Cum să obțineți angajații militari să vă lase singuri (în SUA)

Recruitele militare vor contacta adesea cetățenii, cel mai frecvent în liceu și colegiu. Atât în ​​persoană, cât și în alte forme, aceasta poate fi mai mult decât iritantă, poate fi contradictorie moralului.

Paşi

 1. Evitați să furnizați informații de contact.
  1
  Evitați să furnizați informații de contact. Aceasta înseamnă că niciodată nu trebuie să completați nici un fel de oferte gratuite de la armată, indiferent de politica de confidențialitate. Ei vor folosi adresa dvs. de expediere, adresa de e-mail și numărul de telefon pentru a încerca să vă recruteze.
 2. Dacă te duci la un liceu public, trimite-ți un formular care solicită ca informațiile tale să nu fie date guvernului în scopuri de recrutare de către școala ta.
  2
  Dacă te duci la un liceu public, trimite-ți un formular care solicită ca informațiile tale să nu fie date guvernului în scopuri de recrutare de către școala ta. În cadrul actului nr. "Copii rămași", toate școlile finanțate din fonduri publice trebuie să predea informațiile personale ale studenților în scopuri de recrutare, fără să le solicite sau să le informeze cu privire la acest lucru, dacă nu le cer în mod special. Școala dvs. poate avea una dintre acestea sau puteți să o imprimați de la MilitaryFreeZone.com
 3. La telefon, închideți cu promptitudine când descoperiți că sunt recrutitori militari (dacă sunteți în legătură cu orice membru al armatei, fiți atenți în cazul în care este vorba despre / despre ei).
  3
  La telefon, închideți cu promptitudine când descoperiți că sunt recrutitori militari (dacă sunteți în legătură cu orice membru al armatei, fiți atenți în cazul în care este vorba despre / despre ei).
 4. În persoană, mergeți departe dacă este posibil, evitați contactul vizual.
  4
  În persoană, mergeți departe dacă este posibil, evitați contactul vizual. Dacă sunteți un public captiv, spuneți în mod clar că nu sunteți interesat (ă).
 5. Dacă cunoști această persoană personal, fii politicos, dar de două ori mai ferm.
  5
  Dacă cunoști această persoană personal, fii politicos, dar de două ori mai ferm.