Cum să stabilește timbrele kik

Există anumite ocazii când veți observa că marcajele de timp din mesajele dvs. sunt fie greșite, fie nu se potrivesc cu timpul dispozitivului. Aceasta se întâmplă de obicei atunci când telefonul sau aplicația dvs. Kik nu se sincronizează în mod corespunzător cu timpul furnizat de rețea. Puteți rezolva această problemă ajustând timpul dispozitivului dvs. sau resetând contul dvs. Kik.

Cap 1
Ajustarea timpului dispozitivului

 1. Verificați ora telefonului.
  1
  Verificați ora telefonului. Verificați ceasul telefonului în partea de sus a ecranului sau pe ecranul său de blocare (se aplică atât pentru iOS și Android) și asigurați-vă că este setat corect. Aplicația Kik urmează durata setată pe dispozitivul dvs., astfel încât acesta să fie primul lucru pe care trebuie să îl verificați.
 2. Deschideți setările telefonului.
  2
  Deschideți setările telefonului. Dacă aflați că telefonul dvs. afișează ora incorectă, deschideți setările atingând pictograma roată din ecranul aplicației sau din panoul de bord.
 3. Setați ora corectă.
  3
  Setați ora corectă. Derulați în jos ecranul de setări sau atingeți opțiunea "Data și ora" și introduceți ora corectă. Radiourile și rețelele de televiziune reprezintă o referință bună, deoarece în mod normal transmită în aer timpul potrivit pentru regiunea dvs. locală.
 4. Testați-vă aplicația.
  4
  Testați-vă aplicația. Atingeți pictograma Kik din ecranul aplicației telefonului dvs. pe Springboard și încercați să trimiteți un mesaj pentru a vedea dacă timestampul afișează acum ora corectă.

Cap 2
Resetarea contului dvs. kik

 1. Reporniți telefonul.
  1
  Reporniți telefonul. Dacă timpul afișat pe telefon este corect, problema ar putea fi cu aplicația Kik. Mai întâi, reporniți telefonul ținând apăsat butonul de pornire și selectați â € œRestartâ € din opțiunile de încărcare.
 2. Deschideți aplicația Kik.
  2
  Deschideți aplicația Kik. După ce telefonul se repornește, lansați aplicația Kik atingând pictograma din. ecranul aplicației telefonului sau panoul de fundal.
 3. Deschideți setările aplicației.
  3
  Deschideți setările aplicației. Atingeți pictograma roată din partea superioară a ecranului pentru a vedea o listă cu opțiunile disponibile pentru aplicația Kik Messenger.
 4. Resetați-vă contul Kik.
  4
  Resetați-vă contul Kik. Selectați-vă contul din listă și alegeți â € œReset Kik Messenger.â € Acest lucru va dura doar câteva secunde. Odată ce resetarea este completă, conectați-vă din nou la contul dvs. Kik și încercați să trimiteți un mesaj pentru a vedea dacă aplicația prezintă acum marcajul de timp corect.