Cum să fii twee

Pare mereu să zâmbești? Aveți o abordare drăguță, sensibilă, asemănătoare copilului cu viața? Iti plac toate formele de medii retro curajoase? Poate ești twee. Twee-ness este la fel de multă atitudine ca și un mod de viață - oamenii twee au un aer capricios, nostalgic despre ei și acest lucru se reflectă atât în ​​modul în care se poartă și în modul în care își petrec timpul. Dacă credeți că este posibil să fiți twee, nu vă faceți griji - această afecțiune poate fi tratată (deși nu a fost vindecată) cu un regim constant de dureri de inimă și filme Woody Allen.

Cap 1
Având o personalitate twee

 1. Fii cu inima deschisă.
  1
  Fii cu inima deschisă. Dacă există un singur lucru pe care oamenii îl fac mai presus de orice, își poartă inima pe mânecă. În cazul în care oamenii twee sunt fericiti, ei lasa lumea sa stie, purtand un rânjet și punându-le un pas în pasul lor. Dacă oamenii sunt trist, ascultă amestecurile nostalgice, plâng, beau ceai și merg pe plimbări solemne. "Twee" este practic sinonim cu a fi inima deschisă, așa că nu vă fie frică să arătați lumii așa cum vă simțiți! Fiind deschis cu inima înseamnă, de asemenea, să fii sensibil la modul în care alții te fac să te simți. Avantajele emoțiilor oamenilor sunt puternic afectate de relațiile lor cu prietenii, familiile lor și în special cu alții semnificativi. Romantismul este sursa unei mari bucurie si a suferintei de suferinta a oamenilor, care tind sa-si investeasca foarte mult emotiile in relatiile lor.
 2. Fii drăguț.
  2
  Fii drăguț. Atunci când majoritatea oamenilor aud cuvântul "twee", îl asociază cu un fel de dulce extremă, chiar afectată (dar nu nesigură). De fapt, "dulce" este chiar unul dintre cuvintele folosite pentru a descrie "twee" în dicționarul Merriam-Webster. [1] Persoanele din Twee ar trebui să aibă drept scop să fie politicoși, umili și să investească în interacțiunile lor cu ceilalți. În plus, oamenii de la twee ar trebui să fie conștienți de sentimentele altor persoane și ar trebui să dețină sentimentele celorlalți de o importanță deosebită.
 3. Obțineți zdrobiți cu ușurință.
  3
  Obțineți zdrobiți cu ușurință. Câțiva oameni se grăbesc să se îndrăgostească și sunt credincioși fermi în dragoste la prima vedere. Cei de la Tweets pot adăposti persoane nevinovate, semi-copiloase înainte să vorbească cu ei pentru prima dată. Twee romantismul joacă ca o fantezie în liceu: băiatul se întâlnește cu fetița, băiatul și fetița împărtășesc o conexiune instantanee, băiatul își arată afecțiunea într-un mod drăguț și modest, dar memorabil, fată reciproc, și așa mai departe. Pentru cei care nu au vârsta prea veche pentru a ține mâinile la parc, așa că nu vă fie frică să fiți la fel de proastă ca un adolescent data viitoare când întrebați pe cineva afară. De asemenea, persoanele de tip Twee (stereotip) tind să fie atrase de anumite tipuri de oameni (deși, pe de altă parte, sfidarea inofensivă a convenției este foarte twee). Ca o referință, gândiți-vă la romanticul care duce în filme twee, cum ar fi Summer Finn de la Zoey Deschanel în 500 de zile de vară sau Alvy Singer al lui Woody Allen din Annie Hall - oameni intelectuali, inteligenți, capricioși, spontani, emoționali.
 4. Bucurați-vă de plăcerile simple.
  4
  Bucurați-vă de plăcerile simple. Dintr-o data oamenii nu isi petrec timpul liber cu masini de testat, mergand la cluburi de noapte pline de farmec si mergand pe calatorii scumpe. În schimb, este mult mai probabil să se bucure de activități mai puțin "serioase", exigente din punct de vedere financiar. Pentru o persoană twee, o după-amiază petrecând picnicking în parc, scriind într-un jurnal, jucând cântece populare sau savurând o ceașcă de cafea la o cafenea locală este la fel de atrăgătoare (dacă nu chiar mai mult) decât oricare dintre opțiunile enumerate mai sus. Atunci când pot, cei de la twee se bucură de bucuriile simple ale vieții - mai jos este doar o scurtă listă de exemple de feluri de lucruri care pot fi prinse de oameni într-o zi liberă: Drumeții Navigarea selecției într-un magazin de înregistrări Scrierea și / sau practicarea muzica proprie Efectuarea unui mixtape pentru un prieten sau zdrobi Vizionarea filmelor vechi Scrierea unei literaturi sau a unei fictiuni proprii Bucurându-se de atractii si sunete locale,
 5. Respingem "seriozitatea" adultului.
  5
  Respingem "seriozitatea" adultului. Pentru a-i face pe oameni, multe idei tradiționale despre vârsta adultă sunt depășite, greșite sau greșite. A fi un adult nu înseamnă neapărat să acționezi prea grav sau să abandonezi pasiunile tale în favoarea unei cariere stabile unei persoane twee. În plus, timpul după absolvirea colegiului nu este neapărat o invitație de a începe să "acționezi ca un adult" - deși adulții twee trebuie să aibă o practică decizională responsabilă pentru a putea ține un loc de muncă și / sau să ridice o familie, se mândresc adesea pe capacitatea lor de a-și păstra unele dintre trăsăturile copilărești pozitive pe măsură ce cresc. Acest lucru poate include: A avea un sentiment de umor înșelător de a avea un stil oarecum delicat, neconvențional. Bucurați-vă de hobby-uri și de trecutul copilariei. Având o apreciere nevinovată, cu ochii mari pentru lume

Cap 2
Privind twee

 1. Faceți cumpărături la magazinele de spionaj.
  1
  Faceți cumpărături la magazinele de spionaj. La fel ca membrii multor alte subculturi moderne, cei de la twee preferă să facă cumpărăturile la magazinele de epocă, retro și de lux, mai degrabă decât la magazinele de îmbrăcăminte noi. Aceste magazine au două mari avantaje - economisesc bani, care pot fi strânse pentru cineva care are o profesie stereotipică twee (cum ar fi "scriitorul de cărți" - a se vedea ei și 500 de zile de vară) și ei, de asemenea, vindeau vechi, și haine de modă, care formează majoritatea dulapului unei persoane twee. În general, scopul modului de twee este cultivarea unei estetici "retro", extrem de aspru. [2] Există multe modalități diferite de a face acest lucru - citiți mai departe pentru mai multe informații.
 2. Căutați accesorii perfecte.
  2
  Căutați accesorii perfecte. Diverse persoane iubesc accesoriile lor. Pentru o persoana twee, fiecare accesoriu este o sansa de a adauga o noua aroma retro, "cool-but-uncool" la tinuta lor. Căutați centuri de modă, bijuterii, portmonee, rucsacuri, pantofi și altele, pentru a vă oferi un finisaj perfect pentru ansamblul dvs. twee. În plus, veți dori să purtați ochelari, dacă puteți. Aceste accesorii clasice twee instantaneu pot da aproape oricui un look intelectual, de carte, făcându-le completarea perfectă la orice costum Twee. Atunci când este posibil, du-te cu stiluri mai vechi de ochelari cum ar fi jaruri de corn, călătoari și așa mai departe.
 3. Mergeți într-o oarecare măsură "în aer" sau în arhivă.
  3
  Mergeți într-o oarecare măsură "în aer" sau în arhivă. Este firesc ca, cu gusturi care favorizeaza intelectualitatea, oamenii pot tinde sa se imbrace intr-un mod care este oarecum nerd. Există o mare diferență între purtătorul unui protector de buzunar și "twee-nerdy", în timp ce "stilul obișnuit" de obicei se întâmplă atunci când cineva poartă din neatenție ceva nefolositor, stilul "twee-nerdy" este complet intenționat și, poate arata destul de chic. Mai jos sunt doar cateva idei de moda nerd: Pentru barbati: blugi skinny sau chinos colorate, vintage tricouri imprimate cu modele dorky (încastrat), uzura mai vechi formale. Pentru femei: fuste / jumperi, ochelari de soare, barete de plastic, topuri cu amprente dorky, costume "bibliotecar-esque".
 4. Du-te pentru un "aspect de pădure".
  4
  Du-te pentru un "aspect de pădure". Pentru persoana twee care se află în aer liber, hainele nerodite nu pot fi cele mai potrivite. În acest caz, este timpul să îmbrățișăm pe deplin iubirea tween a alegerilor modei de toamnă. Bărbații, puloverele și articolele tricotate domină stilul în aer liber. Doar cateva idei de tinuta sunt: ​​Pentru barbati: barba, camasa camasa, flanel, jachete de dimensiuni mari, tee banda, jachete bombardiere. Pentru femei: Eșarfe, rochii florale, pălării de soare, fuste tricotate, cizme. Pentru ambele: cămăși cu printuri drăguțe pentru animale, curele din piele / tricotate și accesorii, pulovere și cardigane de dimensiuni reduse, aproape nimic cumpărat de la Etsy.
 5. Du-te pentru o încântătoare "look-fashioned" aspect.
  5
  Du-te pentru o încântătoare "look-fashioned" aspect. Retro chic este o mare parte a moda tween - dacă nu este la modă să poarte o anumită bucată de îmbrăcăminte astăzi, există o șansă decentă că ea poate fi încorporată într-un costum Twee. Pentru cele mai bune echipamente, căutați repetiții bold retro care să vă complimenteze aspectul natural. Mai jos sunt doar câteva idei pentru a vă începe: [3] Pentru femei: pantofi din piele vintage, pantaloni de rochie neagră, cămăși brodate. Pentru femei: vârfurile "Sailor", ciorapi de modă veche, bluze cu coliere de dantelă frizoasă, fuste de nasturi, curele din piele de epocă. Pentru ambele: Tuburile decolorate (cele mai bune sunt cele două benzi), orice cu butoane vizibile.

Cap 3
Având gusturi twee

 1. Ascultați muzica twee.
  1
  Ascultați muzica twee. Adorați oamenii iubesc muzica lor. În mod stereotypic, cei de la twee arată preferința pentru un anumit stil de muzică rock / pop care a devenit popular la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90. Doar câțiva artiști care sunt în general considerați a fi parte din "canonul" twee sunt: ​​[4] Belle și Sebastian Durerile de a fi pure la inimă Vaselinele Calvin Johnson Peter, Bjorn și John. Orice artist pe NMEâ € ™ s Classic C86 mixtape Pentru maxim tweeness, probabil veți dori, de asemenea, să ascultați propriile mixtape personalizate - sau, mai bine, cele pe care le-ați făcut pentru dvs. Dacă nu știți de unde să începeți, încercați să verificați site-urile de discuții twee ca Twee.net pentru playlisturile trimise de utilizatori. [5]
 2. Bucurați-vă de literatura twee.
  2
  Bucurați-vă de literatura twee. Adesea, cei de la Twee vor să se considere că sunt bine citiți, astfel încât o persoană twee va fi, de obicei, rapidă să discute despre piesele lor preferate de literatură și să le arate colecția de cărți. Gusturile unei persoane din literatură vor (stereotipic) reflectă natura lor emoțională și curiozitatea copilului pentru lumea din jurul lor. Doar câteva eșantioane din materialul de lectură twee includ: The Catcher in the Rye (un clasic twee) Dave Eggers, Miranda July, Arundhati Roy și alți maeștri twee moderni non-ficțiune esoterică (de exemplu, cărți despre evenimente istorice obscure, natură etc. .) Cartile copiilor capricioase (unde sunt lucrurile salbatice, etc.)
 3. Urmăriți două filme.
  3
  Urmăriți două filme. Deși termenul "twee" nu este adesea folosit pe ecranul de argint, anumite filme sunt asociate indelebil cu stilul de viață twee. Aceste filme, de obicei, prezintă romance ciudate și / sau lupta unui personaj cu maturitatea sa adultă și adesea folosesc atât comedia, cât și drama pentru a obține un ton amar. Mai jos este doar o scurtă listă de filme care sunt adesea considerate a fi fie "twee", fie pentru a descrie personaje twee: Aproape toate filmele lui Wes Anderson Majoritatea filmelor lui Michael Cera și Jesse Eisenberg (Nick and Norah's Infinite Playlist, The Squid and the Whale , etc.) Cele mai multe filme de la Zoey Deschanel (500 de zile de vara, etc.) Cele mai multe indie (sau indie-stil) romantism si comedii (Juno, Garden State, etc) Filme mai vechi care impartasesc teme cu cele de mai sus Hall, Absolventul, etc.)
 4. Aveți un spațiu de locuit tween.
  4
  Aveți un spațiu de locuit tween. Avantajele oamenilor sunt plăcute în proiectarea esteticii spațiului lor de viață pentru a reflecta gusturile lor tween. Camerele persoanelor twee sunt "sanctuarele" lor de locuri de tween-ness - unde pot fi scufundate în interesele lor tween. Încercați să adăugați câteva dintre următoarele atingeri în camera dvs., pentru a vă face puțin mai mult: mobilier retro / out-of-fashion O mulțime de cărți și / sau înregistrări de vinil Imagini de fundal vechi sau vopsele colorate în culori pastelate, etc. Oarecum copilăresc înflorește (paturi supraetajate, etc.) Când sunteți îndoieli, folosiți dormitoarele prezentate în filmele lui Wes Anderson ca ghiduri de stil - esteticul regizorului este în mod inconfundabil twee [6].
 5. Au două hobby-uri.
  5
  Au două hobby-uri. După cum sa menționat mai sus, cei de la twee tind să se bucure de căutări simple, dar satisfăcătoare. Tipic hobby-uri twee sunt capricios capricios - uneori chiar bizar formal. Mai presus de toate, totuși, hobby-urile twee sunt expresii naturale ale sensibilității twee a participantului. Doar câteva idei de hobby twee includ: petreceri de ceai Expoziții de artă Concerte muzicale Twee Picnic / drumeții Degustări de vinuri Proiecții de filme indie Navigare prin biblioteci