Cum să scapi de dependența dvs. de arhitectură

Renunțarea la Maple Story este greu odată ce sunteți oficial dependent de jocul respectiv. Mulți jucători au încercat o dată și nu a fost ușor să scăpăm de această dependență.

Paşi

 1. Fiți capabil să spuneți dacă sunteți dependent sau nu.
  1
  Fiți capabil să spuneți dacă sunteți dependent sau nu. Să începem cu începutul. Îți poți spune că ești dependent? Iată patru întrebări pentru a determina dacă sunteți sau nu sunteți dependenți. (Se poate sau nu poate fi o dependenta puternica) Cand vedeti computerul (inchis sau deschis), simti nevoia sa mergi la MapleStory? MapleStory te distrage de ceva? (Învățare, cursuri etc.) Deseori mergi numai la Maple? Poate vorbești (sau vrei să vorbești) prietenilor tăi despre arțar aproape 24 de ore din 24? MapleStory influențează notele tale? Uită-te la cartea ta de raport. Dacă obțineți D-C la orice clasă, aceasta ar putea fi o idee bună să renunțați
 2. După ce ați răspuns la aceste întrebări, gândiți-vă.
  2
  După ce ați răspuns la aceste întrebări, gândiți-vă. .. Vrei ca viata ta sa fie distrusa din cauza MapleStory? Cum așa? Pot fi oameni care au o pofta necontrolabilă de a juca în fiecare zi. Oamenii care concurează întotdeauna să fie cei de sus. Asta ar putea să-ți ruineze viața pentru totdeauna. Ai putea fi prea distras de dorința de a juca. Unii oameni ar fi putut să-și piardă cu ușurință cursurile din cauza asta. (Sa intamplat cu mine) Deci gandeste-te. Nu vă distrugeți viața. Nu ai nicio altă șansă.
 3. Acum trebuie să recunoașteți că aveți această problemă.
  3
  Acum trebuie să recunoașteți că aveți această problemă. După ce ați admis, trebuie să setați obiective. Nu trebuie să renunți să-ți depășești dependența. Poate joacă mai puțin o săptămână. De exemplu, la stabilirea unui obiectiv: voi juca de trei ori pe săptămână în # de ore.
 4. După setarea acelui obiectiv.
  4
  După setarea acelui obiectiv. Încearcă să o urmezi. Ar putea fi greu la început, dar vei avea parte de asta. Încercați să folosiți alte hobby-uri pentru a vă ocupa. Nu vă simțiți descurajați dacă nu ați făcut exact ceea ce ați intenționat. Dacă te-ai oprit puțin, ai făcut progrese!
 5. Opiniile oamenilor:
  5
  Opiniile oamenilor: S-ar putea să creadă că "este prea greu să renunți" sau "nu pot renunța". Înlocuiți acești termeni negativi cu termeni pozitivi. Cu cât mai mulți oameni gândesc negativ cu cât vor eșua cu adevărat. Nu uita să încerci. Efectuarea unor îmbunătățiri care încă sunt imbunatatite!
 6. Adresați-i pe oameni să vă ajute.
  6
  Adresați-i pe oameni să vă ajute. Prietenii tăi sunt acolo. Ar trebui să fie capabili să vă ajute să vă ocupați așa cum am menționat mai înainte.
 7. Locuiți la serverele private, chiar dacă acestea ar putea fi privite în jos.
  7
  Locuiți la serverele private, chiar dacă acestea ar putea fi privite în jos. În principiu, vă vor permite să faceți o muncă de ani de nivelare a unui personaj într-o zi sau mai puțin. După aproximativ o săptămână, poate două săptămâni, veți putea să jucați aproape fiecare personaj pe MapleStory. Serverele private au un lucru numit Rebirth, practic dacă ajungeți la nivelul 200, veți obține "re-născut" la nivelul 0 cu totul, cu excepția nivelului dvs. Deci da.