Cum să gătești felie de mac și brânză de casă

Ai vrut vreodată să faci o masă delicioasă de macaroane și brânză? Macaroanele și brânza de gătit cum ar fi Velveeta este o idee grozavă pentru tine și pentru familie. Este, de asemenea, o versiune mai puțin procesată.

Paşi

  1. Grab a pot.
    1
    Grab a pot. Adăugați apă la aproximativ o jumătate de drum spre vas.
  2. Se fierbe apa la o temperatura medie de 5-7 minute.
    2
    Se fierbe apa la o temperatura medie de 5-7 minute.
  3. Adăugați cantitatea dorită de sare la apa fiartă.
    3
    Adăugați cantitatea dorită de sare la apa fiartă. A
  4. Adăugați o lingură de unt, astfel încât pastele să nu rămână.
    4
    Adăugați o lingură de unt, astfel încât pastele să nu rămână.
  5. Adăugați pastele în apa fiartă.
    5
    Adăugați pastele în apa fiartă.
  6. Întoarceți căldura la joasă.
    6
    Întoarceți căldura la joasă.
  7. Luați un filtru de paste.
    7
    Luați un filtru de paste. Scurgeți apa din paste făinoase.
  8. Puneți pastele înapoi în oală.
    8
    Puneți pastele înapoi în oală. Adăugați ¼ de o ceașcă de lapte în pastele făinoase.
  9. Adăugați sosul de brânză la paste.
    9
    Adăugați sosul de brânză la paste. Se amestecă până când brânza este bine amestecată.
  10. Terminat.
    10
    Terminat.