Cum să fii un copil minunat

A fi responsabil și demn de încredere este greu pentru un adult. Dar este, de asemenea, dificil pentru un copil, în timp ce învățați insulele și ieșirile de a crește și încercați să trăiți până la ceea ce alții vă așteaptă de la voi. Fiind un copil mare este de a încerca cele mai bune, respectându-te pe tine și pe ceilalți și gândindu-te.

Paşi

 1. Fii responsabil.
  1
  Fii responsabil. Arătați-le celorlalți că sunteți responsabil, luând grijă de ceea ce aveți responsabilitatea. Dacă aveți un animal de companie, aveți grijă de el foarte bine. Dați-i o atenție deosebită. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_3397e802df')
 2. Fă bine în școală și primești un credit suplimentar.
  2
  Fă bine în școală și primești un credit suplimentar. Amintiți-vă că este bine să nu știți, dar nu este bine să nu încercați. Faceți-vă temele corect și la timp. Nu vă așteptați ca membrii familiei să vă lase să faceți asta. Acordați atenție cadrelor didactice atunci când sunteți în clasă. S-ar putea să vă surprindă, dar este o scurtătură pentru a învăța, deoarece ceea ce auziți va rămâne cu tine la fel de mult ca și ceea ce citiți. Dar trebuie să fii atent să-l auzi! Aveți grijă să nu vă distrați. În timp ce este minunat să ai prieteni, nu-i lăsa să-ți întrerupă atenția în timpul orelor. Fii punctual, fii pregătit și fii gata să înveți pentru fiecare lecție. Citiți pe larg pentru a vă ajuta să învățați bine.
 3. Păstrați-vă corpul curat.
  3
  Păstrați-vă corpul curat. Periați-vă dinții de două ori pe zi, periați-vă părul și spălați-vă corpul. Păstrați și hainele dvs. curate.
 4. Faceți timp pentru tot ceea ce doriți să faceți, planificând înainte.
  4
  Faceți timp pentru tot ceea ce doriți să faceți, planificând înainte. Alegeți cum să potriviți lucrurile în ziua dvs. în jurul lucrurilor pe care trebuie să le faceți, cum ar fi școala, temele și orele de cină, permițându-vă mult timp să faceți lucrurile distractive pe care vă bucurați cel mai mult.
 5. Da tot ce ai mai bun.
  5
  Da tot ce ai mai bun. În tot ceea ce faceți, dați-vă totul. Nu trebuie să veniți pe primul loc, dar trebuie să vă dați totul, astfel încât să puteți spune celorlalți că ați încercat cel mai bine. Transformați greșelile în ceva frumos; învățați întotdeauna ceva care vă ajută să deveniți o ființă umană mai puternică și mai bine echipată. Greșelile sunt o ocazie de a învăța.