați procesul.
  4
  Repetați procesul. Faceți pașii de mai sus pentru fiecare ecran pe care doriți să îl eliminați.

Cap 3
Ștergerea ecranului dvs. inițial pe dispozitivul htc's blinkfeed

 1. Atingeți și țineți apăsată o zonă necompletată în ecranul de început.
  1
  Atingeți și țineți apăsată o zonă necompletată în ecranul de început. Fereastra de personalizare a ecranului de pornire ar trebui să apară.
 2. Atingeți butoanele "Gestionați ecranul inițial".
  2
  Atingeți butoanele "Gestionați ecranul inițial". â €
 3. Selectați un panou.
  3
  Selectați un panou. Glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a ajunge la un panou pe care doriți să îl eliminați.
 4. Ștergeți panoul.
  4
  Ștergeți panoul. După ce ați selectat un panou pentru a elimina, atingeți "Înlăturați" în partea de jos.

Cap 4
Ștergerea ecranului dvs. de pornire pe un lansator nova

 1. Atingeți și țineți apăsată o zonă necompletată în ecranul de început.
  1
  Atingeți și țineți apăsată o zonă necompletată în ecranul de început.
 2. Accesați setările Nova Launcher.
  2
  Accesați setările Nova Launcher. Atingeți pictograma cheie din colțul din dreapta sus al ferestrei care apare. Aceasta ar trebui să lanseze setările Nova Launcher.
 3. Selectați "Desktop" în pagina de setări pentru lansatorul Nova.
  3
  Selectați "Desktop" în pagina de setări pentru lansatorul Nova.
 4. Selectați un ecran de pornire.
  4
  Selectați un ecran de pornire. Apăsați pe ecranele "Home Screen" apoi apăsați și țineți apăsat ecranul de start pe care doriți să îl ștergeți.
 5. Ștergeți ecranul inițial selectat.
  5
  Ștergeți ecranul inițial selectat. Faceți acest lucru prin glisarea și plasarea acestuia în poziția X din partea de sus.