Cum să aplicăm la Liceu

Aplicarea la facultate în Statele Unite poate fi un proces stresant, dar planificarea înainte de timp și efectuarea cercetărilor tale face lucrurile mult mai ușoare. În funcție de cât de înalt vă setați obiectivele, intrarea în facultate poate fi ușoară, dificilă sau undeva între ele.

Cap 1
Fiind pregatit academic

 1. Înțelegeți că există un colegiu pentru fiecare student care vrea să meargă.
  1
  Înțelegeți că există un colegiu pentru fiecare student care vrea să meargă. Statele Unite au mii de instituții care acordă diplome. Aproape toți acceptă majoritatea solicitanților, doar un număr mic de școli de elită acceptă mai puțin de jumătate din persoanele care aplică. Sute de colegii acceptă aproape toți cei care aplică. Deci, cu siguranta intrati in colegiu daca vreti sa mergeti. Pe de altă parte, școli de vârf, cum ar fi Harvard, Stanford, Duke, Universitatea din Chicago etc., primesc mii de aplicații de la studenți de vârf pentru clasele lor de boboc. Este important să aveți o viziune realistă asupra a ceea ce sunt acreditările dvs. și a cerințelor acestor școli. Încercați să vă potriviți propriile grade și abilități speciale cu standardele pentru școala la care doriți să participați.
 2. Deplasați-vă pentru a termina toate cerințele necesare pentru a aplica la anumite colegii în timpul anilor dumneavoastră de juniori.
  2
  Deplasați-vă pentru a termina toate cerințele necesare pentru a aplica la anumite colegii în timpul anilor dumneavoastră de juniori. Unele colegii vor dori să completați calculul și statisticile înainte de a vă înscrie; alții vor sublinia o gamă largă de clase de umaniste. Asigurați-vă că aveți o idee despre colegiile la care ați dori să aplicați și începeți să îndepliniți cerințele de clasă, dacă este necesar. Unul dintre primele lucruri pe care colegii le priveau este trecutul tău în școală. Acest lucru vă ajută să determinați modul în care faceți acest lucru într-un cadru academic. Primirea de note înalte la școală poate crește șansele dvs. de a fi acceptate de o universitate. De asemenea, colegii văd participarea la școală în afara sălii de curs. Vor să știe ce face studentul cu restul timpului în afara clasei. Cu cât sunteți mai implicați în campusul dvs., cu atât mai probabil veți fi implicați într-un campus școlar. Aceasta include sportul. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_bb46f04160')
 3. Liceu complet sau echivalent academic (cum ar fi GED).
  3
  Liceu complet sau echivalent academic (cum ar fi GED). Persoanele care se îndreaptă spre învățământul superior au diferite medii educaționale diferite. În rândul studenților din Statele Unite ale Americii, 43% au vârsta de 21 de ani sau mai mici, 42% sunt cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani, iar 16% au vârsta de 40 de ani sau mai mult. Vârsta ta nu trebuie să fie un factor negativ în aplicarea la colegiu.
 4. Luați testul SAT sau ACT, deoarece aproximativ 85% dintre colegii solicită unul sau altul pentru studenții de anul întâi.
  4
  Luați testul SAT sau ACT, deoarece aproximativ 85% dintre colegii solicită unul sau altul pentru studenții de anul întâi. [citația necesară] Aproape toate școlile vor lua fie una, dar câteva școli vor accepta unul sau altul, așa că verificați site-ul școlii pentru a vedea dacă sunt pretențioase sau nu.

Cap 2
Alegerea unui colegiu din sua

 1. Utilizați site-urile de căutare pentru burse și burse în avantajul dvs.
  1
  Utilizați site-urile de căutare pentru burse și burse în avantajul dvs. Uită-te la colegii care au caracteristici care vă interesează, cum ar fi majore ideale, mărimea clasei, locație și altele asemenea. Check out site-urile lor, deoarece multe dintre ele au informații de aplicare. Merită, de asemenea, să verificați cărțile despre bursă la bibliotecile publice și școlare. Când vine vorba de a găsi dreptul de colegiu pentru tine, ia în considerare ceea ce doriți să majore în și calea ta de carieră dorit. Poate că v-ați dorit să jucați un anumit sport și anumite universități ar fi mai bine potrivite. Este important să alegeți un colegiu în gama dvs. Check out site-uri web, cum ar fi collegeboard.com pentru a afla studenții medii GPA și scorurile de testare, și le compara cu a ta. Mulți factori, cum ar fi dimensiunea școlii, locația și costul, trebuie luați în considerare în găsirea colegiului potrivit de a aplica. Creați o listă și aplicați la mai multe; nu vă limitați opțiunile la o singură universitate. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_30571e95e1')
 2. Contactați școlile pentru informații.
  2
  Contactați școlile pentru informații. Dacă contactați școlile care vă interesează prin înscrierea pe site-ul lor de admitere, vă vor trimite probabil o grămadă de informații despre școală. Majoritatea școlilor dispun acum de informații online. Ar trebui să faceți acest lucru cât mai curând posibil dacă sunteți încă în liceu, deoarece unele colegii au date neobișnuite de aplicare sau de o listă de clase de liceu necesare. Aceștia vor trimite mementouri de date importante și informații importante.
 3. Îmbunătățiți lista școlilor.
  3
  Îmbunătățiți lista școlilor. Până când sunteți Junior în liceu, ar trebui să restrângeți lista școlilor pe care doriți să o aplicați. Ar fi o idee bună să vizitați unele școli în timpul anilor dvs. de juniori. Decideți la ce colegiu (sau colegii) doriți să aplicați pe baza informațiilor pe care vi le-ați trimis, a informațiilor pe care le-ați primit de la alte persoane și a propriului dvs. recensământ. Până în luna octombrie a anului dvs. de vârstă trebuie să știți la cine aplicați și ce doriți în ceea ce privește referințele, scorurile de testare etc. Nu lăsați această decizie până la data de scadență pentru formulare și documente. Pot fi necesare multe informații, inclusiv referințe pentru unele colegii. De asemenea, este important să fii sigur de alegerea ta și să nu aplici doar "pentru naiba" sau pentru că toți ceilalți merg la colegiu. Trebuie să vă potriviți și ceea ce doriți.
 4. Vizitați unele colegii.
  4
  Vizitați unele colegii. Fiecare școală este diferită - unele sunt uriașe cu 30.000 sau mai mulți elevi, iar unii au doar câteva sute de elevi. Vrei un campus sau un campus? Nord sau Sud? Un grup religios special? Du-te acolo și uită-te. Dacă aveți un prieten sau un alt copil de la liceu care merge acolo, să-i aducă să vă arate în jur. Încercați să discutați cu elevii din diferite grade și să le întrebați despre perspectiva școlii. Ascultați ce au de spus, ci formați-vă propria opinie cu privire la ceea ce vă place și nu vă place. Stați la o cursă. Încercați să vă imaginați cum ar fi să fii student aici. Îți poți imagina că ești fericit și că trăiești fructuos acolo? Adesea, un colegiu îi va acorda unui student o taxă o scutire de taxe. Acestea vă pot economisi 50 $ sau mai mult, iar vizitarea în prealabil vă poate ajuta să vă decideți dacă doriți sau nu chiar să vă deranjezi să aplicați.

Cap 3
Efectuarea unei aplicații

 1. Aplică dacă colegiul se potrivește cu tine și cu interesele tale.
  1
  Aplică dacă colegiul se potrivește cu tine și cu interesele tale. Acest lucru pare simplu, dar este un aspect important. Alegerea dvs. vă va afecta de mai mulți ani pe drum. Dacă vă simțiți ca un ciocan pătrat împingându-vă într-o gaură rotundă, trebuie să evaluați importanța de a face acest lucru împotriva posibilității de a merge în altă parte care ar putea să nu fie atât de prestigioasă sau la îndemână, ci vă oferă exact ceea ce doriți. Ca și redundante, ar trebui să completați o cerere! Multe colegii și universități folosesc aplicația comună, care solicită o serie de întrebări despre informațiile personale și istoria școlii. Fii cât de cât poți fi posibil. Dacă aveți întrebări, nu ghiciți, sunați la școală și întrebați. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_a97b24ec7d')
 2. Respectați cerințele specifice aplicației.
  2
  Respectați cerințele specifice aplicației. Școlile de nivel superior sau de vârf cer de obicei să scrie eseuri. Se așteaptă ca aceste eseuri să fie impecabile, minuțioase și creative. Asigurați-vă că sunteți unici în exprimarea dvs., dar evitați un nivel de excentricitate care ar fi dăunător. Există o mulțime de sfaturi online despre cum să scrieți aceste lucruri, așa că priviți în jur și vedeți ce au făcut ceilalți studenți. În timp ce eseul este partea cea mai îngrozită a aplicației, ea poate fi, de asemenea, cea mai distractivă. Montarea pe o bucată de hârtie este dificilă, însă vă forțează să vă gândiți la ceea ce sunt trăsăturile cele mai admirabile și importante. Încercați să alegeți un subiect interesant; cititorii nu petrec prea mult timp pe fiecare eseu. Cu cât este mai interesant cârligul la început, cu atât este mai probabil ca eseul tău să fie citit în întregime. De asemenea, gramatica trebuie să fie impecabilă. Aveți un profesor de engleză sau un bun prieten, sau ambii, corectați-vă eseul.
 3. Aflați cine vă poate scrie scrisorile de recomandare.
  3
  Aflați cine vă poate scrie scrisorile de recomandare. Dați-le suficient timp pentru a scrie scrisorile și pentru a urmări dacă le-au trimis efectiv. Ar trebui să vă gândiți bine în avans cu privire la care profesori doriți să scrieți recomandări. Și nu este o idee proastă să faci puțină schmoozing cu acei profesori pentru a fi sigur că te cunosc și că ai ceva de spus despre tine. Majoritatea colegiilor și universităților au nevoie de recomandări ale profesorilor pentru a finaliza procesul de aplicare. Aici este în joc și importanța bunei în liceu. Dacă există profesori speciali despre care credeți că ați făcut o impresie bună, întrebați-i. Asigurați-vă că le întrebați bine în avans. Deoarece mulți profesori au mai mulți studenți, scrieți-le o listă cu acreditările și activitățile dvs., astfel încât acestea să poată include totul.
 4. Verificați cu atenție.
  4
  Verificați cu atenție. Înainte de finalizarea aplicației, recitiți totul și verificați eventualele greșeli. Trimiterea cererii cât mai curând posibil vă va demonstra abilitatea de a vă îndeplini rapid misiunile și de a vă gestiona bine timpul. Ofițerii de admitere de la școală vor petrece doar o scurtă perioadă de timp pentru o anumită aplicație, în funcție de cât de bine se remarcă acreditările și eseurile lor. Rezultatele testului, GPA și durata extracuriculară sunt puncte care se disting cu ușurință de cititor, ceea ce va ajuta aplicația să rămână în mâinile cititorului pentru o perioadă mai lungă de timp. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_c576b89ffe')
 5. Decideți dacă doriți să aplicați cu acțiuni timpurii, decizii timpurii sau echivalente.
  5
  Decideți dacă doriți să aplicați cu acțiuni timpurii, decizii timpurii sau echivalente. Acțiunea timpurie nu este obligatorie. Dacă simțiți că aveți acreditările pentru a primi admiterea după anul dvs. de juniori și nu simțiți că este necesar să așteptați pentru notele primului an semestru senior, atunci du-te pentru el. Acțiunea timpurie înseamnă numai dacă întruniți un anumit termen, vi se garantează că veți primi o decizie până la o anumită dată; de obicei recunosc, amâna sau respinge. Poate că este ușor să intrați, deoarece veți concura pentru locuri mai deschise. Termenii acțiunii timpurii diferă de la școală la școală. Unele școli vă vor restricționa să aplicați doar la o acțiune timpurie a unei școli, așa că nu uitați să notați termenii fiecărei școli individuale. Decizia anticipată este obligatorie. Dacă aplicați decizia timpurie, veți avea șanse puțin mai mari să intrați. Școala utilizează decizia timpurie pentru a măsura cine vrea cu adevărat să meargă la școală. Cu toate acestea, fiind acceptată decizia timpurie înseamnă că dacă sunteți acceptat, nu aveți flexibilitate. Trebuie să te duci la școală, chiar dacă ai o bursă într-o școală diferită, sau cel mai bun prieten al tău a fost la o școală diferită. Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu școala dacă decideți să aplicați decizia timpurie.
 6. Completați majoritatea aplicațiilor până în ianuarie.
  6
  Completați majoritatea aplicațiilor până în ianuarie. Cele mai multe dintre cele mai respectate școli necesită ca cererile să fie finalizate până în luna ianuarie a anului dvs. senior. În jurul datei de 1 aprilie vă vor spune dacă sunteți admiși, atunci va trebui să decideți până la 1 mai dacă veți merge acolo. Pentru multe școli de nivel mediu sau școli mai puțin selective, puteți aplica în orice moment și vă vor spune în câteva săptămâni dacă sunteți acceptat. Există, de asemenea, școli (dar nu cele celebre) care au locuri goale în clasa Freshman până la începutul școlii în septembrie. Deci, dacă nu sunteți acceptat în aprilie, atunci puteți lucra în continuare la aplicații și puteți găsi o școală care vă va duce până la începutul perioadei de toamnă.
 7. Mulțumiți persoanelor care au scris scrisori de recomandare.
  7
  Mulțumiți persoanelor care au scris scrisori de recomandare. S-ar putea să fi fost solicitat să trimiteți scrisori de recomandare împreună cu cererea dumneavoastră. Nu uitați niciodată să mulțumiți oamenilor care erau dispuși să le scrie pentru dvs.! Fără contribuția lor, este posibil ca cererea dvs. să nu fi fost acceptată.
 8. Odată ce ați fost acceptat, solicitați ajutor financiar (opțional).
  8
  Odată ce ați fost acceptat, solicitați ajutor financiar (opțional). Mergeți direct în școală sau aplicați pentru FAFSA, un organism guvernamental. Multe școli de vârf vor renunța la prețul de admitere dacă veniturile familiei dvs. scad sub o anumită marcă. Discutați cu consilierul dvs. de liceu dacă credeți că acest lucru este cazul.