Cum să găsiți o baie în restaurant

Ați fost vreodată la un restaurant și a trebuit să folosiți toaleta / toaleta / toaleta? Uneori, acestea nu sunt la fel de ușor cum ar trebui să fie găsite. După ce ați citit acest ghid, sperăm că veți avea mai puține probleme în a găsi ceea ce aveți nevoie cel mai mult într-un restaurant.

Paşi

 1. Scoateți zona.
  1
  Scoateți zona. De îndată ce intrați în restaurant, priviți în jurul toaletei. Toaletele vor fi adesea situate lângă intrarea în restaurant, astfel încât oamenii să le poată găsi cu ușurință. Alte locații comune pentru toalete includ aproape de partea din spate a restaurantului pentru a descuraja publicul să folosească toaletele, precum și aproape de bucătărie, pentru a fi ușor de folosit de personal.
 2. Luați notă de locația dacă o găsiți.
  2
  Luați notă de locația dacă o găsiți. Este important să țineți cont de toaleta restaurantului imediat, astfel încât să nu uitați și trebuie să vă uitați din nou când aveți nevoie, pierzând astfel timp prețios.
 3. Întrebați dacă alte persoane trebuie să folosească toaleta.
  3
  Întrebați dacă alte persoane trebuie să folosească toaleta.
 4. Luați notă de ruta de la masa la camera de odihnă.
  4
  Luați notă de ruta de la masa la camera de odihnă. Este vital să vă aduceți aminte de drumul înapoi la masa dvs., pentru ca ceilalți clienți să nu râdă, deoarece vă urmăresc să vă împiedicați să încercați să vă întoarceți la masă.